Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiony Piotr

Pies pazurem wyrwal kolczyk z ucha mojej sasiadce.......

Polecane posty

Gość lolaaa radzi
tzn sprawic ci przyjemnosc, no ale to prawie to samo:D

Gość lolaaa radzi
dla moich to musisz 5 👄 przyslac N. B. B. S. K. :)

Gość lolaaa radzi
lubie zwierzeta, a ze wszyscy lubimy to troche tego jest moj jest tylko jeden maly kurdupel, ale prawdziwy terrorysta z niego nazywamy go sheryfem :D zawsze pilnuje porzadku kolo domu:D

\'wszyscy lubimy\' - troche enigmatycznie zabrzmialo, czyzby kazdy czlonek rodziny Twojej badz wspolnoty ;) mial swojego zwierzaka? :D

Gość lolaaa radzi
ja mam psa ojciec 3 psy siostra 1 psa, akwarium, zeberki 4 mama rybki w sadzawce:D kotow nie mam poginely:o szkoda za duzo tu sie psow kreci dlatego wole kotow nie trzymac

Gość lolaaa radzi
juz o tym gdzies tu pisalam pod swoim nickie:) wszystko to mysliwskie ojciec jest mysliwym

Gość lolaaa radzi
no dobra labrador posokowiec hanowerski jaghterier x 2 jamnik miniaturka szorstkowlosy

Gość lolaaa radzi
tak tak:) jest tak wielki jak ja tez ze znaku blizniat wiec troche ten teges ..............dziwny (zeby nie pisac falszywy:) ) no coz mam tendecje do rozpieszczania , psa tez rozpiescilam do tego stopnia ze mnie gryzie, nie moge mu nawet kleszcza wyrwac, nic nie moge przy nim robic

no chyba nie wierzysz w znaki zodiaku loluuu ? ;) ale cholercia, jak juz Cie gryzie, to niedobrze, niedobrze...dziabie mocno??? :( Co do rozpieszczania to wiem, nie da sie inaczej :)

Gość lolaaa radzi
a co tam taki jamnior moze mi zrobic:D ale gryzie, do wete to tylko w kagancu inaczej sie nie da jak sie zrobi cieplej to mam ambitny plan aby go wykapac i obciac, mam nadzieje zemi sie uda-oczywiscie w kagancu:D kiedys mu pozwolilam wejsc do lozka i to byl moj blad, doszlo do tego ze on spal na mojej ulubionej poduszce rozwalony jak hrabia, a ja gdzie skulona w kacie, teraz juz mam swoje miejsce, ale nadal pamieta o tym ze to on tu jest panem:o

:D :D :D niezle, wyobrazenie malutkiego jamniczka w kagancu :D rozsmieszylo mnie :D kurcze, zobacz, jednak ludzie wydaja sie byc mniej konsekwentni w swych wymaganiach od psow, one zawsze i wszedzie beda probowaly ;) swoich sil

Gość lolaaa radzi
smiesznie smiesznie:) ale inaczej sie nie da stary pierdzile z niego za miesiac konczy 5 lat i juz go nie zmienie zreszta nie chce go zmieniac, jest jaki jest, dla mnie jedyny dostalam go w trudnym okresie i teraz gdy jest mi czasami zle to tez mi pomaga, wystarczy ze na niego spojrze i juz mi lepiej czasami to troche chore lepiej go traktuje niz ludzi...........

Gość lolaaa radzi
🖐️ smacznej kolacji zycze dobrze masz z ta sasiadka:D

Gość lolaaa radzi
🖐️ piotrze jak mija poniedzialek?? u mnie wszystko dobrze pozdrawiam ciebie i Pazura 🌻

Gość lolaaa radzi
dobranoc piotrze🌻 spij dobrze pazurze:) 🖐️

Gość lolaaa radzi
🖐️ piotrze co u Pazura? jak ukladaja sie stusunki:p z sasiadka??? pozdrawiam