Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trtrtrtertertert

dobry antypespirant

Polecane posty

Gość trtrtrtertertert

ostatnio uzywam kilka antypespirantów ale i tak w polowie dnia smierdze znacie jakis dobry procz reksony bo jest beznadziejny;/

Gość odlotowa-agentka
Vichy w kulce z zieloną nakrętką, nie ma lepszego, u mnie w domu wszystkie kobiety używają :) cena ok. 26 zł, starcza na dośc długo

Gość hmhmhmmmmmmmmm
dla mnie rexona wymiata, pśikne się rano i do wieczora mam spokkój :)

jakis czas temu około 3 lata temu robiłam test wielu dostępnych na rynku antyperpsirantów...wybrałam herbinę i od tamtej pory jej używam. ostatnio dosżłam do wniosku ze albo z moim organizmem sie cos stało albo z herbiną bo na dzien dzisiejszy nie spełnia moich iczekiwan. dlatego miło że piszecie bo szykuje sie do zmiany:) a tak poza tym rexona kiedys była beznadziejna- przynajmniej dla mnie. czyżby sie cos poprawiło???

Gość mała lejdi di
mi nikt herbina nie pasowala ..jak na mój pot chyba zasłaba i szybko zapach zchpodził:)

Gość autorka topikuuuuu
z tego co slyszlaam to antypespiranty powinno sie zmieniac co jakis czas bo przestaja dzialac ,a reksona dziala na poczatku a teraz to poraszka i dalej nie wiem ktory wybrac:(

Gość Niveeeeeea
ja uzywam Nivea DRY w sztyfcie i do tego Nive PRUE dezodorant i jest spoko :D

Gość slodkaaaa____
tylko DOVE wlulce chroni super caly dzien. dlugo uzywalam rexony w sztyfcie ale to shit dove jest super podobno nivea tez prawda to?

Gość Ziaja Tin tin naprawdę dobra

Gość polecam wypróbowałam
antyperspirant SUPER DEO firmy Reutter w sztyfcie, można kupić w aptece, wystarcza na 1 rok!!! Jest naturalnym minerałem, nie zawiera barwników, do każdego rodzaju skóry.

Gość auuuuuuuutorka
a ile ksoztuje?

Gość najlepiej
kupic ETIAXIL. Sprzedawany w aptece, bardzo wydajny, chociaz opakowanie malutkie. Stosuje sie gora 2x w tygodniu (opakowanie starcza na okolo pol roku). W ogole sie po nim nie poci. I co najwazniejsze nie uczula.

Gość etiaxil jest niezdrowy
powinno sie pic herbate z szalwi

Gość jocia
vichy- byl dobry ale zostawial biale slady na ubraniach i bardzo dlugo schnal rexona- mam teraz i w sumie bez emocji, nie poce sie ale mialam juz lepsze nivea- mnie niestety uczulaja, jesli chodzi o zapezpieczenie przed potem to sa dobre , ale skora zaczela mi po nich pekac secret- to jest moj faworyt- ale w kremie ten rozowy, zapach super

Gość najlepiej
etiaxil jest niezdrowy - a co dzisiaj jest zdrowe?!? Poza tym tego sie nie je tyklo smaruje. Ja sobie bardzo chwale. Przynajmniej nie mam juz problemu z uczuleniem po wszytkich perspirantach, o ktorych piszecie. I nie poce sie, a o to mi wlasnie chodzilo.

uuu, w sumie mi to rexona, herbina, dove, nivea czy secret nie pomagal... slyszalam tez ze dobry jest adidas pomaranczowy... mi najleopiej z tych wszystkich pomogla nivea dry w sztyfcie (inne niebardzo) polecam! natomiast ostatecznie na dobre, ze sie W OGOLE nie poce, pomogl Etiaxil :) niestety kosztowal mnie 40 zl w aptece, ale starcza na dlugo bo sie go uzywa najwyzej 2 razy na tydzien. polecam!!

Antidral - do kupienia w aptece - polecam :)

Antidral na noc.. a na dzień Lady Speed Stick w sztyfcie :)

Tak, antidral na noc. tylko nie za często i nie na podrażnioną skórę !!!

Gość do najlepiej
hehe " tego sie nie je" ale masz inteligentny tok myslenia... samauzywalam etiaxilu ale odstawilam go, poniewaz przeczytalam duzo niepochlebnych o nim opinii - blokuje on calkowicie wydzielanie potu, a to jak wiadomo nie jest naturalne, poniewaz czlowiec pocac sie wydala m.in szkodliwe substancje a takie blokowanie przez etiaxil gruczolu potowego moze doprowadzic nawet do nowotworu, wiec uwazajcie ......

uzywałam w zyciu różnych antyperspirantów, ale zaden nie był tak dobry jak Lady Speed Stick w zelu, nie pozostawia plam na ubraniu jak wiekszośc innych swiństw i jest bardzo trwały w działaniu, polecam

Gość a ja taki wrrrrr
kupiłam sobie Rexona cotton dry i on mi smierdzi, nie wiem jak bede pachniec jak sie spoce... wrrrrrr tzn. wczoraj zaobserwowałam ze ja po nim capie, a poza tym bluzka mi sie brudzi od niego... ta Rexona którą zakupiłam jest w sztyfcie... pozdro...

Gość do do najlepiej
Tak, a reszta perspirantow jest ok bo jest super zdrowa! Naprawde :/ We wszystkim jest chemia wywolujaca nowotwory wiec nie ucz ojca dzieci robic. Dla mnie to jest rewelacja i tego sie bede trzymac. Poza tym cenowo wychodzi na plus, a dla mnie to bardzo wazne. Kazdy sadzi podlog siebie!

Jak dla mnie, to Herbina jest najlepsza, no i Lady Speed Stick w żelu. Ostatnio używałam Rexonyw sztyfcie, łądnie pachnie, ale żostawia okropne białe ślady na ubraniach, które widać nawet po praniu :O Adidas pomarańczowy w kulce wysuszał mi skórę :O

Gość do fanki etiaxilu
nie musisz az tak na mnie naskakiwac, nie wmawiaj mi tez rzeczy ktorych nie pisze, poprostu etiaxil jest taki skuteczny i tego mu nie odmawiam poniewaz jest w nim duzo chemii, duzo wiecej niz w zwyklych antyperspirantach. ps popracuj nad stylem dyskusji

Gość auuuuuuuuuuuutorka
ja se jutro zakupie lejdy spic tik w zelu:)

Ja używam Vichy u mnie nie bylo problemu. Mnie akurat pomaga vichy zakupiony w aptece. A rexona i nivea niestety nie ciagle woda mi lała i zwłaszcza po aerobiku czy gimnastyki to juz miałam dosysc i juz przestałam używać antispiranty. Jak zaczełam Vichy to jakoś przynosi efekty i dodatkowo pigułkę yasmin po nim mam zmniejszenie łojotoku i w tym spokój To co yasmin to lekarz musiałby zapisać