Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiony Piotr

Pies pazurem wyrwal kolczyk z ucha mojej sasiadce.......

Polecane posty

Gość lolaaa radzi
juz poszli :( szkoda ech szkoda

Gość sasiadka Piotra
mowie Wam, wstydu nie maja.... oh shit! Jak to opowiem Zenkowi....

Gość lolaaa radzi
a co z psem- biedactwo pewnie musial na to wszystko patrzec, oni tak na jego slepkach to robili :(

Gość sasiadka Piotra
Pies spi pod drzewem, olcha znaczy sie, spi ten pies...jakis taki spokojny No nic, Zenek wola, tymczasem :)

Gość lolaaa radzi
no tymczasem:) 🖐️ juz jestem spokojna o tego Pazura:D

Gość zmartwiony Piotr
ohhhhhhhh Lolu :) a ten Piotruś wydawał sie taki porzadny i niewinny:P Piotrasie popraw sie uwodzisz kobiete starsza o 10 lat:D

Gość lolaaa radzi
jak lubi starsze to moze i ja sie zalapie;) uwodziciel jeden

Gość zmartwiony Piotr
Lolka;) zmykam pod prysznic dobranoc;)

Gość lolaaa radzi
🖐️ dobranoc:)

Drodzy moi przyjaciele z forum :) w 10 przypadkach na 10, kiedy biore prysznic dzwoni telefon. Tym razem po uprzednim rozpyleniu aromatycznych substancji w kabinie prysznicowej zazywalem relaxu i aromaterapii. Zdziwilem sie wiec, kiedy telefon wbrew wszelkim zasadom zadzwonil, przeciez prysznica nie bralem :O -Halo? zapytalem niesmialo i z lekka niechecia -Piotr? rozpoznalem glos sasiadki (35 L) -Nie, Michal- odpowiedzialem z glupia frant -Oooo, to przepraszam -Prosze- odlozylem sluchawke, tzn nacisnalem czerwona sluchawke w telefonie :O Po chwili telefon znow dzwoni: -Michal? znow glos sasiadki -Nie, Piotr- odparlem z lekka znuzony -Wiedzialam gluptasie :D, na przyszlosc nie narazaj swojej biednej sasiadki na dodatkowe koszty -Nie przesadzaj- mruknalem z przekasem -A gdzie pies? -Spi, jak zwykle na kanapie... -Pomyslalam, ze ugotuje mu cos pysznego na obiad, wiesz, w koncu jestesmy sasiadami, powinnismy sie integrowac....w koncu obojgu nam zalezy na czyms wiecej niz zwyklych kontaktach dyplomatycznych, prawda?- przymilny glosik -Pazur nic nie wspominal mi o tym- odparlem ze stoickim spokojem -Dran!!!!- rzucila sluchawka.....chyba w zlew metalowy Czasem nie rozumiem kobiet..... Pazur spi jak spal, toaleta wysprzatana, w kuchni i szafie nadal balagan, na balkonie przepelniony smietnik.... A ja tymczasem do roboty :) 🖐️ p.s. dla wiekszego bezpieczenstwa zarezerwowalem nick, radze Wam lolu i Piotrze 2 zrobic to samo ;)

Gość lolaaa radzi
🖐️ piotrze zastanawiam sie czy czarny piotr to ten sam co czerwony????? najwyrazniej sasiadka zagiela na ciebie parol- stara;) jedza

Gość lolaaa radzi
a co z pieskiem:) ??? [udaje zainteresowana psem]

pies, no coz, w ramach cd zadoscuczynienia sasiadka pozbawila go wszystkich pazurow, tzn opilowala do skory :O Poza tym, ze nie drapie, czuje sie dobrze, dziekuje :) Chory chyba jestem, straszna wilgoc w powietrzu.....

Gość lolaaa radzi
jezeli u ciebie jest wilgne powietrze to zapewne nie mieszkasz w poblizu mego domostwa u mnie slocne prazy jak na pustyni a co do pazurow Pazura, to jest mi go szkoda:( no bo czym teraz to biedactwo bedzie sie drapalo po grzbiecei??? chyba musisz kupic jakiegos drapaka i go od czasu do czasu drapac:D

Gość lolaaa radzi
ja tez mam takiego drapaka, nie jest to zadna pamiatka wiec jak twoje bedzie ci szkoda to daj znac, przesle priorytetem jest jeszcze jedno rozwiazanie, ty mozesz zapuscic 1 paznokcia np. na kciuku:o lub malym palcu prawej reki:o:o:o i go od czasu do czasu smyrac:D

dziekuje za propozycje :) dobra z Ciebie kobieta a co do paznokci, to ja z natury takie dluzsze wszystkie mam, a juz w ogole po ostatniej dziewczynie mam nawyk zapuszczania paznokci....bardzo lubila, wrecz nalegala abym drapal ja po plecach :) W zamian za to pozwalala mi ogladac moj ulubiony serial :)

Gość lolaaa radzi
no piotrze prawdziwy skarb z ciebie:) a jaki jest twoj ulubiony serial?? moze ja tez go ogladam i bedziemy mogli sie na forum wymienic spostrzezeniami itd, moze lubimy tych samych aktorow, mam kilka fajnych fotek aktorow ktorzy graja a roznych serialach chctnie ci je udostepnie:)

To wlasciwie nie serial, uppps , bo seriali nie ogladam jako tako, ale to program cykliczny, taki :Pod gradobiciem pytan Zmykammmmmmmm :)

Gość lolaaa radzi
ja tez nie ogladam seriali, ale szukalam jakiegos wspolnego tematy:p ja tez spadam🖐️

Gość lolaaa radzi
piotrze piesek spi?????

Gość lolaaa radzi
wrocilam:) ale tu tak cichutko ciszaaaaaaaa bo jeszcze Pazura obudze

Sasiadka lubi gotowac obiady, wlasnie siedzi w mojej kuchni....:O Porzadek w kuchni, w szafie, na balkonie zero smieci..... Pies waruje non stop, sasiadka komendy takiej go uczy... A ja..... jak zaraz stad nie uciekne to chyba strace rownowage psychiczna....Cale szczescie, ze z natury jestem spokojnym czlowiekiem Aaaa sasiadka ma kota, tzn teraz w zasadzie i ja mam, bo przychodzi z nim do mnie Ta cala idea integracji to jakies nieporozumienie :O Pozdrawiam Was moi przyjaciele :)

Gość lolaaa radzi
🖐️ :)🖐️ piotrze mam rozumiec ze sasiaddka zawladnela juz nie tylko twoim psem, domem,ale takze i sercem 😭 chyba czas na obiad:) ps co sasiadko gotuje????

Gość Kasikkkkk
;) Piotrasku i masz problem .........jak pozbyć sie natrętnaj sasiadki:D Lolka :)

Gość lolaaa radzi
kkkk🖐️

Amant- jaka to piosenka??? loluu- ona gotuje caly czas, jak nie dla psa to dla kota, jak nie dla nich to dla mnie, jak nie dla mnie to dla siebie :O a teraz wlasnie paelle ....