Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciepełkoooooooooooooooooo

Jak ubieracie swoje maluchy chodzi o dizeci do roku

Polecane posty

Gość ciepełkoooooooooooooooooo

kiedy wychodzicie na spacerek w tak ciepłe dni.Mój synek ma 8 miechów i był ubrany w cienkie rajstopki i bodizak -dostałam opieprz od pediatry że dziecko jest za ciepło ubrane

Gość hdghdtryht
kiedy mój synek był w tym wieku ,a było to w zeszłym roku .O tej porze zakładałam mu już spodnie i body z krutkim rękawkiem

Gość doświadczona mama
ubieraj dziecko zawsze tak jak siebie ...jeżeli nie chodzi to ma napewno w wózku jakiś kocyk i zawsze można je okryć jeśli jest chłodno....{kwiat]

Gość było dzis ciepło
Dziś widziłąm dziecko,które ma 4m-ce. Ubrane było w grube rajstopki,dzinsy,buciki(trampki),bluzkę na długi rekaw i bluzę z kapturem.No i oczywiście czapeczka. Pomyslałam że mu trochę za ciepło.:O:O:O:O:OJego mama była w letnich spodniach i podkoszulku. No i co Wy na to????

Gość o jeju jeju
Ja dziś ubrałam dziecko w rajstopy, body z długim rekawem i dres i wcale nie było mu za gorąco

Gość grudniowa mamo
nie wiem czy wiesz ,ale u malucha nie sprawdza sie raczek i nozek ...tylko karczek ,jak jest cieply to jest OK mimo ze raczki sa zimne

Michas, 5,5 miesiaca - w najcieplejszy dzien tego roku - wczoraj - byl ubrany w koszulke bawelniana na krotki rekaw, krotkie spodenki bawelniane, skarpetki, trampeczki, czapeczke z cienkiej bawelny. W wozku mam tylko flanelowa pieluche na spodzie, pod reka, w razie wiatru kocyk. Pediatra kazala ubierac Malego tak jak ubieram siebie - w te sama ilosc \"warstw\" i grubosci ubrania. Gdy jest powyzej 25 stopni unikac dlugich spacerow. Miedzy 11 a 14 nie wychodzic w ogole.

Najlepiej ubierać na cebulkę. Proponuję fajny komplet spacerowy. To body z krótkim rękawem i śpioszki. Jeżeli zrobi się chłodniej zakładamy dziecku rozpinany kaftanik. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco.