Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naczelnamiasteczka

Po czym rozpoznac OWULACJE???

Polecane posty

witam :0 dziewczyny wczoraj zauwazyłam ze mi cos wycieka z sutków jak myslicie to pewnie jest ta siara ale czy to nie za wczesnie ???? czy wy juz to miałyscie ???

Gość Neri
Hej dziewczyny jak po Swietach ? ;) Wlasnie...znalazlam w necie pewien specyfik Femofertil... podobno pomaga zajsc w ciaze, co Wy o tym myslicie??? Tylko zastanawiam sie...jezeli jest on taki dobry to dlaczego nie mozna go dostac w aptekach??? tylko przez internet??? Opis dzialania ma bardzo podbny do castagnusa....ma w skladzie kompleks witamin+kwas foliowy+ziola... Co Wy o tym sadzicie??? :) http://www.jestemplodna.pl/2,femifertil8482.html

Gość Neri
Hej dziewczyny jak po Swietach ? ;) Wlasnie...znalazlam w necie pewien specyfik Femifertil... podobno pomaga zajsc w ciaze, co Wy o tym myslicie??? Tylko zastanawiam sie...jezeli jest on taki dobry to dlaczego nie mozna go dostac w aptekach??? tylko przez internet??? Opis dzialania ma bardzo podbny do castagnusa....ma w skladzie kompleks witamin+kwas foliowy+ziola...reguluje wszystko... Co Wy o tym sadzicie??? :) http://www.jestemplodna.pl/2,femifertil8482.html

Gość edi573
Witajcie dziewczyny jak tam u was po swietach? Ja nadal nie moge uwierzyc ze dostalam taki piekny prezent:).Monikadddd ja przy pierwszej ciazy mia£am cesarke i musze ci powiedziec ze to nic strasznego po 24h wsta£am o w£asnych si£ach i poszlam pod prysznic.A jesli chodzi o blizne jest prawie nie widoczna moge wk£adac skompe bikini i nic nie widac,a wydzielaniem sie siary nie musisz sie martwic to normalne.Dziekuje wam dziewczynki za gratulacje i pozdrawiam serdecznie:)

Edi gratualcje:) Wspaniały prezent na Święta:) Neri wiesz co ja bym nie brała tego skoro nie można tego w aptece kupić....jueszcze coś Ci zaszkodzi... . mowisz ze podobny ma sklad jak castagnus ale castagnus to nie ma w sobie kwasu foliowego i z tego co pamietam to to jest tylko jedno zioło, które jeszcze w dawnych czasach było używane na do regulowania cyklu. Czy to lekarstwo zawiera to samo ziólko czy jeszcze jakieś inne? Bo wiesz ja to zawsze wszystk osobie dokładnie sprawdzam i bym sprawdziła czy to przypadkiem ne jest wyciąganie pieniędzy. Monikk mi się z piersi juz tak miesiac temu cos tam wydzielało a teraz to tak mam, że jak ponaciskam sutki to mi sie wydziela a Ty jesteś miesiąc póżniej niż ja więc na pewno normalne:)

Gość Dzastina222
Cześć dziewczynki.... Troszkę czasu mnie nie było... Chciałam wam zameldować że wczoraj zrobilam test i są 2 kreseczki... co prawda ta druga blada ale jest!!! :):):):):):):):) troszkę się też martwie bo brzuch mnie boli jak na @... momentami mam wrażenie że poleci... dziś mam 31 dc... @ się spóźnia 3 dni. I powiedzcie mi jaka powinna być szyjka macicy? Ja mam bardzo nisko, twardą i zamknięta.... tak powinno być? oprócz tego bardzo duzo śluzu mleczno-przeźroczystego...

Gość teściarka
dzastina :)) no to pięknie!!! gratuluję:) co do bóli brzucha i wrażenia że 2 nadejdzie - ja miałam takie samo:)) a co do szyjki --nie jestem pewna bo jakoś nigdy tego nie badałam.. najważniejsze że jest 2 kreseczka:)) czyli tym razem noworoczny prezent ja już zaczęłam 7 m-ąc i mam wrażenie że brzuchol rośnie mi z godziny na godzinę:)) spać w nocy nie mogę..i śni mi się mała słodka dziecinka-która nie płacze:) ciuszków troszkę już nakupiłam...a po nowym roku ruszamy na łowy wózka i może łóżeczka:)) niech ten czas leci szybciej.. pozdrawiam WAS wszystkie!!! SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!

Hej Dżastina:) Gratulacje ogromne!!!:) Chyba każda czuła bóle brzucha i miała wrażenie, że nadejdzie więc się tym nie przejmuj:) Szyjki już nie dotykaj lepiej. Generalnie w tej chwili to pewnie jest ciagle taka jaka powinna byc przed @ ale ja czytałam i wydaje mi się to rozsądne, że jak sie jest w ciąży to już się szyjki nie bada ze względów bezpieczeństwa:) Jak już jest kreseczka druga to jest i już i na pewno wszystko będzie dobrze:) Gratulacje ogromne:) Wszystkim dziewczynom Szczęśliwego Nowego Roku:)

Gość Neri
Amerrka dzieki za odpowiedz....ja nie zamierzam tego kupic ale znajoma mnie sie radzila... to samo jej powiedzialam :) Edi i Dzastina gratulacje :) super prezent na swieta-NAJLEPSZY JAKI TYLKO MOZE BYC :) U mnie na razie nic sie nie zmienilo-nadal maz daleko...ale juz nie dlugo...nie dlugo... wznowimy staranka ;) Ja rozwiez dziewczyny zycze Wam Wszystkim Szczesliwego Nowego Roku i mile spedzonego Sylwestra :)

Gość edi573
Dzastina gratulacje:)widze ze idziemy £eb w £eb to super!Mnie tez bola£ brzuch teraz jest juz lepiej czasami czuje takie k£ucie w dole brzucha ale nie jest to bardzo dokuczliwe.Dziewczyny zycze wam wszystkim Szczesliwego Nowego Roku:):)

Gość Dzastina222
Edi.... a kiedy miałaś ostatni okres? ja 2 grudnia... skoro mówisz że idziemy łeb w łeb to fajnie:):):):):):):) jutro powtarzam test... żeby zobaczyć czy kreska jest mocniejsza... wczoraj robilam po poludniu jutro zrobię rano... no nic uciekam i życzę szampańskiej imprezki i szczęśliwego Nowego Roku 2010:):):):)

Gość edi573
Dzastina... ja ostatnia @ mia£am 29 list. i w pierwszy dzien swiat zrobi£am test i okaza£o sie ze jestem,ty napewno tez skoro test pokaza£ leciutenka kreske:).Pozdrawiampa:):)

Gość Korina 2983
NICK...........WIEK.....CYKL.....I-II@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Gosiaczek82..27..........9........27.09...........Małpol skie ..........0 Nowa81........28..........6........28.06....kujawsko-pom orskie.....1 AGA.............31..........4........03.07............Śl ąskie ..............1 xxxasiaxxx....24.........28.......06.12.......Łódzkie.. ................0 ANULKA........23.........15........10.11.......Śląskie.. . .................0 Motylek.......24..........3.........05.08........podkarp a c ie............0 BOBOLKA.....25..........3.........14.09........Dolnoślas k ie............2 Anica..........35..........3.........15.09........Dolnoś l ąskie............0 Pola ...........27..........4.........08.11..........Francja..... ... Dzastina222..25.........9.........02.12..........Dolnośl ąskie............1 BRZUCHATKI NICK........WIEK....TYDZ...ilosc star...TERM .POR....dzieci..brzuszek ANIA1502.....25.........40........1...... ..30 grudzień.....0.....Julka FALBANAAA...27.........31........1........22 Luty..........0.....corcia JOLITA84.....25.........32........6.... ....23 luty...........0......Adaś MONIKKK.....23...........28.........18.......25 marzec.....0....Ksawery teściarka.....28..........28.......3....... 24 marca......0......córeczka Olga55.........27.........22........10.. ....14kwiecień.............. Korin..........26..........25........2........15 kwietnia.....0.....Fabian Amerrka.......27.........23........2........19 kwietnia............Piotruś becia86.........23........17.........3.... ...17 maj..........0..... edi573..........31........2............6......wrzsien... ......1........

Gość Korina 2983
Hej dziewczynki życzę Wam wszystkim wszystkiego co najlepsze w tym nowym roku, brzuchatkom oczywiście łagodnego porodu a staraczkom owocnego zapłodnienia. Gratulacje dla Edi!! Dziewczynki ja by bylam 31.12.2009 u gina i będzie synalek u mnie, do końca lekarz nie był pewny ale tak na 80 % i będzie Fabian! Już nieźle kopie, może będzie piłkarz hehe :))) Ja wracam już w pn do pracy, lekarz powiedzial,zejestem ewenementem, że chodzę do pracy ale póki mog to chodzę, nie mam na raie co robić w domu to chociaż tam się przydam Łożeczko już mamy mąż odnowił je, bo to było kiedyś jego łóżeko:)), szkoda ,że jest trochę nie wymiarwe, muszę szukać jakiegoś materaca, który można przyciąć ewentualnie, bo te standardowe nie pasują ;(..

Gość WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWY ROK
wejdz na www.intymnosc.pl/aff/7733 i dowiedz sie jak polepszyc swoje zycie seksualne :) Polecam i zycze wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku

witam dziewczyny :) jak tam po sylwestrze ???? MAm pytanie czy ktoras z was sie orietuje w urlopie macierzynskim ??? jaka jest płaca taka sama jak sie zarabiałao do tej pory ??? i czy kazda kobieta dostaje macierzynski czy sa jakies wymogi ???

Witam was dziewczyny w Nowym Roku 2010!!!!!!!! Wszystkiego dobrego Wam życzę;) NICK...........WIEK.....CYKL.....I-II@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Gosiaczek82..27..........9........27.09...........Małpol skie ..........0 Nowa81........28..........6........28.06....kujawsko-pom orskie.....1 AGA.............31..........4........03.07............Śl ąskie ..............1 xxxasiaxxx....24.........28.......06.12.......Łódzkie.. ................0 ANULKA........23.........15........10.11.......Śląskie.. . .................0 Motylek.......24..........3.........05.08........podkarp a c ie............0 BOBOLKA.....25..........3.........14.09........Dolnoślas k ie............2 Anica..........35..........3.........15.09........Dolnoś l ąskie............0 Pola ...........27..........4.........08.11..........Francja..... ... Dzastina222..25.........9.........02.12..........Dolnośl ąskie............1 BRZUCHATKI NICK........WIEK....TYDZ...ilosc star...TERM .POR....dzieci..brzuszek ANIA1502.....25.........40........1...... ..30 grudzień.....0.....Julka FALBANAAA...27.........33........1........22 Luty..........0.....corcia JOLITA84.....25.........33........6.... ....23 luty...........0......Adaś MONIKKK.....23...........28.........18.......25 marzec.....0....Ksawery teściarka.....28..........28.......3....... 24 marca......0......córeczka Olga55.........27.........25........10.. ....14kwiecień.............. Korin..........26..........25........2........15 kwietnia.....0.....Fabian Amerrka.......27.........23........2........19 kwietnia............Piotruś becia86.........23........17.........3.... ...17 maj..........0..... edi573..........31........2............6......wrzsien... ......1........

Gość teściarka
NICK...........WIEK.....CYKL.....I-II@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Gosiaczek82..27..........9........27.09...........Małpol skie ..........0 Nowa81........28..........6........28.06....kujawsko-pom orskie.....1 AGA.............31..........4........03.07............Śl ąskie ..............1 xxxasiaxxx....24.........28.......06.12.......Łódzkie.. ................0 ANULKA........23.........15........10.11.......Śląskie.. . .................0 Motylek.......24..........3.........05.08........podkarp a c ie............0 BOBOLKA.....25..........3.........14.09........Dolnoślas k ie............2 Anica..........35..........3.........15.09........Dolnoś l ąskie............0 Pola ...........27..........4.........08.11..........Francja..... ... Dzastina222..25.........9.........02.12..........Dolnośl ąskie............1 BRZUCHATKI NICK........WIEK....TYDZ...ilosc star...TERM .POR....dzieci..brzuszek ANIA1502.....25.........40........1...... ..30 grudzień.....0.....Julka FALBANAAA...27.........33........1........22 Luty..........0.....corcia JOLITA84.....25.........33........6.... ....23 luty...........0......Adaś MONIKKK.....23...........29.........18.......25 marzec.....0....Ksawery teściarka.....28..........29.......3....... 24 marca......0......Iga Olga55.........27.........25........10.. ....14kwiecień.............. Korin..........26..........25........2........15 kwietnia.....0.....Fabian Amerrka.......27.........23........2........19 kwietnia............Piotruś becia86.........23........17.........3.... ...17 maj..........0..... edi573..........31........2............6......wrzesień... ......1........

Gość teściarka
UUU..pierwszy dzień w pracy po takim lenistwie..brr...ale to chyba moje ostatnie momenty w pracy od przyszłego tygodnia chyba sobie daruję..miałam pracować do końca stycznia ale chyba dość już... męcze się szybko , w nocy spać nie mogę..potem w ciągu dnia chodzę jak nieprzytomna.. opanowało mnie szaleństwo ciuszkowe :) kolekcjonuje małe ubranka i kompletuję wyprawkę... w tym tygodniu może poznam moje maleństwo na usg 3d:)) ciekawa jestem jak wygląda, do kogo podobne?? a tak w ogóle mógłby już być marzec..:D piszcie kochane, bo tak zaglądam..zaglądam a tu nic :/

A dla mnie tesciara to moze byc cały czas styczen :) chciałam bym juz zeby nasze malenstwo juz było ale z drugiej strony sie boje strasznie porodu :( ze bedzie długi i meczacy strasznie :( a po za tym nic mi sie nie chce ostatnio :(

NICK...........WIEK.....CYKL.....I-II@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Gosiaczek82..27..........9........27.09...........Małpol skie ..........0 Nowa81........28..........6........28.06....kujawsko-pom orskie.....1 AGA.............31..........4........03.07............Śl ąskie ..............1 xxxasiaxxx....24.........28.......06.12.......Łódzkie.. ................0 ANULKA........23.........15........10.11.......Śląskie.. . .................0 Motylek.......24..........3.........05.08........podkarp a c ie............0 BOBOLKA.....25..........3.........14.09........Dolnoślas k ie............2 Anica..........35..........3.........15.09........Dolnoś l ąskie............0 Pola ...........27..........4.........08.11..........Francja..... ... Dzastina222..25.........9.........02.12..........Dolnośl ąskie............1 BRZUCHATKI NICK........WIEK....TYDZ...ilosc star...TERM .POR....dzieci..brzuszek ANIA1502.....25.........40........1...... ..30 grudzień.....0.....Julka FALBANAAA...27.........33........1........22 Luty..........0.....corcia JOLITA84.....25.........33........6.... ....23 luty...........0......Adaś MONIKKK.....23...........29.........18.......25 marzec.....0....Ksawery teściarka.....28..........29.......3....... 24 marca......0......Iga Olga55.........27.........25........10.. ....14kwiecień.............. Korin..........26..........25........2........15 kwietnia.....0.....Fabian Amerrka.......27.........23........2........19 kwietnia............Piotruś becia86.........23........18.........3.... ...17 maj..........0..... edi573..........31........2............6......wrzesień.. . ......1........ czesc Wszystkim :) Wszystkiego dobrego na nowy rok :) ja zaczelam czuc ruchy maluszka jakie to fajne uczucie jak ktos tak puka od srodka :) narazie sa to delikatne ruchy przewaznie wieczorem choc dzis popoludniu postukalo tam ze dwa razy :) hehe ciesze sie bardzo bo przynajmniej wiem ze tam jest :) troszke sie tylko martwie ze przytylam za duzo ale moze nei bedzie tak zle :) Moniczko ja CI nic nie poradze bo sie nei znam :) Gratuluje tym co zaszly :) pozdrawiam

Gość edi573
NICK...........WIEK.....CYKL.....I-II@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Gosiaczek82..27..........9........27.09...........Małpol skie ..........0 Nowa81........28..........6........28.06....kujawsko-pom orskie.....1 AGA.............31..........4........03.07............Śl ąskie ..............1 xxxasiaxxx....24.........28.......06.12.......Łódzkie.. ................0 ANULKA........23.........15........10.11.......Śląskie.. . .................0 Motylek.......24..........3.........05.08........podkarp a c ie............0 BOBOLKA.....25..........3.........14.09........Dolnoślas k ie............2 Anica..........35..........3.........15.09........Dolnoś l ąskie............0 Pola ...........27..........4.........08.11..........Francja..... ... Dzastina222..25.........9.........02.12..........Dolnośl ąskie............1 BRZUCHATKI NICK........WIEK....TYDZ...ilosc star...TERM .POR....dzieci..brzuszek ANIA1502.....25.........40........1...... ..30 grudzień.....0.....Julka FALBANAAA...27.........33........1........22 Luty..........0.....corcia JOLITA84.....25.........33........6.... ....23 luty...........0......Adaś MONIKKK.....23...........29.........18.......25 marzec.....0....Ksawery teściarka.....28..........29.......3....... 24 marca......0......Iga Olga55.........27.........25........10.. ....14kwiecień.............. Korin..........26..........25........2........15 kwietnia.....0.....Fabian Amerrka.......27.........23........2........19 kwietnia............Piotruś becia86.........23........18.........3.... ...17 maj..........0..... edi573..........31........4............6.......5 wrzesien . ..1.....?

NICK...........WIEK.....CYKL.....I-II@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Gosiaczek82..27..........9........27.09...........Małpol skie ..........0 Nowa81........28..........6........28.06....kujawsko-pom orskie.....1 AGA.............31..........4........03.07............Śl ąskie ..............1 xxxasiaxxx....24.........28.......06.12.......Łódzkie.. ................0 ANULKA........23.........15........10.11.......Śląskie.. . .................0 Motylek.......24..........3.........05.08........podkarp a c ie............0 BOBOLKA.....25..........3.........14.09........Dolnoślas k ie............2 Anica..........35..........3.........15.09........Dolnoś l ąskie............0 Pola ...........27..........4.........08.11..........Francja..... ... Dzastina222..25.........9.........02.12..........Dolnośl ąskie............1 BRZUCHATKI NICK........WIEK....TYDZ...ilosc star...TERM .POR....dzieci..brzuszek ANIA1502.....25.........40........1...... ..30 grudzień.....0.....Julka FALBANAAA...27.........33........1........22 Luty..........0.....corcia JOLITA84.....25.........33........6.... ....23 luty...........0......Adaś MONIKKK.....23...........29.........18.......25 marzec.....0....Ksawery teściarka.....28..........29.......3....... 24 marca......0......Iga Olga55.........27.........25........10.. ....14kwiecień.............. Korin..........26..........25........2........15 kwietnia.....0.....Fabian Amerrka.......27.........26........2........19 kwietnia............Piotruś becia86.........23........18.........3.... ...17 maj..........0..... edi573..........31........4............6.......5 wrzesien . ..1.....? Monikka z tego co wiem to zasiłek macierzyńskie masz liczony na podstawie średniej z ostatnich 12 miesięcy.

dziewczyny powiedzcie mi czy macie juz moze laktatory ??? i czy którys polecacie ??? i jeszcze powiedzcie cos na temat tych wkładek laktacyjnych czy cos w tym podobie jakie sa dobre ???

Gość Dzastina222
Witam was dziewczyny... Niestety nie będę mamą... w 35 dc przyszła @... Załamałam się strasznie....dziś mi lepiej..powróciła już we mnie nadzieja że kiedyś się uda... Ale na dzień dzisiejszy...ciąży nie ma...:(:(:(