Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obolałe dziąsło

ząb mądrości - bolesne starcie

Polecane posty

Gość obolałe dziąsło

wyrasta mi kolejny ząb mądrości alel od trzech dni ledwo co mowie, mam napuchniete cale dziaslo, boli mnie buzia, gdy mowie, ledwo moge jesc miekkie rzeczy, boli mnie przy przelykaniu, a oprocz tego mam lekko napuchniety policzek, smaruje dziaslo mascia i jem apap by zlagodzic bol, czy cos takiego jest normalne??? moze powinnam isc do chirurga???

Gość obolałe dziąsło
???

Gość lala la
radzilabym Ci przejsc sie do stomatologa albo do chirurga stom, 8ki najczesciej sprawiaja jakies tam problemy, ale u Ciebie to juz jest powazna sprawa, moze trzeba bedzie usuwac

Gość obolałe dziąsło
dziekuje za rade

Gość włascicelka 3 ósemek
Miałam ten sam problem w dodatku byłam wtedy w ciazy.Cierpialam bardzo nie moglam nawet otworzyc buzi by cos zjesc po nieprzespanej nocy poszłam do stomatologa który zalozyl opatrunek i pomógł zebowi wybic sie do konca odsunal dziaslo bylam na 2-ch wizytach i wszystko bylo w porzadku.To byl jedyny raz jak do tej pory kiedy bolal mnie zab a raczej dziaslo.Bo tak naprawde choc mam 31 lat nie wiem co to bol zeba.Nie boj sie dentysty znajdz dobrego i udaj sie do niego jak najprędzej Trzymam kciuki.A-ha przy poprzednich ósemkach byly dziasla troche obolale,ale dalo sie wytrzymac.

Gość obolałe dziąsło
Wlascicielko!!! dziekuje Ci bardzo,jutro udam sie do dentysty!

Gość obolałe dziąsło
dowiedziałam sie od siostry ze ona tez tak to przechodzila i dentysta nie interweniowal, u mnie juz 3 dzien ale dzis jest troszke lepiej,moze przejdzie.... OBY!!!!!