Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfgyygfh

panie.czy po ciężkim dniu pracy ,macie jeszcze ochote na sex

Polecane posty

dla Morfeusza mówisz... ja też go lubię...a nawet więcej :P:P:P

Gość tak se pisze
po ciezkim dniu pracy, po przyjezdzie z harowy wielodniowej, mam juz chec tylko na seks tylko ze na taki lagodny i czuly

Gość ja zawsze mam
to moj chlopak raczej sie opiera i zawsze go namawiam , no czasem zacznie cos sam raz na miesiac, ja moge zawsze nawet gdy mnie boli glowa i mam okres.

JA TEŻ JESTEM ZA TYM DŁUUUUGIM, CZUŁYM, WYRAFINOWANYM :p:p:p:p:p:p:p

Tak? Jak jesteś zmęczona, śpiąca? .... taki to można sobie serwować w niedzielne popołudnie:-)

Fun znowu wertujesz przed ripostą? a miało być tak fajnie :) i dyskusyjnie :)

A bo zająłem się czymś....:-) Więc speclajnie dla Ciebie Lizaczku bedzie powoli...jak żółw ociężale....ruszyła maszyna z żelaza, stali...:-)

Gość smiech to zdrowie
Stoi na stacji lokomotywa, Ciężka, ogromna i pot z niej spływa - Tłusta oliwa. Stoi i sapie, dyszy i dmucha, Żar z rozgrzanego jej brzucha bucha: Buch - jak gorąco! Uch - jak gorąco! Puff - jak gorąco! Uff - jak gorąco! Już ledwo sapie, już ledwo zipie, A jeszcze palacz węgiel w nią sypie. Wagony do niej podoczepiali Wielkie i ciężkie, z żelaza, stali, I pełno ludzi w każdym wagonie, A w jednym krowy, a w drugim konie, A w trzecim siedzą same grubasy, Siedzą i jedzą tłuste kiełbasy. A czwarty wagon pełen bananów, A w piątym stoi sześć fortepianów, W szóstym armata, o! jaka wielka! Pod każdym kołem żelazna belka! W siódmym dębowe stoły i szafy, W ósmym słoń, niedźwiedź i dwie żyrafy, W dziewiątym - same tuczone świnie, W dziesiątym - kufry, paki i skrzynie, A tych wagonów jest ze czterdzieści, Sam nie wiem, co się w nich jeszcze mieści. Lecz choćby przyszło tysiąc atletów I każdy zjadłby tysiąc kotletów, I każdy nie wiem jak się natężał, To nie udźwigną - taki to ciężar! Nagle - gwizd! Nagle - świst! Para - buch! Koła - w ruch! Najpierw powoli jak żółw ociężale Ruszyła maszyna po szynach ospale. Szarpnęła wagony i ciągnie z mozołem, I kręci się, kręci się koło za kołem, I biegu przyspiesza, i gna coraz prędzej, I dudni, i stuka, łomoce i pędzi. A dokąd? A dokąd? A dokąd? Na wprost! Po torze, po torze, po torze, przez most, Przez góry, przez tunel, przez pola, przez las I spieszy się, spieszy, by zdążyć na czas, Do taktu turkoce i puka, i stuka to: Tak to to, tak to to, tak to to, tak to to, Gładko tak, lekko tak toczy się w dal, Jak gdyby to była piłeczka, nie stal, Nie ciężka maszyna zziajana, zdyszana, Lecz raszka, igraszka, zabawka blaszana. A skądże to, jakże to, czemu tak gna? A co to to, co to to, kto to tak pcha? Że pędzi, że wali, że bucha, buch-buch? To para gorąca wprawiła to w ruch, To para, co z kotła rurami do tłoków, A tłoki kołami ruszają z dwóch boków I gnają, i pchają, i pociąg się toczy, Bo para te tłoki wciąż tłoczy i tłoczy,, I koła turkocą, i puka, i stuka to: Tak to to, tak to to, tak to to, tak to to!... :P

Gość lalunia niunia come back
...a krochmal? :o

Sluchaj dzieweczko! - ona nie slucha. Przesunal wiec reke od piersi do brzucha. Buch - jak goraco! Uff - jak goraco! Ty zes to w nocy? To ty Jasienku? Jam ci najdrozsza! Wiec wchodz pomalenku! I wszedl w nia powoli jak zólw ociezale. Ruszyl - dwa razy - wolniutko ospale. Szarpnela sie troche. Przyciagnal z mozolem. Nogami sie zaparl o krzeslo za stolem... i teraz przyspieszyl i pchnal nieco predzej i dudni i stuka, lomoce i pedzi. A dokad? A dokad? A dokad? Na wprost! (Kleczala wygieta w pozycji \"na most\"). A On ja w ta szpare, w ten tunel, w ten las I spieszy sie spieszy by zdazyl na czas. Az lózko turkoce i krzeslo tez puka. A Jasiu ja stuka i stuka i stuka. Tak gladko, tak lekko, tak calem za cal wyjmowal i wkladal ten narzad jak stal. A Ona spocona, zziajana, zdyszana Legla na plecach, uniosla kolana zdziwiona tym wszystkim co sie z nia dzieje pyta sie Jaska, pyta i smieje: A skadze to, jakie to, czemu tak gnasz!? A co to to, co to to, co ty mi pchasz!? ze wali, ze pedzi, ze bucha, buch buch!? Ach jakze, ach jakze, ja lubie ten ruch! I gna ja i pcha ja i akcje swa toczy i tloczy ja Jasiu uroczy, tloczy Nagle... twist Nagle... gwizd Buchnelo - buch! i stanal juz ruch. Oj gdzie mi zniknales! Chce jeszcze Jasienku! Próbuje go znalezc reka po ciemku. A on juz bez ducha, maly skulony, spi nieboraczek choc akt nie skonczony. Wiec strzela biedna wokolo oczyma. Dziwi sie temu co w rece trzyma, i placze, narzeka na los swój niewiesci, i w koncu sie sama ze soba piesci. A Jasiu? Znal prawdy nieznane dla ludu. Przeczytal Wislocka. Chcial teraz cudu. Sadzil, ze starczy ta szybkosc, ten ruch, technika, pozycja i owo \"buch buch\", by panne rozpalic do ognia bialosci. A ona pragnela tez innej milosci. Milosci zawartej w spojrzenia iskierce, Wiec Jasiu prócz ch..... - miej takze i serce!

Gość lalunia niunia come back
ło matko :(..za duzo krochmalu widac uzył

a widzisz Fun Tomasie... niestety ta szybkość nie wystarczy... aby nie zostać ....nazwijmy to zniesmaczoną... :) na sunął mi się niezły dowcip, zaraz go napiszę :)

Facet przygotowuje się na niezły boks...to ma być walka stulecia! godzine przed leci po browary, potem po drodze załatwia jakieś chipsy, paluszki. Wpada do domu, ustawia fotel w odpowiedniej odległości, sadowi się wreszcie... rozpoczyna się jakiś wstęp/ czołówka... otwieraz piwko, wypija łyczek...napalony jak sto diabłów... gong... początek walki...wychodzą na ring...jeden cios i rywal pada na deski...liczenie... facet zostaje z otwartymi ustami i wielkimi oczami przed ekranem...ale jakt...co...to?m eee?... a na to żona oparta o framuge drzwi odzywa się... i teraz widzisz jak ja się czuję!

Facet przygotowuje się na niezły boks...to ma być walka stulecia! godzine przed leci po browary, potem po drodze załatwia jakieś chipsy, paluszki. Wpada do domu, ustawia fotel w odpowiedniej odległości, sadowi się wreszcie... rozpoczyna się jakiś wstęp/ czołówka... otwieraz piwko, wypija łyczek...napalony jak sto diabłów... gong... początek walki...wychodzą na ring...jeden cios i rywal pada na deski...liczenie... facet zostaje z otwartymi ustami i wielkimi oczami przed ekranem...ale jakt...co...to?m eee?... a na to żona oparta o framuge drzwi odzywa się... i teraz widzisz jak ja się czuję!

Jakoś sobie radzę.... Coś mało seksu w tej rozmowie....miało być wypinanie tyłeczków, smaganie po pyszczkach...i co?:-)

Ooo, packanie jest super:-) I nie wiem dlaczego zawsze taka afera jest jak sobie człowiek chce popackać:-)

Gość z drugiej strony
to ja chyba mam na drugie pruderia :P:P:P i jakoś mi to packanie nie wsmak :P

No tak, że to niby takie upokażające, i głupie i...chyba większość tak myśli?;-)

No tak, WSTYD WSTYD WSTYD kajam się przed Tobą za moją ortografię rodem z podstawówki:-) Napewno jeszcze nie raz będę musiał:-) Co do upokoRZenia...robienie też,...zwłaszcza na kolanach:-)