Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyszunia16

depilator

Polecane posty

Gość szyszunia16

hej hmm zastanawiam się czy kupić sobie depilator zawsze goliłam się maszynką jednorazówką ale na długo taki zabieg nie starcza włoski szybko odrastają:P jak to jest z depilatorem hmm?? na reklamach pisze że przez 4 tygodnie masz gładkie nogi hmm prawda?? czy ten zabieg boli teraz wciąż nowocześniejsze te depilatory to hmm już chyba nie tak bardzo.. golicie się depilatorem nogi czy wszystko co się da np. pachy jak długo nie musicie ich golić :) dzięki za wszystkie odp ;) pozdrawiam:)

wg jeżeli po gorącej kąpieli wydepilujesz nogi to nic nie boli. Ja robię tylko łydki bo jak byłam młodsza to goliłam maszynką i teraz są grube i mocne. Uda robię u kosmetyczki. czasem wyskoczą mi czerwone kropki ale skutecznie można zapobiec temu robiąc peelingi :D

wg jeżeli po gorącej kąpieli wydepilujesz nogi to nic nie boli. Ja robię tylko łydki bo jak byłam młodsza to goliłam maszynką i teraz są grube i mocne. Uda robię u kosmetyczki. czasem wyskoczą mi czerwone kropki ale skutecznie można zapobiec temu robiąc peelingi :D

Gość jejejej
skorzystaj z wyszukiwarki było pełno tematów o depilatorach, moge tylko wspomnieć że nieprawdą jest że 4tyg masz gładkie nogi, włosy bowiem rosną nierównomiernie i w efekcie ciągle są jakieś tam włoski. Ja skusiłam sie na depilator i załuje; dlaczego? --> okropne czerwone kropki na łydkach :o

Gość Qrcze no
ja miałam kropki na całych nogach, wrastały mi włoski (po jednym mam okropną bliznę której bardzo się wstydzę) a poza tym musiałam często depilować bo włoski odrastały w różnym tempie i praktycznie zawsze cośtam miałam. Nogi nigdy nie były tak gładkie jak po maszynce. Mój depilator już od jakiegoś roku zarasta kurzem także wg mnie nie warto!