Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaN

co robić z tymi pytaniami?

Polecane posty

Gość małaN

mój chłopka zadaje mi czasem bardzo szczegółowe pytania. np czy jaki jest jego członek w porónaniu do poprzedniego mojego partnera, jak z nim straciłam dziewictwo, w jakiej pozytcji mi było z nnim najlepiej, on to nawet chce wiedziec szczewgółowo co robić w takich sytuacjach?

Gość no widocznie
ma jakies kompleksy:o

Gość daj spokój
Nie rozmawiaj z nim chociaż o tym, powiedz, że to Twoja osobista sprawa i że chyba nie chciałby, żebyś opowiadała wszystkim następnym facetom o nim, gdyby Wam nie wyszło. Takie tematy do niczego dobrego raczej nie prowadzą.

Gość małaN
tak myślisz? czemu? jest taki przystojny. lubie jego figlarnego kutaska. co mam zrobić on zawsze jak jesteśmy już przytuleni się mnie o to wszystko wypytuje. nieraz go zbywam, że nie chcę już do tego wracać.

Gość hehehe he he
zazdrosny tylko jest że ktoś wcześniej robił takie rzeczy z Tobą.. nic dziwnego... zazdrość i ciekawość - nie daje mu to spokoju.. Wszyscy tak mają

Gość e tammmm
może to go podnieca- jak mu opowiadasz! albo chce słyszeć , że on jest najlepszym kochankiem pod słońcem, a poprzednicy do pięt mu nie dorastają!

Gość małaN
coż w tykm jest... wczoraj sie mnie pytał w jakiej pozycji mi było najlepiej z byłym. odpowiedziałam że na jeźdźca, to on zaraz mówi- musimy sie tak kochać, zawsze tak chciałem

Gość małaN
eee tam słuychaj. on sie mnie wczoraj pyta- czy miałaś ze mna orgazm z moim penisem w pochwie, bo wiem że bez przy pieszczotach miałaś. to mu powiedziałm prawdę, ze nie miałem orgtazmu, i on wtedy to w jakij pozycji mialaś ogrgazmy z tamtym... dlaej już znacie może po prostu szuka wskazowki jaki być by mnie zadowolić?

Gość małaN
niech ktoś coś napisze bo jestem w kropce

Gość małaN
niech ktoś coś napisze bo jestem w kropce

Gość DobryChlopakSnK
opcji na wytłumaczenie zachowania twojego chłopaka jest co najmniej kilka.Nic nie piszesz jak długo jesteście razem, po jakim czasie znajomości zaczęliście sie kochać, czy wydaje ci się iz on czuje do ciebie coś więcej czy tylko pociąg seksualny.?

Gość małaN
ja mam 20 on 21 lat. chodzimy 10miesięcy. zaczęliśmy sie kochać po 2 tygodniach znajomosci/. to tyle. za wszelkie rady będę wdzięczna

Gość DobryChlopakSnK
Wydaje mi się, że nie ucieszy Ciebie moja wypowiedż.Jak facetom zależy na kobiecie to są bardzo czuli w temacie jej przeszłości. Myślę, że on nie moze się pogodzić iz miałaś seks z innym i probuje robić minę do zlej gry, tymi pytaniami on się nakręca i będzie ich coraz więcej, az dojdzie do sytuacji, że zacznie czerpać podniecenie /jeżeli już tego nie robi/wyobrażając sobi Cię z innym.Nie przerwiesz tego bo to sie bedzie rozwijało jak lawina. W tym związku czekać cie moga jeszcze propozycje np. trójkątów , bo jego psychika nie poradzi sobie inaczej z faktem, że straciłaś dziewictwo z innym. Druga ewentualnośc jest podobna, tzn. on nigdy nie pogodzi się z faktami z twojej przeszlości, ale szkoda mu tego związku / być może nie chce zrezygnować z seksu/, nie ma odwagi go skończyć i traktuje Cie jak szkoleniowca jeszcze mu potrzebnego.

Gość very
Twój chłopak wogóle nie ma prawa zadawać Ci takich pytań. Nie ma prawa żadać intymnych szczegółow na temet Twoich poprzednich zwiazków intmnych. Twoim błedem jest, ze mu opowiadałaś cokolwiek i zaczęłas w to brnąć. Teraz jedynie mozesz powiedzieć mu kategorycznie stop. Jednak sprawy juz chyba zabrnęły za daleko. Nie pozostaje to bez wpływu na Waszą relację i sposób w jaki on Cię traktuje, to wróży temu związkowi źle. Wyciągnij wnioski z tej sytuacji na przyszłość i nie popełniaj więcej tego błędu.

o Boze...:/ zaden kochajacy facet nie pyta o przeszlosc instymna dziewczyny. faceci nie chca sluchac o bylych.

Gość chyba trochę przesadzacie.....
ja np. mam 22 lata i jestem dziewicą. Mój chłopak się mnie o nic nie pyta, ale opowiedziałam mu o tym, że byłam zakochana, że kilka razy sie z kimś całowałam w życiu itd. żeby już wszystko wiedział i o nic nie musiał mieć pretensji:) Natomiast on ma większe doświadczenie. Tzn. nigdy nie uprawiał seksu jako takiego, ale... no miał dziewczynę, coś ze sobą robili, itd. No więc on mi też opowiadał o niej, o tym,że już się zdecydowali na seks, ale ona w decydującym momencie się rozmyśliła. Podejrzewam zatem, że miał bliskie spotkanie trzeciego stopnia z jej cipką:classic_cool: No i po prostu zapytałam go, czy ja widział całą, jak daleko zaszli wtedy. I już:) Teraz wszystko wiem i jakoś nie wzbudza to we mnie myśli o trójkątach. Bardzo się cieszę, że obydwoje mamy to jeszcze przed sobą, że nie muszę się martwić o jego przeszłość. Ale ja go na pewno kocham. Najbardziej na świecie, a mimo to się zapytałam. Od początku wiedziałam, że jest prawiczkiem. Okrutnie się go o to po prostu spytałam, kiedy jeszcze ze sobą nie chcodziliśmy, nawet mało się znaliśmy. Oczywiście on się bał to powiedzieć i był zażenowany, ale nie okłamał mnie. Mimo iż sądziłl, że od razu go skreślę... Za to go kocham jeszcze bardziej:) ❤️

Gość DobryChlopakSnK
Zyga , facet jak mu zależy zawsze sie zapyta / a nawet jak ma dziewczynę tylko do seksu to też chce wiedzieć , że nie zlapie jakiegoś świnstwa/.Faceci faktycznie nie chcą uslyszec , że byli inni, bo nie są gotowi przyjąc do wiadomości, że ukochaną ktos inny posuwal. Z zadanego pytania o przeszłość nie da się wymigac. Zakochana dziewczyna zawsze odpowie, bo co za związek, w którym ludzie zaczynaja cos przed sobą ukrywac.Brak odpowiedzi, niedomówienia druga strona czasami pozornie zniesie, ale tam w środku temat niezamknięty będzie zawsze siedział jak bomba z opóżnionym zapłonem.

Gość Sadness__
DobryChlopak - dokladnie, zgadzam sie w zupelnosci z tym, co piszesz, wiem to, z... doswiadczenia. Kiedys myslalem, ze bede potrafil bez wiekszego problemu zaakceptowac przeszlosc kobiety, to, ze kogos miala przede mna, ale dochodze do wniosku, iz chyba nie jest to mozliwe. Z kazda chwila coraz bardziej meczyla mnie mysl, ze "ktos ja mial przede mna", ze robila to z kims innym, powoli zaczynalem miec obsesje na tym punkcie. A faceci to faceci, moze nie wszyscy, ale wiekszosc chcialaby, by ich kobieta byla tylko ich kobieta; takie podejscie wynika rowniez z psychiki, z instynktu zdobywcy. Przykre, ale prawdziwe i czesto nie do przeskoczenia.

Gość a mów
Tutaj jest wypowiedż seksuologa, a link podałem wyżej : Nie porównujcie partnera do poprzednich kochanków red 04-08-2004, ostatnia aktualizacja 06-08-2004 16:37 Niechcący możecie zrobić partnerowi/partnerce ogromną przykrość. Możecie mu tym zrobić ogromną przykrość. Oczywiście mniej szkody wyrządzi powiedzenie partnerowi: "jesteś najlepszym kochankiem, jakiego kiedykolwiek miałam" (choć i tak on może zacząć się zastanawiać, ile rąk wcześniej cię dotykało i kłopot gotowy) niż stwierdzenie: "jesteś dziwny, z moim poprzednim chłopakiem zawsze mi to wychodziło". Nie opowiadajcie też o swoich wcześniejszych doświadczeniach ani nie wypytujcie o nie partnera (np. "ile kobiet miałeś przede mną?"). Takie informacje do niczego nie są wam potrzebne, a mogą skutecznie zburzyć harmonię związku. Pewne rzeczy lepiej zostawić zasnute mgiełką tajemnicy.

DobryChlopakSnK---> oczywiscie ze spyta, bo kazdy chce wiedziec czy to diewica czy nie, z iloma spała itd.itp. ale bez przesady takie szczegóły? I go to jeszcze podnieca.... troche straszne jak dla mnie:/