Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfgyygfh

panie.czy po ciężkim dniu pracy ,macie jeszcze ochote na sex

Polecane posty

Gość MOJA RADA....
o przepraszam bardzo, tez mam dziecko, 3 latka. zawsze po wieczorynce zasypia:)

Gość bez sexuuuuuu
muj synek ma 1,5 roku o 9 kłade go spać ale zaśnięcie zajmuje mu troche czasu.a wdzień wcale nie śpi,pracuje w domu jako tzw"kura domowa" ,jeszcze prowadze sklep internetowy (to wcale nie jest takie łatwe) + wychowanie dziecka (jest ze mną w domu .uwierzcie to nie jest takie łatwe

Gość bez sexuuuuuu
i do tego wstaje między 5 a 6

Gość bez sexuuuuuu
/?????????????????????????

Gość MOJA RADA....
gdzie w tym wszysykim twoj maz? moze powinnas zastanowic sie nad jakas niania badz złobkiem?

Gość wieczorem
ja też nie mam dzieci, ostantnio oglądałam bardzo ciekawy program chyba na Polsacie, jest taki cykl programów o "poskramiaczach dzieci", tam w każdym odcinku fachofcy rozwiązują różne problemy z dziećmi, ostatnio były trzy nieznośne bachory, które całą dobę rozgramiały chałupę, matka nie dawała sobie z nimi rady, też nie chciały spać, pani psycholog przybyła na ratunek do ich domu i udało jej się rozwiazać ich problemy, bachory nauczyły się spać o 19 w 2 tygodnie

Gość bez sexuuuuuu
też to oglądam ,ale to były starsze dzieci które nagradzało sie jakimiś punktami a potem nagrodami ,muj jest jeszcze mały i to nie jest takie łatwe,a moj mąż tak szczerze to przez 1,5 roku nic nie robił dziś pierwszy raz wyszedł z nim na spacer ,obiecał pomagać zobaczymy co z tego będzie

Gość wieczorem
poskramiają rodzice, instruowani przez specjalistów, można się z tego programu wiele nauczyć i samemu wprawadzać proponowane metody u siebie w domu

Gość bez sexuuuuuu
na żłobek nie mam kasy ,obliczyliśmy ze odbijemy się od dna za jakieś 3 miesiące i wtedy mały pujdzie do żłobaka ale cop teraz

Gość A mi sie wogole nie chce
I nie bede zwalac winy ani na dzieci ,ani na nic innego.Poprostu nie mam ochoty,i jak mysle ze mialabym to zrobic ,to jakas dziwna agresiwa mi sie wlacza.Nienawidze sexu

Gość MOJA RADA....
nie p[rzesadzaj znowu złobek nie kosztuje duzo:O bardzo dobrze chochlik napisała "JAK SIE CHCE..." tobie widac sie nie chce i jedyne co swietnie ci wychodzi to UZALANIE SIE NAD SAMA SOBA!!!!

Gość bez sexuuuuuu
i twojemu to nie przeszkadza ze nie masz ochoty

fantomas...kiedyś dałeś mi kosza :) więc teraz nie powiec co liże :) jak liżę i ile mi to sprawia frajdy :P

Gość wieczorem
kochana, to genalnie, ze twoje dziecko jest mniejsze, im starsze tym gorzej je przekonać bo za dużo dyskutuje, skoro twój mężuś się nie udzielał przy wychowywaniu dziecka, tych wszsystkich kupkach, kolkach, pokarmach, szczepieniach, bieganiu po lekarzach i przychodniach, karmieniu, spacerach, myciu, przewiajniu, usypianiu i co tam jeszcze trzeba robić przy dzieciach (nie wiem, bo sama nie mam dzieci, co mi pewnie zaraz ktoś znowu wytknie) to się nie dziwie, ze nie rozumie twojego wyczerpania, on myśli, że dziecko, to sama radość a nie ciężka orka, powienien uczestniczyć we wszystkich czynnościach przy dziecku, WE WSZYSTKICH, wtedy kiedy to tylko możliwe

Gość bez sexuuuuuu
uwierz nie przesadzam u nas kosztuje to 180 zł a ja poprostu nie mam tych pieniędzy,chyba że nie będziemy jeść

mój życzył by sobie mniej temperamentnej :P a wręcz chyba uważa że ja jakaś chora jestem :D

Mojemu przeszkadza.Awanturke mi strzeli ,ale po niej tydzien mam spokoj bo pan obrazony

Lizak....chyba mnie z kimś pomyliłaś....ja nie dałbym kosza nawet mojej starej babci sąsiadce....więc to nie mogłem być ja:-)

a mi wogóle.... to ty działasz jak mój mąż...robi awanture o pierdołę i idzie obrażony spać

Gość bez sexuuuuuu
MOJA RADA ,ja się nie użalam nad sobą ,zapierdalam w chałupie i tyle ,nie mów jak ktoś chce ....,ja chce mieć czystą chałupe ,zadowolone dziecko i męża tez bym chciała mieć zadowolonego tylko po prostu nie mam sił

dałeś dałeś ale wtedy byłam bardzie subtelna i wyrafinowany... powiedziałeś mi że nie możemy tak rozmawiać... i tyle cię widziałam :):):)

Gość MOJA RADA....
nie moge!!!!!dziewucho co ty bredzisz?? ..."awanturke mi strzelil,ale po niej tydzien mam spokoj bo pan obrazony". zobaczysz juz niedlugo i poszuka sobie takiej ktora bedzie chciała:O

ja jeszcze chora nie jestem...ale chyba będę :P:P:P

może mnie znajdzie :) powiedz skąd jesteś, może się rozglądnę :P ja bym tam nawet bardzo chciała :):):)

do moja rada >>>>sama bym mu poszukala.Nie kazda kobieta tego chce i to lubi.Jak chce niech ma na boku.On bedzie zdrowy ,ja tez ,bo mi nerwy siadaja .Watpie czy ktos chcialby sie kochac z osoba ,ktora lezy wsciekla i malo co ze zlosci nie placze.

Jesli mnie pytasz to mieszkam na Podlsiu :)

o rany... kobieto zaprzyjaźnij się z moim mężem, wytłumacz mu żeby dał mi taki luz jak ty dajesz swojemu na poszukiwania przyjemnośći ...ja też chcę!!!! więcej sexu i więcej luzu :P:P:P

Aaa, no wiesz, Lizaczku, ja nieśmiały chłopczyk jestem.....pewnie siem zawstydziłem:-) Albo nie było dostatecznie kameralnie:-)