Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIKOLA-1

Czy podoba wam się imię Nikola?

Polecane posty

Gość natka248
moja córcia też ma na imie nikola i to imie jest odzwierciedleniem męskiego imienia mikołaj te idio..i co się nie znają to niech spier...ają i swoje dzieci niech oszpeca imieniem npTekla albo Zenobia bo nie są oklepane a z dziecka pózniej będą sie nabijać NIKOLKA ŚLICZNE IMIE

Gość natka248
Polecam innym mamą te imie śliczne są zdrobnieni dla takiego małego brzdąca ja na córcie mówie nikoś nikoletka nikosia

Gość natka248
popieram cie nikolettaaaaaaaaaa ch.j im w d..e

Gość Mandarynkowy sen
Nie podoba mi się to imie.Teraz jest moda na Dżeski,Dżeniferr,Nikola i inne beznadzieje imiona.Myślisz że dając takie imie swojemu dziecku będziesz w centrum uwagi ? Jest mnóstwo polskich imion ,i nie są takie złe.

Gość Ładne imię
Podoba mi się Nikola,Olivia - ale Dżesika już nie. Mam córcie ma na imię Zuzia,jak będzie druga kiedyś w przyszłości to nazwę ją Olivka :)

Gość natka248
mandarynkowy sen ciebie chyba rodzice skrzywdzili dając ci imie jak masz na imie Kazia czy wiesia?ty to raczej chcąc czy nechcąc jesteś w centrum uwagi

Gość natka248
a jak masz jakiś kompleks to zgłoś się do psychologa albo do urzędu miasta i zmień sobie imie bo pewnie sama masz porażkowe imie skoro ukrywarz je pod jakimś żałosnym psełdonimie

Gość sunbeam
A mnie denerwuje, jak dziewczyny, które rodzą w wieku 15, 16 lat (albo jeszcze wcześniej) dają swoim córkom na imię Wiktoria. W mojej podstawówce i w liceum innych imion te dziewczyny nie nadawały. Samo imię ujdzie, ale dziecko w takim wieku to żadne \"zwycięstwo\". No chyba, że się cieszą, że jest pretekst, żeby do szkoły nie chodzić.

Gość Nikola-2
Mam na imie Nikola i co stego to ladne imie i jak hsesz to mozesz dziecku dac tak na imie.

Gość Nikola- moja Nikuśia.
Moja córeczka ma na imię Nikolka. To bardzo ładne imię. W klasie jest jedyna. Więc na pewno nie jest oklepane. Ps: Mam wykształcenie wyższe mąż również. I z plebsu nie pochodzimy. Dziwi mnie to ze imię się tak Wam kojarzy ja osobiście nie znam Nikolek z rodzin patologicznych ale np.Basie,Hanie, Zuzanna tak. I nie mogła bym na kilku przykładach stwierdzić ze Basie to plebs. Jak można po imionach oceniać ludzi ?

Gość Wiolcia...
Imię Nikola bardzo mi sie podoba... Mozecie sobie mówić tutaj co chcecie, ale to imie jest super xD Sama w przyszłości chce nazwać tak moja córeczke.. a tak po za tym to o gustach sie nie dyskutuje i nie powinno sie ich tak ostro krytykowac jak niektórzy tutaj... Pozdrawiam;);)

Gość ilonax
ślicznie Nikolcia bardzo:) chciałabym się tak zwać

Gość karolinaaaaaaa
Karolina, Maja takie mi sie podobają rzecz gustu....najważniejsze żeby dziecko zdrowe i szczęśliwe było

tak mi się podoba dlatego że mam na imię Nikola :) i mam 11 lat i proszę niech panie tak nie mówią ,że to jest obrzydliwe imię akurat jestem przez was urażona :(

tak mi się podoba dlatego że mam na imię Nikola :) i mam 11 lat i proszę niech panie tak nie mówią ,że to jest obrzydliwe imię akurat jestem przez was urażona :(

Gość glistha69
Nie, nie, nie i jeszcze raz nie! Ani Nikola ani Dżesika jakkolwiek się to imię pisze, ani Oliwka ani Sandra...

Gość A mnie się podoba Alicja
Jak słyszę imiona Oliwia, NIkola, Karina czy Jessica to mi się flaki przewracają. Takie imiona wybierają tylko rodzice, którzy są pozbawieni gustu. Ja osobiście dałabym Alicja, albo Władysława. Nigdy w życiu nie dałabym na imię Nikola swojej córce.

Drogie Stare Zdziry nie piszcie że imię Nikola wiecie czemu ?? nikt nie wie to ja odpowiem bo jest ładne i jak komuś się nie podoba to niech nie pisze że mamy które nazwały córkę Nikola to od razu że muszą zaspokajać swoje kompleksy np. Asia Kasi Basi Agnieszka tych imion jest pełno .U mnie w klasie jest 5 dziewczyn które mają na imię Asia a u mnie w szkole jestem tylko ja z imieniem Nikola więc odpieprzcie się od mojego Imienia .!! A i jak co to każdy mówi że mam piękne imię a do Asi każdy mówi że ma zbyt popularne więc NarQ i Żagnam Panie czyli Zdziry !~~~~~~ ~~

Gość Nikolcia
No jasne mam tak na imie i nikt mnie nie przezywa . Rodzice wybrali to imie bo można mówić nikolcia nikoś

Gość nicola ;)
ja tez mam na imię nicola .. nie mówię że jakos szczegolnie mi się podoba, zdrobnienia tym bardziej, ale to juz kwestia gustu. nie zgadzam się wcale z tym że coraz więcej jest Nikol... do tej pory spotkalam sie tylko z dwoma :) w przeciwienstwie do oklepanych anek, karolin, basiek, kasiek itp... pozatym o imionach mozna by dyskutować bez końca... :-) a jesli komus się nie podoba, to moze dlatego ze zazdrosci, bo sam(a) ma pospolite imie i spotyka się z nim prawie co krok poznając nowych ludzi. ;)

Gość NwS.
Mi sie podoba imie nikola.. Zwłaszcza nikole są ładne i wysportowane..;p ...;p U nas w gminie jest tylko 1 nikola na ok.3/4 tys. osób.;p haha ..A ty anka .;p jaskółka czy jak ci tam jestes zwykłą szmat.ą haha jak masz na imie anka to pewnie jesteś gruba i pryszczata jak.. każda anka co za imie..;p wolała bym dać dziecku na imie Czesława niż ankaa .;p haha A ty co nabijasz sie z nazwisk to ty masz pewnie nie lepsze ... ;* haha pewnie.. .;p .. cioty z was za mooją koleżank.ą każdy chłopak sie ogląda nie to co za anką. Anka jaskółka czy jakos tam to szma..a , su.a i tak dalej nie chce mi sie wymieniać anko .. suk..o haha

Gość NwS.
Ty A mnie się podoba Alicja .. idż sie lecz władysława..;p haha władzio co..? żal mi ciecie albo jakaś alicja jeszcze będą przezywali alicja w krainie czrów albo alicja gdzie zgóbiłaś zegarek z królikiemm.;pp hahha idio.a. totalna..;p albo julia miała sie nazywać tak moja siostra ale mam brata ..;p przezywali by ją jeszcze eee... julka gdzie zgubiłaś romka nie no nieżlleee.;p haha cio...ty ;p

Gość nikolka10
ja mam na imie nikola i mi sie to imie bardzo ale to bardzo podoba nie wiem czy ludzie ktuży piszą ze to imie śmierdzi i że im to sie nie podoba to tak zasmuca mnie i inne nikole na całym świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie przepadam za tym imieniem. Ale nie ważne jest innych zdanie, ponieważ to ty wybierasz imię dla dziecka takie jakie ci pasuje.