Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiony Piotr

Pies pazurem wyrwal kolczyk z ucha mojej sasiadce.......

Polecane posty

:D ten refren znany od dawna ale ona nie ma meza..... zapewne wiec szuka.....kogos, zeby sie nim opiekowac, taka ma niezaspokojona potrzebe... Czyzby juz znalazla? Mnie i mojego psa? :O

Gość lolaaa radzi
piotrze moge tylko napisac zez strasznie zazdroszcze ci sasiadki, dlaczego ja nie mam sasiada😭 chyba musze przeprowadzic sie do blokow😭 :o

Gość zmartwiony Piotruś
tak do bloku Lolka :D i tam poznasz sasiada i obiadek ugotuje i kawke do łożeczka i śniadanko poda :) ehhh nie ma to jak sasiad w bloku:D

Gość lolaaa radzi
ale w bloku sa cienkie sciany:o😭 a ja nie chce aby sasiedzi slyszeli jak przeklinam;) kiedys spalam u kumpeli to bylo slychac jak ktos nad nami puszcza baka w wannie:D takie sa uroki mieszkania w bloku, nie wspominajac juz o milosnych igraszkach sasiada:o nie nigdy do bloku!!!

Gość zmartwiony Piotruś
ale co z tym sniadankiem do łozeczka:D też mieszkam w domku:D i dużo trace ................

Gość lolaaa radzi
sniadanko to ja moge sama do lozka przynosic, a sasiad niech sie lepiej zajmie jakimis konkretami:D np obiadem:)

Gość zmartwiony Piotruś
a ja ide sprzatac w mojej szafie :D

Gość lolaaa radzi
jak skonczysz to przyjdz do mnie posprzatac, mam straszny sajgon:o moze zrobimy male zawody,kto szybciej posprzata ten wygrywa...........................sniadanie do lozka:)

Gość zmartwiony Piotruś
Lolka:) wbijaj do mnie ..........do mojej szafy :) porzadek na 4 rece :D szafa na 14 połek 3m dł i 2 wys. :D

Gość lolaaa radzi
juz sie wbijam, w takiej szfie to sie zmiesci caly moj dobytek i ja razem z nim:D ps musze sie pochwalic ze jestem na etapie zmiany poscieli, nastepnie zetre kurze, odkurze i umyje podloge:)

Gość zmartwiony Piotruś
ja z wielka niechecia zerkam na szafe :( i mam lenia brrrrrrrrr..........

Gość lolaaaaaa moj idelal

Gość lolaaa radzi
a moze przelozymy to sprzatanie i zajmiemy sie jakas praca tworcza:)

Gość zmartwiony Piotruś
nie musze dzisiaj uporzadkować ten bajzel:( spadam Lolka :)

Gość lolaaa radzi
no to spadamy🖐️ zdaj relacje jaki ci poszlo:)

Gość lolaaa radzi
no i nie zdal relacji 😭 a ja saczac piwo caly wieczor mylalam o tych twoich porzadkach:p pewnie byles tak zmeczony ze zasnoles na podlodze wtulony w Pazura:D 🖐️

To nie blok, tylko szeregowce z malymi ogrodkami, pisalem juz :) Sasiadow mam po lewej i prawej :) Sasiedztwo bywa jednak czasem meczace :O Pies na tarasie, na hustawce dokladnie... Ja wykonczony...bardzo Ide spac..... Do uslyszenia kochani przyjaciele z forum :)

Gość lolaaa radzi
🖐️ piotrze zmeczony ciekawe czym, pewnie upojnym wieczorem, juz nic nie pisze tylko zazdroszcze;) no cos tam pisales o tym mieszkaniu, ale wiesz jak to jest z tymi podszywkami, trudno czasami polapac sie kto jest kto no widzisz jak to jest z sasiadami ( no ba mam jedna, baronowa niemiecka) a wiec wyskoczylam przed chwila na dwor w szlafroczku z okrzykiem dzien dobry kochanie jak sie spalo ( okrzyk byl sierowany do mojego psa) a ona sie wychyla z za krzka i patrzy na mnie ja na swira:D krzyknelam do niej dzien dobry i zwialam ps jakdobrze ze nie mam wiecej sasiadow -uff

Gość lolaaa radzi
ps bardzo mi sie podobal zwrot-> kochani przyjaciele z forum

Gość lolaaa radzi
🖐️ oooooo piotr pewnie jeszcze spi wtulony w Pazura, albo sa razem na spacerze i paraduja pod oknami mieszkania sasiadki:D ciekawe co dzis sasiadka na obiad uszykuje

Lolka :) moja szfa czesciowo ` blyszczy `:) ma jeszcze troche pracy miłej niedzieli;) zmartwiony Piotrze Tobie rownież ;)

Gość lolaaa radzi
emii 🖐️ Tobie rowniez zycze milej niedzieli, w sumie to jest juz prawie po nie dzieli :o 16.05

Kochani wszyscy piszacy tu przyjaciele z forum ( specjalnie dla Ciebie loluu bede tenze zwrot pielegnowal :) ) Dajecie mi duzo wiary w siebie, duzo pozytywnych odczuc, kiedy nie pozwalacie topikowi zginac. Takie to mile widziec Wasza troske o mnie i Pazura, rzecz jasna :) Powiem Wam w sekrecie, okreslenie \"starsza sasiadka\" nijak sie ma do temperamentu tejze..... No nic, konczy sie weekend, jutro zwykly, normalny dzien :D Sasiadka choc mila, w delegacje wybywa :) Juz sie ciesze na sama mysl, ze bede mogl spedzic chwil kilka z moim ukochanym psem. Cholercia, dosc lagodny sie zrobil.....nie powiem Sasiadka nie ma warunkow na psa, tak twierdzi, chociaz moim zdaniem myli sie, ma bowiem warunki co najmniej na jeden miot.... Czuwam razem z Pazurem, to taka komenda podobno, albo- pozdrowienie harcerskie

Gość lolaaa radzi
piotrze ty jestes tak mily ze czlowiek zaczyna wierzyc w to iz na swiecie sa jeszcze porzadni mezczyzni duzy 👄 dla Pazura

loluu- nic mi dzis nie sprawilo takiej przyjemnosci jak Twe slowa :) Tak, loluu, tak, sa jeszcze bezinteresownie mili ludzie na tym swiecie i nie trac w to wiary :) Dziekuje za buziaka dla P. Dla Twojego rowniez :) przesylam priorytetem ;)

Gość lolaaa radzi
milo ze moglam ciebie uszczesliwic:D fajne uczucie tak kogos uszczesliwiac na odleglosc