Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clarissa

Czy ktoś ma taki wózeczek? Proszę o opinie...

Polecane posty

Gość a czemu zainteresował cię
en wózek? Za takie pieniążki to jakiś kiepski musi byc.

Gość clarissa
zainteresował mnie bo poprostu mi się podoba :) a cena - kwestia rozsądku, nie wyobrażam sobie wydać na wózek 3000 zł (chodź sama za niego płacić nie będę)...

Moim zdaniem drogi, ale ... jak sama napisałaś, kwestia rozsądku :)

haucki na ogół są bardzo porządne... to jest nowy model i pewnie nie ma jeszcze wielu osób, które mogłyby powiedzieć o nim, że się sprawdził... mi się podoba! choć dla nas najlepsza okazała się emmaljunga :) za to kupowałam coś od tego sprzedawcy na allegro i jestem zadowolona! :D zanim jednak zdecydujesz się na zakup internwtowy poszukaj takiego wózka w sklepie i po prostu przymierz się do niego! udanego zakupu!!!

Gość amiaas
dla mnie też drogi,

Gość clarissa
dziękuję za opinie :) wiem, że nie jest tani - ale post pierwszej osoby stwierdzał, że wózek jest kiepski bo tani... mamy jeszcze troszkę czasu, więc na pewno uda nam się go zobaczyć "na żywo" tym bardziej, że sprzedawcą jest sklep z Wesołej :) pozdrawiam i wciąż czekam na Wasze zdanie :)

Gość A ja ---
uważam , że jest stanowczo za drogi.Nie rozumiem w czym on może być lepszy od wozka za 500zł???Ja wychowałam dziecko własnie na takim za 500zł i nie narzekam, był ok. To co drogir nie musi być dobre!!!

Gość trew
a ja kupilam wozek chicco za 3000 wiec cena 1000 nie jest duza

Gość uuuuuuuuuu
to tak jak by pytać po co kupować opla jak można jeździć maluchem... dobry wózek się nie zużywa zbyt szybko, może posłużyć większej liczbie dzieci, można go odsprzedać :) za 500 są albo brzydkie, albo tandetne, albo i takie, i takie :o kto kupuje tanio, dwa razy kupuje... co się martwicie o cudze pieniądze! mają to kupią! ja tam lubię dobre i ładne wózki, a ten mi się podoba...

Gość trew
mi tez sie podoba :) zwlaszcza jak dziadki kupuja :) zazdrosc zżera nie ;)

Gość BUHEHEHEHEHE
Wydac na wozek 3,000zl :D

Gość ło matko jedyna
3000 na wózek, który posłuży góra 1,5 roku bo potem spaceróke trzeba kupić.....bueheheheheheheeeeeee 1000 to rozumiem ale 3000?????????? buehehehehehehe popadadacie w przesadyzm....a co potem?? Buciki z adidasa, nike, reeboka??? Starczą na miesiąc, może dwa.....buheheheheheheeh

Gość trew
ten za 3000 to komplet -- spacerowka, dla niemowlaka + fotelik do auta, nikt wam nie kaze tego kupowac, mi dziadki zafundowali, a wy zazdroscicie, a drugie dziecko w drodze :)

Gość Olllllaaaa
Ja kupiłam wózek za 1000 zł i zakup się opłacił. Był to wózek trójfunkcyjny: wózek głęboki, nosidło i spacerówka. Uważam, że za te funkcje opłacało się tyle zapłacić. Więcej dzieci nie planujemy, sprzedałam wózek siostrze za 250 zł, od siostry więcej bym nie wzięła:P Clarissa najpierw powinnas sprawdzić czy ten wózek nie jest zbyt cięzki i ogólnie jak Ci leży, ja nie odważyłabym się kupić tak na oko.Pozdrawiam👄

Gość michalina.pempka
za taką cenę wydaje mi się że dużo lżejszy można kupić. 14 kg to bardzo dużo jak na wózek - no chyba że będzie komu dźwigać tego kolosa a dziecku też kilogramów będzie przybywać czyli po jakiś 6 miesiącach z dzidziusiem będzie to ważyć już 20 kg. Zastanów się Aha wygląda bardzo fajnie tylko że sporo waży.

Gość uuuuuuuuuu
ale wózki to się do pchania a nie noszenia kupuje :p do noszenia polecam chusty i dobre nosidełka... :)

Gość clarissa
dziękuję kochane - zanim kupię obejrzę na pewno :) nosić nie będę bo mieszkamy w domku, no a w innych przypadkach mam mężunia :) cena jak cena - planujemy 4 dzieci - może wózek tego nie wytrzyma :D ale chciałabym go mieć z myślą o dwójce ;) serdecznie pozdrawiamy 🌼 👄

Gość michalina.pempka
Z ciężarem wózka właśnie o to chodzi że nie każdy może sobie pozwolić na 14 kg i wredne są wpisy że wózek służy do pchania a nie do noszenia. Wypowiedz uuuuuuuu świadczy o idiotyźmie i nieznajomości bycia matką czy chociaż niańką - beznadziejna wypowiedz. Otóż uuuuuuuuuuuuu wózek niektóre osoby muszą wnosić po schodach na czwarte piętro i wybierając wózek zwrócą zawsze w pierwszej kolejności uwagę na ciążar a nie na cenę

Nie wygląda na jakiś solidny. Jeżeli chcesz kupić bardzo praktyczny, niedrogi i solidny wózek to proponuję model GRACO. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco. Jest lekki i szybko się składa.