Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kachnawielgachna

orbitrek-zalety i wady

Polecane posty

Gość jiujijhik
...................

Gość thjt
hjh,h,c,hv

Gość thjt
hjh,h,c,hv

Gość thjt
hjh,h,c,hv

Gość thjt
hjh,h,c,hv

Gość anusia831
Witam serdecznie, od dziś jestem posiadaczką Orbitreka Kettler EXCLUSIVE http://www.allegro.pl/item491998590_kettler_exklusiv_okazja_w_tej_cenie_z_gwarancja.html Mąż zrobił mi niespodziankę i kupił go w czasie mojej kilkudniowej nieobecności w domu. Wróciłam rano i... stało na środku pokoju moje cudeńko :* No, teraz muszę mu udowodnić, że nie wydał kaski ma marne :D Zrobiłam 5 min. i juz nie moge!! Jednak poprzeczytaniu Waszych postów jestem zmotywowana do dalszej pracy i wiem, że nie moge sie poddać bez walki!! Buziaki dla wszystkich :)

Gość anusia831
Thomas_27, a Ty to już jesteś wybitnym przykładem na to, że wszystko jest możliwe... Jak dla mnie, Twój wyczyn to absolutne mistrzostwo Świata!!! Pozdrawiam wszystkich :*

Gość anusia831
Thomas_27, a Ty to już jesteś wybitnym przykładem na to, że wszystko jest możliwe... Jak dla mnie, Twój wyczyn to absolutne mistrzostwo Świata!!! Pozdrawiam wszystkich :*

Gość Czuszenka
Witam !!!!! :) Słuchajcie, jestem amatorem mocnych wrażeń. Dwa dni temu kupiłam orbitek. Podaczas wakacji ćwiczyłam na siłowni, jednak efekty były marne, a nawet rzadne ;/ Czy mogłabym prosić o trening ćwiczeń???? Ile minut? SZybko, wolno? Kiedy można się spodziewać efektów?

Gość Czuszenka
Witam!!!! Jestem od dwóch dni posiadaczką orbiterka. Mogłabym prosić o trening>? Ile i jak powinnam ćwiczyć?

Gość Beata11
Ćwiczę systematycznie trzeci tydzień i coś zaczyna się dziać. Czuję trochę luźniejsze ubrania ale wagę mam bez zmian. Nie poddaję się i czekam na spadek wagi. Życzę wszystkim, którzy zaczynają ćwiczyć i sobie oczywiście -wytrwałości.

Gość Beata11
Ćwiczę systematycznie trzeci tydzień i coś zaczyna się dziać. Czuję trochę luźniejsze ubrania ale waga nie spada. Nie poddaję się i czekam na ubytek kilogramow. Życzę wszystkim, którzy zaczynają ćwiczyć i sobie oczywiście-wytrwałości.

Gość Edytka31
Czcionka wylada niezle tez mam kupiony w podobnej cenie i jestem zadowolna bardzo Beata 11 pewnie na razie wyrabiasz mięsnie ale już jakiś efekt masz troszke cierpliwości no i oczywiście systematyczność ja straciłam już 31 kg także trzymam kciuki :)

Gość beatka19842
Witam, nabyłam już orbitreka BUFFALO model ELS 2602 na allegro ;) teraz czekam aż go dostane i zaczynam trening ;) Proszę sie nie śmiać ale przed ciążą ważyłam 70 kg.a teraz 105 przy wzroście 172 ciekawa jestem czy wrócę do poprzednich kształtów.Chociaż wolałabym schudnąć o wiele więcej ;/ ehh ... dodajcie otuchy ( całą ciążę leżałam bo miałam łożysko przodujące i stąd ta waga ;(...)

Gość beatka19842
Witam, zakupiłam już orbitreka BUFFALO model ELS 2602 na allegro i czekam na dostawę powiedzcie czy mam szansę zgubić na nim 40 kg?Ważę 105kg przy wzroście 172 - w ciąży przytyłam ponad 30kg bo przeleżałam 8miesięcy - łożysko przodujące miałam.Teraz mój synek ma już 7 miesięcy a ja stoję w miejscu mimo diety.PBUFFALO model ELS 2602 doradźcie czy dam radę schudnąć i jak muszę ćwiczyć i ile dziennie ( na ile ustawić programator - ile kalorii dziennie spalać).zdesperowana 24 latka

Gość beatka19842
Witam, zakupiłam już orbitreka BUFFALO model ELS 2602 na allegro i czekam na dostawę powiedzcie czy mam szansę zgubić na nim 40 kg?Ważę 105kg przy wzroście 172 - w ciąży przytyłam ponad 30kg bo przeleżałam 8miesięcy - łożysko przodujące miałam.Teraz mój synek ma już 7 miesięcy a ja stoję w miejscu mimo diety.PBUFFALO model ELS 2602 doradźcie czy dam radę schudnąć i jak muszę ćwiczyć i ile dziennie ( na ile ustawić programator - ile kalorii dziennie spalać).zdesperowana 24 latka

Gość robert12
Witam wszystkich. Tydzień temu kupiełm orbitreka kettler verso 107. Mój trening rozpocząłem od 0,5 godz. Teraz ćwiczę po 50 minut dziennie. Od poniedziałku wydłużę czas ćwiczeń do 1godziny. Mam nadzieję, że niedługo będę mógł zauważyć jakieś efekty, bo na razie nic nie zaobserwowałem.

Gość beti 37
EDYTKA 31 Ty tutaj to taka iskierka jesteś wszystkich na duchu podtrzymujesz ,napisz czy takie wspaniałe efekty osiągnęłaś tylko ćwicząc ,czy do tego dieta i l karnityna ,no i napisz proszę ile czasu zajęło Ci zrzucenie tylu kg i jak długo dziennie ćwiczysz ,pozdrawiam

Gość beti 37
EDYTKA31 napisz jak długo zajęło Ci zrzucenie tylu kg i czy brałaś l karnitynę i dieta ,czy tylko ćwiczenia i jak długo dziennie?

Gość Monikkkka
Orbitrek fajna sprawa i widac efekty. Pamietajcie: - trzymajcie rece na wysokosci barkow, - jedna reka pcha, druga ciagnie - ustawcie czas, 5 min pierwsze 2 tyg, 6 min kolejne i tak dalej - cwiczcie przynajmniej co drugi dzien, niech organizm tez odocznie - wczesniej sklony, rozciaganie, - cwiczcie ok 1,5h po posilku, pijcie wode niegazowana - jesli zbyt szybko / lekko zwikszcie obciazenie - jesli poczujecie sie bardzo zmeczone, nie przestawajcie cwiczyc, tylko zmniejszcie obciazenie ale pozostancie w ruchu - ustaw orbitreka przed tv i w ten sposob ogladaj (to dla tych co twierdza ze to nudne cwiczenie - lepiej ruszc sie i ogladac, niz jesc i siedziec ogladajac) - jesli nie tv to mp3 z jezykiem ktorego chcialabys sie nauczyc - motywacja najwazniejsza - zawies kalendarz obok i zaznaczaj kolorowym flamastrem dni gdy cwiczylas tak aby bylo to widoczne z daleka --- 🌻🌻 www.stasieczek.com 🌻🌻

Gość Monikkkka
Orbitrek fajna sprawa. Pamietajcie: - dlonie na wysokosci ramion - jedna reka pcha, druga ciagnie (wzmocnicie je od ramion do dloni, a sciskajac mocno rozwniez przedramiona) - macie czuc obciazenie, ale takie nezbyt duze - pijcie duzo niegazowanej wody - otworzcie / uchylcie okno troche wczesniej - porozciagajcie sie przed ciwiczeniami - ustaw sprzet tak, aby dalo sie ogladac tv - jesli nie tv to mp3 z jezykiem ktorego chcesz sie nauczyc tylko ciagle nie masz czasu - powies kalendarz i zaznaczaj odblaskowym flamastrem dni gdy cwiczylas - cwicz co drugi dzien, daj organizmowi odpoczac - utrzymujcie rytm - pierwsze dwa tyg cwiczcie po 5min, kojenne po 6 itd. Pozniej prysznic, psiknijcie sie ulubionymi perfumami na gole rozgrzane cialo to bedzie aromaterapia i dopiero wtedy poczujecie ich prawdziwy zapach :) - generalnie motywacja, motywacja, motywacja (kalendarz) --- 🌻🌻 www.stasieczek.com 🌻🌻

Gość Edytka31
beti 37 zaczełam w lipcu 2007 cwiczyłam codziennie po godzinie (na poczatku to troszke krocej kondycja kiepska) dietka 2 tygodznie zero chlebka i oczywiscie zero slodyczy (to do dziś) potem chlebek razowy, a l karnityne sporadycznie moze 2 razy brałam, poza tym duzo owoców i warzyw i w zasadzie jem wszystko teraz juz oczywiscie mniej cwicze tylko dla podtrzymania wagi no i chyba z przyzwyczajenia także trzymam kciuki :) i zyczę efektów

Gość karla1983
CZESC WAM:-) mAM do sprzedania orbitreka -firmyDOMYOS VE630 · Urządzenie jest wyposażone w przekładnię magnetyczna dla zapewnienia wysokiego komfortu pedałowania bez szarpnięć Ve630 łączy ruchy kołowe roweru ruchy poziome wykonywane w czasie ćwiczenia na steperze Ruch eliptyczny do przodu i do tyłu nóg połączony z ruchem ramion umożliwia rozwijanie mięśni ramion.pleców,klatki piersiowej,pośladków ud i łydek koło zamchowe 9kg Jak ktoś jest zainteresowany prosze pisać nr gg-41-89-494 badż dzwonić 504-503-590

Gość Szafarafabum
CHRISTOPEIT SPORT - co sądzicie o tej firmie? Czy ich produkty są dobrej jakości? Chodzi mi szczególnie o bieżnie.

Gość JUSTYNAklasjhfd
jestem szczęsliwą posiadaczką tego cuda od listopada. Jestem za granicą gdzie przez 2 miesiące przytyłam 8kg, inna kuchnia, brak ruchu. W Polsce biegałam, chodziłam na basen, rower. Zakupiłam Yorka -zima i niebezpiecznie by biegać na dworze-czuje sie teraz świetnie, ćwicze 1h co 2 dzień na najnizszym obciążeniu (przed TV), po takim wysiłku cała jestem mokra, na początku tez myślałam że serce mi wyskoczy. Teraz pośladki mam jak ze skały, mięśnie brzucha na nowo zaczynaja sie spod tłuszczyku ukazywać, ładnie ramiona i rece sie modeluja a przy tym nie mam tak stawow obciążonych jak przy bieganiu. Jeszcze nie schudłam ale to tylko kwestia czasu, odpowiedniej diety, którą powoli wprowadzam. Polecam wszystkim orbitreka przede wszystkim osobom, które mają nadwage ze względu na stawy.Dziewczyny nie poddawajcie sie tylko ćwicznie w miare systematycznie a nie tylko stracicie kilogramy ale zyskacie świetną kondycje i sporą dawke dobrego samopoczucia, które mam teraz:))))

Gość mti-cudak
Witam Przeczytałem dużo postów na temat obritreka lecz nie dostrzegłem konkretnej odpowiedzi, a mianowicie: czy ćwiczenia z minimalnym obciążeniem powodują rozrastanie się mięśni czy spalanie tłuszczu?? moja sytuacja nie jest najlepsza mam 168cm wzrostu i ważę około 85 kg :( na wakacjach ważyłem 94kg spadłem do 82kg, ale zima się zaczęła i znów przyszło ... 3kg, ale teraz chcę spaść do 75kg lub niżej .... ile by to zajeło ?? przy normalnym odżywianiu. Pozdrawiam :)

Gość JUSTYNAklasjhfd
witam! powiem Tobie z własnego doświadczenia, że najlepiej aby pozbyc sie tłuszczyku najlepiej cwiczyc na najmniejszym obciazeniu, jesli bedzie spore obciazenie bedą sie tobie rozrastac miesnie przede wszystkim ud a wątpie czy taki efekt chciałabys uzyskac. Jesli bedziesz cwiczyc systematycznie przynajmniej 3 razy w tyg choc polecam wiecej, ograniczysz słodycze i jasne pieczywo to efekty pojawia sie juz po I miesiącu po takim czasie moje ciało zaczeło byc bardziej zbite i jedrniejsze,a celulit zaczał zanikac.Mam tendecje do tycia kiedys jak sporo przytyłam brałam L-karnityne tak jak -Steff-powiem ze efekt byl szybki bez efektu jojo,ciało bardzo sie poci itd, czasami warto zainwestowac troche pieniedzy dla lepszego samopoczucia jednak wybor nalezy do Ciebie.Pozdrawiam i trzymam kciuki:)))

Gość depresion
A ja jestem wściekła. Skusiałam się na thorna 4145 i co? Po dwóch tygodniach trzeszczy, stuka, puka, mam wrazenie że zaraz się rozpadnie. Do tego licznik coś szwankuje, po pól godzinie się wyłacza albo zatrzymuje się na jednej wartości, po prostu się zawiesza. Najgorzej z prawym pedałem, w czasie ćwiczęń tak jakby przeskakiwało. Orbiego kupiłam na allegro i chyba gośc wysłał mi trefny produkt albo źle jest złożóny:( Sama juz nie wiem. Szkoda mi bo bardzo go polubiłam:(

WITAM , MAM DO SPRZEDANIA KETTLERA VERSO 307 , SPRZET ZAKUPIONY W PAZDZIERNIKY 2008,SKRECONY I ....STOI NIESTETY, UZYTKOWANY DO 10 RAZY MAX, CENA 1000 Zł DO NEGOCJACJI TEK KONTAKTOWY 601616516