Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Naczelnamiasteczka

Po czym rozpoznac OWULACJE???

Polecane posty

Go艣膰 Amerrka
Widzisz Jolita:) Wiedzia艂am, 偶e wszystko b臋dzie ok:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ania1502
Monikk nie przejmuj sie tym, jezeli zdarzylo ci sie to w ciagu kilku-kilkunastu godzin po stosunku! to normalne- ja tez tak mia艂am i niepotrzebnie spanikowa艂am;) no ale jak sie jest w ci膮偶y pierwszy raz to tak bywa, 偶e si臋 denerwujemy wszystkim;) ma艂e plamienie to nic gro藕nego;) A Amerka co do zgagi to ja od po艂owy ci膮偶y borykam sie z ni膮- mo偶e nie codziennie, ale w ka偶dym razie cz臋sto;) jest to istny koszmar, ale taki ju偶 urok ci膮偶y;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania1502
NICK...........WIEK.....CYKL.....I-II@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Gosiaczek82..27..........9........27.09...........Ma艂pol skie ..........0 Nowa81........28..........6........28.06....kujawsko-pom orskie.....1 AGA.............31..........4........03.07............艢l 膮skie ..............1 xxxasiaxxx....24.........26.......29.10.......艁贸dzkie.. ................0 ANULKA........23.........15........10.11.......艢l膮skie.. . .................0 Motylek.......24..........3.........05.08........podkarp a c ie............0 BOBOLKA.....25..........3.........14.09........Dolno艣las k ie............2 Anica..........35..........3.........15.09........Dolno艣 l 膮skie............0 Pola ...........27..........4.........08.11..........Francja..... ...........0 edi573........31..........6.........07.08.........Irland ia UK..............1 Dzastina222..25.........9.........09.10..........Dolno艣l 膮skie............1 BRZUCHATKI NICK........WIEK....TYDZ...ilosc star...TERM .POR....dzieci..brzuszek TIKOTIKO....31.........26........2.. ......17 grudzie艅......1....c贸ra FRETKA83....26..........22.......1...... . .06 grudzien........... ANIA1502.....25.........35........1...... ..27 grudzie艅.....0.....c贸rka FALBANAAA...27.........27........1........22 Luty.......0.....corcia JOLITA84.....25.........27........6.... ....23 luty...........0......syn MONIKKK.....23...........22........18.......25 marzec.......0......syn te艣ciarka.....28.........22.........3....... 24 marca........0........ Olga55.........27..........5........10.. ....14kwiecie艅.............. Korin..........26..........19........2........15 kwietnia......0..... Amerrka.......27.........18........2........25 kwietnia............syn becia86.........23........11.........3.... ...17 maj...........0..... zaktualizowa艂am tabelk臋 ju偶 na za艣;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te艣ciarka
wg wszyskich znak贸w na niebie, a tak serio w moim wielkim brzuchu zostane mam膮 Igi :) NICK...........WIEK.....CYKL.....I-II@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Gosiaczek82..27..........9........27.09...........Ma艂pol skie ..........0 Nowa81........28..........6........28.06....kujawsko-pom orskie.....1 AGA.............31..........4........03.07............艢l 膮skie ..............1 xxxasiaxxx....24.........26.......29.10.......艁贸dzkie.. ................0 ANULKA........23.........15........10.11.......艢l膮skie.. . .................0 Motylek.......24..........3.........05.08........podkarp a c ie............0 BOBOLKA.....25..........3.........14.09........Dolno艣las k ie............2 Anica..........35..........3.........15.09........Dolno艣 l 膮skie............0 Pola ...........27..........4.........08.11..........Francja..... ...........0 edi573........31..........6.........07.08.........Irland ia UK..............1 Dzastina222..25.........9.........09.10..........Dolno艣l 膮skie............1 BRZUCHATKI NICK........WIEK....TYDZ...ilosc star...TERM .POR....dzieci..brzuszek TIKOTIKO....31.........26........2.. ......17 grudzie艅......1....c贸ra FRETKA83....26..........22.......1...... . .06 grudzien........... ANIA1502.....25.........35........1...... ..27 grudzie艅.....0.....c贸rka FALBANAAA...27.........27........1........22 Luty.......0.....corcia JOLITA84.....25.........27........6.... ....23 luty...........0......syn MONIKKK.....23...........22........18.......25 marzec.......0......syn te艣ciarka.....28.........22.........3....... 24 marca........0......c贸reczka Olga55.........27..........5........10.. ....14kwiecie艅.............. Korin..........26..........19........2........15 kwietnia......0..... Amerrka.......27.........18........2........25 kwietnia............syn becia86.........23........11.........3.... ...17 maj...........0..... powiem szczerze 偶e ciesz臋 si臋 ale w sumie Filipek mia艂 by膰 :) poza tym na badaniu wszystko ok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te艣ciarka
wg wszyskich znak贸w na niebie, a tak serio w moim wielkim brzuchu zostane mam膮 Igi :) NICK...........WIEK.....CYKL.....I-II@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Gosiaczek82..27..........9........27.09...........Ma艂pol skie ..........0 Nowa81........28..........6........28.06....kujawsko-pom orskie.....1 AGA.............31..........4........03.07............艢l 膮skie ..............1 xxxasiaxxx....24.........26.......29.10.......艁贸dzkie.. ................0 ANULKA........23.........15........10.11.......艢l膮skie.. . .................0 Motylek.......24..........3.........05.08........podkarp a c ie............0 BOBOLKA.....25..........3.........14.09........Dolno艣las k ie............2 Anica..........35..........3.........15.09........Dolno艣 l 膮skie............0 Pola ...........27..........4.........08.11..........Francja..... ...........0 edi573........31..........6.........07.08.........Irland ia UK..............1 Dzastina222..25.........9.........09.10..........Dolno艣l 膮skie............1 BRZUCHATKI NICK........WIEK....TYDZ...ilosc star...TERM .POR....dzieci..brzuszek TIKOTIKO....31.........26........2.. ......17 grudzie艅......1....c贸ra FRETKA83....26..........22.......1...... . .06 grudzien........... ANIA1502.....25.........35........1...... ..27 grudzie艅.....0.....c贸rka FALBANAAA...27.........27........1........22 Luty.......0.....corcia JOLITA84.....25.........27........6.... ....23 luty...........0......syn MONIKKK.....23...........22........18.......25 marzec.......0......syn te艣ciarka.....28.........22.........3....... 24 marca........0......c贸reczka Olga55.........27..........5........10.. ....14kwiecie艅.............. Korin..........26..........19........2........15 kwietnia......0..... Amerrka.......27.........18........2........25 kwietnia............syn becia86.........23........11.........3.... ...17 maj...........0..... powiem szczerze 偶e ciesz臋 si臋 ale w sumie Filipek mia艂 by膰 :) poza tym na badaniu wszystko ok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te艣ciarka
wyrzuca艂o mnie ze strony i nic si臋 nie zapisa艂o a tu prosz臋 a偶 dwa razy :) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶oncia26
Dziewczyny .. cudownie sie czyta o Waszym szcz臋sciu i dzidziusiach w drodze. Staramy si臋 z m臋偶em juz od jakiego艣 czasu ...... Wczesniejsz膮 miesi膮czk臋 dosta艂am 3 pa藕dziernika (zawsze mia艂am cykle 30 dniowe), ale bra艂am antybiotyk .. i cos mi si臋 rozregulowa艂o .. ostatni膮 dosta艂am 28 pa藕dz. czyli po 25 dniach ... Ci臋偶ko by艂o mi wywnioskowa膰 kiedy b臋d臋 mia艂a dni p艂odne .. kochali艣my od 10 do 14 dnia cyklu INTENSYWNIE :) Owulacje odczuwam zawsze poprzez b贸l jajnik贸w .. wi臋c niby zgadza艂oby si臋 ... Jak myslicie ... czy s膮 du偶e szanse?? Najchetniej zrobi艂abym sobie juz test .. ci臋偶ko mi przeczeka膰 do dnia w kt贸rym powinna wyst. @ - po pierwsze boj臋 si臋 rozczarowania .. a po drugie, nie wiem dok艂adnie kiedy ona teraz mo偶e nast膮pi膰 (niestety nie przewidz臋 teraz d艂ugo艣ci cyklu) :( Co o tym wszystkim myslicie?

Udost臋pnij ten post

Hej:) Ja znowu chora jestem i siedz臋 dzi艣 w domku. Jaki艣 paskudny kaszel mam i sie martwi臋, 偶e trz臋s臋 za bardzo moim synkiem:( Ale pocieszam si臋, 偶e on chyba jest przyzwyczajony do takiego trz臋sienia bo jak si臋 艣miej臋, albo co艣 robi臋 to chyba te偶 go trz臋sie:) Te艣ciarka gratuluj臋 dziewczynki:) Widzisz jak to jest, i ja i Monikka chcia艂y艣my dziewczynki a b臋d膮 synkowie a Ty si臋 nastawia艂a艣 na synka a b臋dzie c贸reczka:) Iga bardzo 艂adne imi臋:) Ja pomimo, 偶e si臋 nastawialam na dziewczynk臋 to ju偶 kocham mojego synka bardzo:) I tylko wczekuje kiedy do mnie znowu popuka n贸偶kami lub 艂apkami:) 呕oncia szanse zawsze s膮 ale w sumie to dobrze, 偶e nie do ko艅ca wiesz kiedy powinna艣 @ dosta膰 bo przynajmniej nie b臋dziesz si臋 denerwowa艂a:) Ja ju偶 sobie postanawiam, 偶e starania o nast臋pne dziecko u nas b臋d臋 spokojne i na luzie i w og贸le nie b臋d臋 zwraca艂a uwagi na 偶adne dni p艂odne itd. Teraz jak ju偶 mi si臋 raz uda艂o, to wiem, 偶e wszystko jest ze mn膮 w porz膮dku wi臋c nie b臋d臋 si臋 stresowa膰. Przynajmniej mam tak膮 nadziej臋:) Pozdrawiam mamusie wszystkie zaci膮偶one i jeszcze nie:)

Udost臋pnij ten post

Tesciara :) G R A T U L A J E :) :):):):) Iga piekne imie :) Amerrka- ja juz tez kocham swojego syneczka :) A co do przeziebien to moj maz wczoraj cos z艂apa艂 :( biedny tak sie meczy poszed艂 do pracy ale nie wiem czy sie nie zwolni na jakies 2 dni W ta sobote idziemy na ostatki ( Andrzejki ) a on przychorowa艂 :( i wsobote moja sister przyjezdza na 2 tyg. Irlandii :) juz sie nie moge doczekac :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dzastina222
Amerrko moja zbawicielko powiedz mi co艣... Tempka w : 12 dc - 36.7 13dc - 36.8 14.dc 37.1 15 dc - 36.8 16 dc- 36.7 17 dc - 36.6 Marne szans臋 na ten cykl? :(

Udost臋pnij ten post

NICK...........WIEK.....CYKL.....I-II@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Gosiaczek82..27..........9........27.09...........Ma艂pol skie ..........0 Nowa81........28..........6........28.06....kujawsko-pom orskie.....1 AGA.............31..........4........03.07............艢l 膮skie ..............1 xxxasiaxxx....24.........26.......29.10.......艁贸dzkie.. ................0 ANULKA........23.........15........10.11.......艢l膮skie.. . .................0 Motylek.......24..........3.........05.08........podkarp a c ie............0 BOBOLKA.....25..........3.........14.09........Dolno艣las k ie............2 Anica..........35..........3.........15.09........Dolno艣 l 膮skie............0 Pola ...........27..........4.........08.11..........Francja..... ...........0 edi573........31..........6.........07.08.........Irland ia UK..............1 Dzastina222..25.........9.........09.10..........Dolno艣l 膮skie............1 BRZUCHATKI NICK........WIEK....TYDZ...ilosc star...TERM .POR....dzieci..brzuszek TIKOTIKO....31.........26........2.. ......17 grudzie艅......1....c贸ra FRETKA83....26..........22.......1...... . .06 grudzien........... ANIA1502.....25.........35........1...... ..27 grudzie艅.....0.....c贸rka FALBANAAA...27.........27........1........22 Luty.......0.....corcia JOLITA84.....25.........27........6.... ....23 luty...........0......syn MONIKKK.....23...........22........18.......25 marzec.......0......syn te艣ciarka.....28.........22.........3....... 24 marca........0......c贸reczka Olga55.........27..........5........10.. ....14kwiecie艅.............. Korin..........26..........19........2........15 kwietnia......0..... Amerrka.......27.........18........2........25 kwietnia............syn becia86.........23........12.........3.... ...17 maj...........0..... Tesciara gratuluje corci :) a mnei to tez sie wydaje ze bede miec coreczke :) pozdrawiam wszystkie Panie :)

Udost臋pnij ten post

Hej D偶astinka ale jakie mia艂a艣 przedtem te temperatury? Bo mo偶e przedtem by艂y nizsze czy ca艂y czas takie wysokie? Czemu myslisz ze marne szanse? Z powodu tej ostatniej 36,6? Jedna nizsza jeszcze nie swiadczy zle, poza tym chyba bierzesz duphaston nie? Moze troch臋 Ci spad艂a bo wcze艣niej mierzy艂a艣 albo kr贸cej spa艂a艣? Po pierwsze to nie wiem jak na to patrzec, czy juz 12 dc to jest wzrost u Ciebie? Czy dopiero 14dc? Jedna temp moze byc troche nizsza wazne zeby nastepne znowu wrocily i byly wyzsze.... W tym cyklu nie monitorowa艂a艣 cyklu nie? A w og贸le zanim zacz臋艂a艣 bra膰 clo to monitorowa艂 Ci gin cykl, 偶eby sprawdzi膰 czy masz owulacje sama z siebie? No bo wiesz, ja nie wiem jaki masz problem, brak owulacji, czy owulacja jest a i tak brak ci膮偶y? A badali艣cie m臋偶a? I co w og贸le lekarz Ci m贸wi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dzastina222
Amerrka tak mia艂am monitorowany cykl i owulacj臋 mia艂am w 19 dc ale niestety p臋cherzyk mia艂 ponad 25 mm i nic z tego nie wysz艂o... Lekarz m贸wi 偶e wszystko jest ok... A dzi艣 tempke rano mierzy艂am i mam 37.2 ale bior臋 Duphaston wi臋c podejrzewam 偶e to on fa艂szuje mi tempke.... moja normalna temperatura po @ to 36.7 i dla tego taka zdziwiona jestem 偶e mia艂am 36.6??? :):):) Dzi艣 w nocy mi si臋 艣ni艂o 偶e zrobi艂am 3 testy ci膮偶owe i by艂y na nich pi臋kne 2 kreski... Bo偶e 偶eby to by艂 jaki艣 sen proroczy:D:D:D jeszcze 10 dni do @...

Udost臋pnij ten post

EEeee ja bym si臋 to jedn膮 troch臋 ni偶sz膮 tepka nie martwi艂a, przecie偶 to jest tylko jedna kreska. Poza tym tempka zalezy od roznych rzeczy nei tylko od fazy cyklu. No ale to nawet po clo nie zawsze sie zachodzi. Ja bra艂am clo to mi w ogole pecherzyk nie r贸s艂. Moja kole偶anka bra艂a clo przez p贸艂 roku |9 potem ten pregnyl na p臋kni臋cie) a teraz obie jeste艣my w ci膮偶y. Wydaje mi sie, 偶e zaj艣cie w ci膮偶臋 nie zawsze zale偶y tylko od tej owulacji i nie zawsze jest tak od razu jak by si臋 chcia艂o ale w ko艅cu na pewno si臋uda. Mi 艂atwo tak pisa膰 bo mi si臋 uda艂o ale ja ju偶 bylam ca艂kiem za艂amana, bo mi nic nie dzia艂a艂o jak trzeba, nie mia艂am owulacji, nie mia艂am okresu nic. I 偶adne lekarstwa mi nie pomaga艂y. A potem zacz臋艂am bra膰 ten castagnus i wyjecha艂am na wakacj臋 i jest:) uda艂o si臋 dosta艂am pierwszy okres po p贸艂k roku i od razu po nim zasz艂am w ci膮偶臋:) Ni ewiem czy castagnus zadzia艂a艂 czy wakacyjne wyluzowanie si臋 ale mam wra偶enie, 偶e wszystko na raz:) U Ciebie te偶 si臋 na pewno w ko艅cu uda:) A Ty juz masz c贸reczk臋 nie:) Ile ma latek? Jak si臋 nazywa? Co by wola艂a braciszka czy siostrzyczke?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dzastina222
Amerrko ja mam synka ma na imi臋 Cezary i ma 2 latka.... O niego starali艣my si臋 rok...pami臋tam 偶e to by艂 sylwester 2006 i zrobi艂am postanowienie 偶e od nowego Roku daj臋 sobie na luz... 偶e jestem m艂oda i na pewno kiedy艣 uda si臋 zaj艣膰 w ci膮偶e... i po tym postanowieniu.. Od razu dosta艂am @... 1.01.2007 pami臋tna data:) 19 stycznia zasz艂am w ci膮偶e nawet o tym nie wiedz膮c a 10 lutego zobaczy艂am dwie kreski na te艣ciku:):):)Wiem 偶e bardzo g艂贸wn膮 role odgrywa psychika bo sama jestem 偶ywym dowodem... ale ci臋zko jest sie wyluzowa膰 kiedy tak bardzo pragnie si臋 dziecka... teraz marz臋 o c贸reczce ale jak Czarek b臋dzie mia艂 braciszka to te偶 fajnie:):) bardzo mi zale偶y 偶eby miedzy Czarkiem a nast臋pnym dzieckiem nie by艂o du偶ej przerwy wiekowej...ja sama mam siostry du偶o starsze bo jedna o 10 lat a druga o 12 i nie mam z nimi kontaktu takiego jaki one maj膮 mi臋dzy sob膮.... By艂am niespodziank膮 dla rodzic贸w po 10 latach :) Staram si臋 nie my艣le膰...na prawd臋, szukam sobie innych zaj臋膰...ale w ka偶dej wolnej chwili my艣li przychodz膮:) Ja mam cykle 28-30 dniowe i wszystko jest prawid艂owo... tak m贸wi ginek. Owulacje mam i cz臋sto j膮 odczuwam, ale to tak mi si臋 zrobi艂o po porodzie. Wiesz tak sobie my艣l臋 kochana, 偶e teraz po porodzie na pewno ci si臋 wszystko unormuj臋 i b臋dziesz mia艂a normalne cykle... Np. przed zaj艣ciem w ci膮偶臋 mia艂am bardzo bolesne miesi膮czki trwaj膮ce 7 dni... dzi艣 mam 3-4 dni ma艂o obfite ale bolesne tak samo:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M贸wi si臋 owulk臋 a nie owulacj臋
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 馃槨

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 edi573
Czesc dziewczyny moja ostatnia @ zaczela sie 01.11 a starania odzidzie zaczelismy od 09.11 i tak co drugi dzien az do 17.11 sluz mialam idealny juz 13.11 i tem.37.1 do dnia dzisiejszego tem.jest powyrzej 37.0.Mam pytanie jak to jest z ta temp.kiedy powinna spasc jesli nie jestem w ciazy czy po zakonczeniu owulacji czy dopiero wtedy jak dostane@.Jakie mam szanse ze jestem w ciazy ?Nia mam zadnych obiawow tylko trocha k£uja mnie sutki i piersi sie powiekszyly ale nie bola .Czekam na odpowiec i pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dzastina222
witaj Edi.. U mnie jest tak 偶e dzie艅 przed @ tempka mi spada do 36.7 w tedy wiem 偶e czerwona wied藕ma przyjdzie,,,, Kole偶anka tutaj mi pisa艂a kiedy艣 偶e je艣li podwy偶szona tempka utrzymuj臋 si臋 14 po owu to jest dobrze i je艣li jeszcze jeden dzie艅 b臋dzie wy偶sza to mo偶e by膰 lepiej i je艣li kolejne dni b臋dzie wzrasta膰 to mo偶na si臋 cieszy膰:):):) tylko ja czekam... dzi艣 mam 19 dc i kolejny cykl z Duphastonem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 edi573
Dzastina222 dziekuje Ci za odpowiec na moje pytanie!U mnie dzis 22 d.c i temp.37.2 jestem dobrej mysli mam nadzieje ze tym razem sie uda£o ty tez badz dobrej mysli pozdrawiam wszystkich :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te艣ciarka
Ja te偶 trzymam za Was kciuki, bo sama wiem jak to si臋 czeka na @...a raczej na jej brak..ta niepewno艣膰 i niecierpliwo艣膰... g艂owy do g贸ry musi by膰 ok :) :) a ja mam chyba jesienn膮 depresj臋..wczoraj p贸艂 dnia przep艂aka艂am..nawet na imieniny do znajomych nie wybrali艣my si臋 ,bo stwierdzi艂am 偶e nie chce mi si臋 z nikim gada膰... dzi艣 jest niewiele lepiej :( w og贸le sama nie wiem czego chc臋 i co mnie smuci....wszystko czy nic... mo偶e to hu艣tawka nastroj贸w..nie wiem, chyba nie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dzastina222
Edi ja mam 21 dc... idziemy 艂eb w 艂eb hihihihihii... Kiedy testujesz???? Ja te偶 mam tempke 37.2 ale ja bior臋 Duphaston i pewno to on fa艂szuje mi temperatur臋.... no nic po偶yjemy zobaczymy:):):) 3mam kciukasy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dzastina222
Dziewczyny mam do was takie pytanie: Czy duphaston mo偶e mie膰 wp艂yw na pop臋d seksualny? Sorki za tak szczeg贸艂owy opis...ale troch臋 mnie to zastanawia.... od kilku dni najch臋tniej bym m臋偶a z domu nie wypu艣ci艂a.... dzi艣 mam 22 dc... to 3 cykl z Duphastonem a wcze艣niej tak nie mia艂am... Czy to mo偶e oznaki fasolki? Bo na innym topiku dziewczyna mi napisa艂a 偶e cz臋sto kobiety we wczesnej ci膮偶y tak maj膮.....Was du偶o zafasolkowanych wi臋c mo偶e kt贸ra艣 mi pomo偶e????

Udost臋pnij ten post

hej :) dzastina nie wiem jak u innych ale ja mialam wielka ochote na mojego meza :D jak nei wiedzialm jeszcze ze jestem w ciazy a juz bylam to moglam caly czas spedzac z mezem :) tak bylo praktycznie do czasu az dostalam mdlosci jakis 5-6 tydzien jakos tak :) wtedy juz mialam potwierdzona ciaze takze moze cos w tym jest :) ale tot ez moze byc sprawa indywidualna :) trzymam kciuki :)

Udost臋pnij ten post

Dzastina:) Skoro synek ma 2 latka to jeszcze masz czas:) Miedzy mn膮 a moj膮 siostr膮 s膮 4 lata r贸偶nicy a brat jest m艂odszy o 6 i mamy super kontakt mi臋dzy sob膮:) Taki, 偶e wiele rodzenstw nam tego zazdrosci. My艣l臋 wi臋c, 偶e o ile faktycznie roznica nie jest az taka du偶a jak 10 lat to nie robi ona az takiej wielkiej r贸znicy na konakty mi臋dzy dzie膰mi:) Poza tym skoro gin powiedzia艂, 偶e u Ciebie wszystko jest w porz膮dku to po co w艂a艣ciwie bierzesz te wszystkie lekarstwa? Ja bym chyba nie bra艂a, mo偶e ona Ci raczej przeszkadzaj膮 bo stwarzaj膮 w g艂owie wra偶enie 偶e cos jest nie tak skoro musisz sie lekarstwami wspomagac. Moze musisz po prostu pomyslec ze nic si enie stanie jak dzidzius urodzi sie nie za rok a za poltora:) Najwazniejsze zeby w koncu sie pojawi艂:) Na temat pop臋du seksulanego Ci nie powiem bo duphastonu nie bra艂am ale ja zawsze w drugiej po艂owie cyklu mam zwi臋kszony apetyt na seks:) Pewnie kwestia hormon贸w:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 edi573
Dzastina u mnie dzis 23d.c i temp.37.25 wiec troche wzros£a ja nie biore zadnych lekuw tylko folik.Piersi mi sie powiekszyly i pojawily sie na nich bardziej widoczne zy£ki no i bola mnie ale nie do przesady.Ja chce zrobic test w sobote rano ale nie wiem czy wytrzymam ta niepewnosc chcia£a bym juz wiedziec ale to jeszcze zawczesnie pozdrawiam wszystkich:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dzastina222
Amerrka... jak by艂am w ci膮偶 z Czarkiem to te偶 bra艂am lutein臋 bardzo d艂ugo... bo mia艂am za niski progesteron... zaraz minie rok jak si臋 staramy a tu dalej nic... lekarz dal mi 6 miesi臋cy 偶eby zaj艣膰 w ci膮偶e naturalnie... i sie nie uda艂o wi臋c wprowadzi艂 mi Clo ale bra艂am go 2 cykle i teraz kaza艂 odstawi膰 i bra膰 tylko Duphaston od 17dc do 28 dc..... Brzuch mnie pobolewa...dziwnie jako艣 si臋 czuj臋 i mam dra偶liwe piersi ale si臋 tym nie martwi臋 bo to na pewno po Duphastonie... wi臋c nie szukam u siebie objaw贸w bo wszystko fa艂szuje ten lek... Wczoraj tempk臋 mia艂am 36.9 dzi艣 37 i ju偶 si臋 zaczynam wkurza膰 i chyba przestan臋 mierzy膰....:(:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te艣ciarka
NICK...........WIEK.....CYKL.....I-II@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Gosiaczek82..27..........9........27.09...........Ma艂pol skie ..........0 Nowa81........28..........6........28.06....kujawsko-pom orskie.....1 AGA.............31..........4........03.07............艢l 膮skie ..............1 xxxasiaxxx....24.........26.......29.10.......艁贸dzkie.. ................0 ANULKA........23.........15........10.11.......艢l膮skie.. . .................0 Motylek.......24..........3.........05.08........podkarp a c ie............0 BOBOLKA.....25..........3.........14.09........Dolno艣las k ie............2 Anica..........35..........3.........15.09........Dolno艣 l 膮skie............0 Pola ...........27..........4.........08.11..........Francja..... ...........0 edi573........31..........6.........07.08.........Irland ia UK..............1 Dzastina222..25.........9.........09.10..........Dolno艣l 膮skie............1 BRZUCHATKI NICK........WIEK....TYDZ...ilosc star...TERM .POR....dzieci..brzuszek TIKOTIKO....31.........26........2.. ......17 grudzie艅......1....c贸ra FRETKA83....26..........22.......1...... . .06 grudzien........... ANIA1502.....25.........35........1...... ..27 grudzie艅.....0.....c贸rka FALBANAAA...27.........27........1........22 Luty.......0.....corcia JOLITA84.....25.........27........6.... ....23 luty...........0......syn MONIKKK.....23...........23........18.......25 marzec.......0......syn te艣ciarka.....28.........23.........3....... 24 marca........0......c贸reczka Olga55.........27..........5........10.. ....14kwiecie艅.............. Korin..........26..........19........2........15 kwietnia......0..... Amerrka.......27.........18........2........25 kwietnia............syn becia86.........23........12.........3.... ...17 maj...........0..... Monikk pozwoli艂am sobie Ciebie" poprawi膰" :) A dlaczego tutaj taka cisza... Za wszystkie dziewczyny 偶yj膮ce teraz w "niepewno艣ci" trzymam mocno kciuki : ) :)

Udost臋pnij ten post

NICK...........WIEK.....CYKL.....I-II@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Gosiaczek82..27..........9........27.09...........Ma艂pol skie ..........0 Nowa81........28..........6........28.06....kujawsko-pom orskie.....1 AGA.............31..........4........03.07............艢l 膮skie ..............1 xxxasiaxxx....24.........26.......29.10.......艁贸dzkie.. ................0 ANULKA........23.........15........10.11.......艢l膮skie.. . .................0 Motylek.......24..........3.........05.08........podkarp a c ie............0 BOBOLKA.....25..........3.........14.09........Dolno艣las k ie............2 Anica..........35..........3.........15.09........Dolno艣 l 膮skie............0 Pola ...........27..........4.........08.11..........Francja..... ...........0 edi573........31..........6.........07.08.........Irland ia UK..............1 Dzastina222..25.........9.........09.10..........Dolno艣l 膮skie............1 BRZUCHATKI NICK........WIEK....TYDZ...ilosc star...TERM .POR....dzieci..brzuszek TIKOTIKO....31.........26........2.. ......17 grudzie艅......1....c贸ra FRETKA83....26..........22.......1...... . .06 grudzien........... ANIA1502.....25.........35........1...... ..27 grudzie艅.....0.....c贸rka FALBANAAA...27.........27........1........22 Luty.......0.....corcia JOLITA84.....25.........27........6.... ....23 luty...........0......syn MONIKKK.....23...........23........18.......25 marzec.......0......syn te艣ciarka.....28.........23.........3....... 24 marca........0......c贸reczka Olga55.........27..........5........10.. ....14kwiecie艅.............. Korin..........26..........19........2........15 kwietnia......0..... Amerrka.......27.........19........2........25 kwietnia............syn becia86.........23........12.........3.... ...17 maj...........0.....

Udost臋pnij ten post

Hej Dziewczyny! S艂uchajcie mnie Staraczki, chce kt贸ra艣 zio艂a Ojca Jakiego艣 (nie pami臋tam w tej chwili ale jak kt贸ra艣 b臋dzie zaintersowana to znajd臋 jakiego) na p艂odno艣膰? Ja je sobie kupi艂am na allegro i mia艂am wzi膮膰 od kolejnego cyklu i ju偶 na szcz臋艣cie nie musia艂am:) No i tak le偶膮 od wakacji:) Oddam za darmo jak kt贸ra艣 ma ochot臋, po co maj膮 si臋 marnowa膰:) Dzisiaj mam jaki艣 nie najlepszy humor. Ju偶 z powrotem by艂am w pracy po zwolnieniu. Jako艣 praca na mnie 藕le wp艂ywa, nie mam za du偶o pracy i siedz臋 na necie i czytam jakie艣 fora i si臋 wczuwam w sw贸j brzuch i si臋 zastanawiam czy na pewno wszystko jest ze mn膮 ok. Twardnieje mi brzuch czasami i to mnie martwi. Niby to normalne ale i tak tysi膮c razy lepiej bym si臋 poczu艂a gdyby ju偶 gin mi to potweirdzi艂. Wizyt臋 mam na wtorek za tydzie艅 i chcia艂abym ten tydzien jeszcze wytrzyma膰 ale ju偶 si臋 nie mog臋 doczeka膰! Czasami m贸j synu艣 kopie ju偶 ca艂kiem mocno:) Raz nawet, przedwczoraj zobaczy艂am jak mi si臋 brzuch wybrzuszy艂:) Ale to tylko raz tak by艂o a dzisiaj czekam ca艂y dzie艅 na jakie艣 mocniejsze ruchy i nic:( Te艣ciarka a czemu Ty masz handr臋?

Udost臋pnij ten post