Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerooooo

czy jest szansa ze jeszcze urosne?

Polecane posty

Gość uupupupup

Gość o jejku jejku
tak, ja to wiem, poniewazjestem bardzo niska, znam wszystkie fakty dotyczace ... najlepiej mierzyc sie zatem rano, zawsze rano!!!!

Gość czerwona-sukienka
ja miałam 167 w wieku lat 18...teraz mam 20 lat i 169...tez sie zdziwiłam jak sie zmierzyłam tydzien temu:D:D:D

Gość mozliwwwwwwwweee
o ile twój układ kostny jaest ma te własciwosci to tak, przczytaj dokładnie sobie informacje o arnoldzie on uprawiaj ac kulturystyke osiągnał jakies 6 cm. poczytaj jakies info na intrnrcie o nim. Swiczenia i odzywki moga spowodować faze wzrostu , cwiczenia powodują nie tylo przysrost masy miesniowej ale powoduje rózne reakcje biochemiczne w których to moze zajsc reakcja wycielania hormony wzrostu dokładnie nie wiem jakie to cwiczenia i odzywki ale to wiszenie to faktycznie pomoze ale czy masz czas na wiszenie do góry nogami około od 15 do pół godziny?

Gość lodzianka 164
w tym wieku to raczej czlowiek sie kurczy na 20 lat jakos centymetr dokladnie ni epamietam w kazdym razie spowodowane jest to grawitacja. po 20 roku zycia to raczej czlowiek maleje a nie rosnie

Gość nerooooo
mozliwwweeee-->> nie mam na mysli wiszenie do gory nogami tylko te obciazniki do dolu ciagna nogi(lezac na lozku a stopy zwisaja poza lozko ) jesli mozesz to podaj prosze dokladne dane tego kulturysty,bylabym wdzieczna :)

Gość upupupupupu

Gość upuppu

miarka miarce nierowna.... ja juz nie wiem czego sie sluchac.. ze wzgedu na moj stan zdrowia, bywam bardzo czesto u lekarzy sportowych.. zawsze prosze by mi jeszcze zmierzyli wzrost, tak z ciekawosci... i hmm.. raz jest 176 cm, raz 179cm... ten sam lekarz, ta sama miarka... mozliwe zeby tak sie wahal wzrost?:P dodam ze zawsze jestem u niego rano :P jesli to ma jakies znaczenie...

Gość upupupu
hehe to z pewnoscia ma ;) przeciez ktos tu pisal ze rano mierzy sie wiecej o kilka cm bodajze 2 :)

Gość upuuppuu

Gość upupupup

Gość upuupuppu

Gość upupupu

Gość upuupup

Gość eeeee.

Gość hej_ho
Po okresie dojrzewania to już niemożliwe ale jeśli ktoś chce wspomóć wzrost a ma np 16 lat to polecam łykanie witaminy A+ D3. Pomógł już bardzo dawno temu mojem u tacie który był kurduplem a jak zaczął brać te witaminy to nagle wystrzelił w górę. Mojemu bratu tez pomógł :)

Gość eeeee.
hmm....a po okresie to juz nie pomoze? w sumie chyba nic nie zaszkodzi sie tym faszerowac ;) to chyba nie szkodzi organizmowi? i ile oni zyskali ta metoda cm?

Gość upupupupu

Gość alalala2
ja urosłam ok 2-3 cm mając 24 lata w ciągu pół roku... trochę to dziwne ale co tam ciesze się