Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Batmanka

kolczyki w pępku.........

Polecane posty

Gość aniulka_18
jestem jak najbardziej po stronie Fruti bo uważam,że nie należy krytykować czyjegoś gustu,gust to rzecz nabyta ale jednak to nasza podświadomosc mówi nam jaki on powinien być. Tak w nawiasie to wg. mnie każda dziewczyna ma w naturze chęć podobania się. Co do Dody to nie sądze żeby wszyscy chcieli się do niej upodabniać, co to ona wymyśłiła kolczyki w pępku że ma być ich symbole? To co jakby nagle pojawiła się jakaś, na styl Dody, DIODA:-) i miałaby kolczyka w nosie to świadczyłoby o tych, którzy go mają, iż ją naśladują? Błędna i nietrafna wypowiedź kobieto WOLNA OD PASOŻYTÓW;-)

Very_Sad => ja tez nei jestem szczupla i zrobilam kolczyk bo kolczyk jest nei tylko dla takich tylko dla wszystkich a tezjestem w trakcie odchudzania jesli chcesz to dolacz do nas na topic :) lole3ka => tak czerwone sie robi po paru dniach tak jak mi Fruti => mi krew na szczescie nei leciala i nei bolalo no ale tak czy owak bedzie dobrze nei martw sie ja tydzien temu przebijalam :) Blanka.Świętokrzyskie => roznei bywa Wogole to ja wczoraj gadalam z dziewczyna z popznania bardzo dobra i chwalona osoba ktora kocha piercing i doradzila mi wszystko :) jak co to only gg 6999877 :)

Gość bEaTkA18
hejo;) hejo;) dziewczyny:D hehe:D ja mam juz kolczyk w pepQ od pewnego czasu:D i mam ochotę na jeszcze jednego:) ... miałam propozycje od Qmpla na przebicie nosa ale pistoletem czy to sie pistoletem zawsze przebija?? 1 słysze:D hehe to bd bezpieczne czy raczej nie ryzykowac??:P

Gość Very_Sad
Nie no zrobiłam sobie dzisiaj tego kolczyka. Wygląda całkiem ładnie, tylko boli przy schylaniu się, ale to tak chyba zawsze w pierwszy dzień. Robiłam w profesjonalnym studju piercingu bo w żadnym salonie kosmetycznym w jakim byłam nie chcieli sie tego podjąć. A tam byłam u faceta, całkiem spoko gościu:P Bałam się jak cholera, ale aż tak bardzo nie bolało. No może troszkę, ale warto.

Fruti (ładny sufit co ? :P:P:P)miałam identyko tylko krew mi nie poleciała :P i tak samo mi kazał przemywac :D Ale potem powiedział, zebym zmieniła leko na spirytus bo mi cosd z bawełnianej koszulki do pępka wleciało, ale juz jest oki :D I ja tez mam niebieski kolczyk :D:D:D A jutro jade po inny ( pierwszy nowy :D:D) Śmiac jak mi sie chce , jak ktos mówi, ze robimy kolczyki dla mody ( czyzby któraś ? lol2 ;)) Ja robie dla siebie i inne z tego co czytam tez:D Miska jak Ty nie jestes chuda to ja jestem krasnoludkiem :P hehe buźka dla normalnych dziewczynek :P :*:*

Gość myszka1372
Ja tez robilam kolczyk dla siebie i nie obchodzi mnie czy to sie komus podoba czy nie. Moja przyjaciolka mowila zebym sobie nie robila ale i tak sobie go zrobilam. Czy ktos chce sobie zrobic kolczyk czy nie to jest tylko i wylacznie jego sprawa i jego decyzja. Niektorzy mowia ze kolczyk w pepku jest juz nie modne ale przeciez nie robi sie tego dla mody (przynajmniej ja tak mysls :)). Pozdrawiam ;) ;*

xxKAMCIAxx => hehe :*:* nie jestem :D czyli Ty krasnoludek hehe a co tak milczysz na gg Łobuzie :P mnie tez nic nei bolalo krwi nie mialam na szczescie poczatkowe dni to luz po paru dniach zaczal sie problem wżynała mi się kulka gorna i zaczerwienienie jesli chodzi o zaczerwienienie to normalka i tak ma byc zeby sie goilo a o wżynajaca sie kulke gorna to mialam wiecej skory wzietej a kolczyk za krotki to byl powod teraz kupilam dluzszy kolczyk jakos udalo mi sie i mam nadzieje ze bedzie dobrze a to wgniecienie mi zejdzie jak myslicie jak mam przyszybszyc zeby to wgnieceni e sie zgoilo xxKAMCIAxx Ty widzialas to wgniecenie jak myslsiz?

Sufit ładny :D a najbardziej to zdjęcie przy wejściu co jakaś babka ma kolczyk w sutku ;) aż ciary mnie orzeszły jak to zobaczyłam. Troszkę to śmieszne, że zaraz jak się wchodzi jest ten fotel i każdy kto wchodzi widzi Twoje męki ;D jeszcze na przeciwko jest sklep i jakaś babka się patrzyła co mi robią Ale najważniejsze, że przeżyłam. Podobno tam niktórzy po zabiegu mdleją, może nie tyle z bólu co z emocji. Facet był śmiechowy, i miał fajne żarciki więc to przebijanie i atmosfera taka straszna nie byla :) KAMCIA pewnie Ciebie też przekuwał taki men w lekka czarną bródką, i czarnymi włosami :) A co do schylania to mogę się schylać, tylko w nocy troszkę spać nie mogłam na boku bo czułam ten kolczyk poprostu. Troszkę mnie boli przy tej kulce na górze to miejsce ale pewnie przejdzie bo to wszytko jest obolałe narazie. KAMCIA a kiedy on powiedział, ż można tym kolczykiem z góry na doł poruszać by wyczyścic ten pręcik...?Bo ja szczerze to z tego wrażenia zapomniałam :D Jak narazie pępek wygląda przyzwoicie, żadnych zaczerwień, obrzęku. I niebieska kulka najbardziej mi się pooba pozatym niebieski to mój ulubiony kolorek ;);) ps. jak narazie nie myślę o kolczyku gdzieś indziej :) niech narazie to się wygoi a później zobaczymy...Ale nie wiem gdzie mogłabym go zrobić napewno nie nos i język. Może w brwi :) pozdrówka

a co do mody i DOdy to ja się do niej nie chcę upodabniać, bo jej styl i ona kompletnie mi się nie podoba :) a tak szczerze, to naprawdę dopiero niedawno zauważyłam, że ona ma kolczyk w pępku a ja sama chcialam mieć już dużo duuużo wcześniej. I w ogóle co do za okreśnie moda? Modne to mogą być fasony bluzek, sukienek, spodni, a nie jakieś kolczykowanie. To co może wszyscy co mają kolczyki w uszach to je wyjmą bo są niemodne? Ja nie robię niczego co narzucają media. Sama się ubieram tak jak mi się podoba, i nigdy do nikgo na siłę (jak niektórzy) nie będę się upodabniać, o nie lubię udawać kogoś kim nie jestem i nigdy nie będę.

Fruti mnie przebijał łysy, bo na zastępstwie tamtego był chyba :D normalnie łysy przebija na targowej , ale wtedy był na Chmielnej to mi przebił :P CO do ruszania to mi powiedział, zebym chwile odczekała, a ja i tak juz nastepnego dnia ruszałam :P Teraz jak mi sie nudzi to okręcam go o 360 stopni lol2 :D Albo jak sie denerwuje to tylko góra-dół-góra-dół :D :P Miśka co do tego wgłebienia, to na początku pomyslalam, ze Ty pistoletem miałas, bo podobnie wygląda.. Hmm a czy sie zagoi... Myslę, że na pewno , ale troche będziesz musiała poczekać i dbac bardzo :P A na gg jestem, ale głównie to czytam fora więc zadko pisze :p czasami nawet nie spojrze kto jest :P Pozdro dla Was dziewczynki :*:* :P ( Wielki kiss dla Fruti, Miski, Kasiolki i Kocurka :* Normalne przynajmniej jestescie :P)

Hehe thx :*:*:*:* A pistoletem nie mialam poprostu wiecej skory mialam wzieete i za krotki precik kolczyk zmienilam w miare mozliwosci teraz tylko aby wglebienie zniklo musze sie postarac wtedy juz bedzie dobrze Jakos sobie radze ale macie jakis pomysl aby poprostu wypchac ta goerna kuleczke bo wpada wciaz tam ?

witam! mam już kolczyk w pepku od 1,5 roku . oj, miałam ja z nim przeboje - 9 m-cy sie goiło,już miałam cholerstwo wyciagac ale na szczęście sie udało i teraz w ogóle nie ma z tym problemów-po prostu ładnie wygląda:) a przebijałam u pielęgniarki która dorabia w ten sposób-wszystko odbyło sie fachowo i raczej nie bolało - tylko dziwne uczucie jak sie przebijała ;) podejrzewam że dlatego mi sie żle goiło bo przebiłam pępek na jesień, a wtenczas chodzi sie grubo ubranym, mało przewiewnie i niestety mi sie babralo, jak tylko przyszła wiosna i podkoszulki po prostu od razu sie zagoiło

Gość paulinka *
Ja osobiście boję sie tego kolczyka...a bardzo bardzo bardzo bym chciała go mieć :D Boje ze mi sie nie zagoi rana. :/ prosze o jaknajlepsze porady..gdzie mam iść i co robić po zabiegu?? proszę o szybką odpowiedź

KAMCIA a mi ten czarny przebijał co jest na zdjęciu w salonie na Targowej :D no ale znalazł się na Chmielnej :P Weź mi nie mów o ruszaniu tego w górę na dól i przekręcaniu o 360 stopni bo aż ciarki mnie przechodzą, bo jak ja dotykam tą malutką kuleczkę u góry to mnie tam boli, znaczy dziwne uczucie... naszczęście nic mnie nie boli. Chyba jutro kupię sobie sół fizjologiczną to nie za wcześnie?? A maść kazał mi używać dopiero w 3 tyg...czyli nie mogę teraz. Kamcia a jak Ty robiłaś?:) paulinka no ja też się własnie boję, że coś mi się będzie paprało, ale jak narazie jest dobrze. Napewno musisz iść do Studia tatuaży, nie do kosmetyczki!! Lepiej zapłacić więcej i mieć dobrze niż...no :) W jakim mieście mieszkasz? Jak w Wawie to Studio tatuaży na Chmielnej polecam :) w innych miastach się nie orientuję. Pozdrówka :)

KAmcia własnie weszłam na tą stronę tego salonu i mi robił ten Robert, który jest na Targowej Tylko teraz inaczej wygląda niż na tym foto ;):D a ten w okularkach i w brodzie też tam był hehe tatoo komuś robił.

Gość Sweet Girl
Ja niedługo idę sobie przebić :) Troszkę się boję no ale cóż da się przeżyć :)) Najbardziej boję się znieczulenia, ale słyszałam, że to nie boli więc za bardzo się tym nie przejmuję... Bardzo mi się podoba kolczyk w pępku! Zajebiście wygląda a zwłaszcza latem na plaży, w stroju kąpielowym, krótkich bluzeczkach itp. Już się nie mogę doczekać kiedy sobie przebiję :)) Za bardzo się nie przejmuję, że mnie będzie boleć... Trochę bólu nie zaszkodzi przecież od tego się nie umiera:D hehe a zajebiście wygląda :)) MmMm...;) Buśkaaa koffane lasencje i nie bójcie się :D WSZYSTKO DA SIE WYTRZYMAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehe:D buziii:*

Lol2 mi też ten Robert tylko tak samo wyglądał :D i Jak byłam w marcu sie pokazać (tyci problemik) to wyglądał tak samo i był wtedy też ten drugi :D A ja przez miesiąc smarowałam \"LEKO\" potem wzięłam chyba przez tydzień wodą utlenioną, potem sól a teraz zostałam przy spirytusie :P

Gość paulinka *
ja mam uczulenie i boje się że to bedzie miało duzy wpływ na ten kolczyk :(:(:( ale słyszałam że wystarczy mieć jakiś specjalny kolczyk.. samego przebicia sie nie poje tylko pozniejszych rezultatów :( ide jakoś przebić przed końcem roku szkolnego. Wcale się nie przejmuje opini ludzi o tym moim kolczyku..chociaż nikt w moim wieku ze znajomych nie ma kolczyka w pepku

Gość Martisss
Hejze Hoooooola ;* Wszystkim ;* Dawno nie pisałam alee.. ; / . No więc tak..! Jutro frune przekuć pępek ;DD Do kosmetyczki ;-D Wgl. nie przejmuje się bólem ;D Da sie przeżyć :) =* Pozdro*=

Martiss no to powodzonka kochana :) Kamcia no a teraz inaczej wyglądał bo mu włosków przybyło :D alee fajny to on jest taki żartownić nie wiem jak w Twoim przypadku hehe :) na koniec Tobie też powiedzial wstań zobaczymy czy nie kipniesz? :D bo niktórzy mdleją po przebiciu z wrażenia ;) Nio ale powiedział mi, że w razie czego będzie mnie cucił ciekawe jak oni tam cucą ;) No a ja kupiłam sobie dzisiaj spirytus salicylowy i sól fizjologiczną ale nie wiem od czego zacząć...bo te husteczki to dziwne są, szybko wysychają. Jak myślisz, mogę przemyć spirytusem czy tą solą stanie się coś? Ale co lepiej użyć..? Kurczę...ciekawe czy kogoś jeszcze jak dotyał to toszkę bolało przy górnej kuleczce bo mnie trochę boli.

Gość Martisss
Ah.. Dziękuje :* Mam nadzieje, że ta kosmetyczka nie przekuwa pistoletem ; / Jak tylko do mnie z nim podleci to poprostu wstane i wyjde :D

Gość Madzius
hej mam zamiar zrobic sobie kolczyk w pepku.. ale sie troche boje ze sie bedze babralo.. zwlaszcza teraz.. bo sa wakacje wyjazdy,, kapanie w jeziorku morzu itd:( i nie wiem czy to dobry pomyssl.. DORADZCIE pliss:*:* z gory dzieki:)

Gość Madzius
aaa.. i powiedzcie mi czy tkanka tluszczowa ma na to wplyw??? na gojenie sie rany??? hehe niom niby szczupla jestem:P ale malego maciusia mam:P

Gość aniulka_18
Hej. Mam pytanie, jaka jest najdłuższa długość kolczyka? Chodzi o banan i o tą część w ciele. Jest jakaś środkowa długość?

Gość Ania160a
Hej słuchajcie mam kolczyk w pempku tylko mam problem tam gdzir jest naskórek przy pempku to miejsce cały czas sie pomniejsza boje sie że to znowu mi pęknie już raz tak miałam:( co ja mam robić?? poradzcie prosze:((

Gość Ania160a
i jeszcze jedo jak to se mi pomniejza to ten kolczyk wydaje sie za duży wystaje i wogóle..... Nie wiecie czy nie ma mniejszych kolczyków niż te uniwersalne????

Gość Naciaaa
Laski..!\ skarby potzrebna mi rada... zna ktos dobre studio piercingu w lublinie.. sprawdzone..? odpisujcie..:*