Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śliwka w kompocie

Niech sobie mowia...

Polecane posty

Ja osobiście tez nie uratowałam żadnego afrykańczyka, ale na durnowatą kiecke w życiu nie wyłoże 3 tysiące hehe...a później sie dziwić że faceci mówia o babach że są głupie :D oczywiście jesli cie stać a ślub jest twoim celem w życiu :-O to prosze bardzo....baw sie dobrze hehehe

..ale to pewnie nic dla Ciebie nie znaczy, bo co Cie obchodzi czyjes zycie?? wazne ze bedziesz miala kawalek ladnej szmaty na dupie.. Hanneczka cos z toba nie tak. To ze chce miec ladna suknie slubna to znaczy ze gowno mnie obchodza dzieci w Afryce? Zastanow sie co ty piszesz..

Gość hanneczkka
mozesz miec ladna suknie za mniejsze pieniadze, a zaoszczedzona kase wyslac chorym dzieciom, nie chcesz tak zrobic, bo twoje fanaberie sa wazniejsze, egoistko :p

Gość kochana...
Po prostu powiedz tesciowej, ze wyjdzie cię cenowo tak samo bo taką drogą suknię potem drogo odsprzedasz:) Z tym odsprzedaniem może być różnie, ale tego nie musi wiedzieć;) A tak poza tym to jak cie na to stać to kupuj i bądx szczęsliwa:)

Mój facet powiedział przed chwilą o tobie że jesteś głupia, jak przeczytał o twoim problemie :-O nie chciałam tego pisać, no ale.....tak jak powiedziałam, baw sie dobrze ;) My zamiast wesela jedziemy w rejs :-O 2 tygodniowy po karaibach ;) A ty swoja szmateczke za 3 koble po jednym dniu powiesisz w szafie i co z tego bedziesz miała? ;-O mój facet ma racje - baby sa głupie. Na szczęście ja jeste KOBIETĄ, a nie babą rozpłodówką dla której suknia jest jedyną ambicją w życiu, o boże :-O

Gość xxxxxxxxl
Loth Lorien, masz racje, ty jedna rozumiesz swój gatunek :D

Gość hanneczkka
brawo Loth Lorien :):) mądra i rozsądna z Ciebie KOBIETA :)

do Loth Lorien---> Czy ja nie moge wydac swoich pieniedzy na suknie skoro ty wydajesz je na rejs? tak samo moge skrytykowac ciebie. A tak poza tym to malo mnie obchodzi co Twoj chlopak gada. Ludzie co sie z wami dzieje? do hanneczka---> Ale w Twoim byciu dobrym liczy sie tylko pomoc Afrykanskim dzieciom czy jak pomoge komus innemu to tez? A skad wiesz ze nie pomagam na codzien? Bym zapomniala. Jestem egoistka.

Do Śliwki - możesz wydac 3 tysiące na sukienkę - pozwalam Ci :-O lepiej sie czujesz?

Gość a kup sobie jaką chcesz
tą suknię? Co to kogo obchodzi?

Gość hanneczkka
mając do wyboru suknię za 3.000 zł ALBO suknię za 1.000 zł czy chociaż za 1.500 zł i mozliwość uratowania kilku tysięcy dzieci wybierasz opcję pierwszą, no to chyba nie wymaga już żadnych komentarzy :o:o:o a czym innym jest wycieczka i czym innym ładowanie pieniędzy w coś materialnego, z czego na dodatek będziesz korzystać ledwie kilkanaście godzin :o

do Loth Lorien--> topic niestety poszedl nie w tym kierunku. mial dotyczyc takich osob jak ty min. ktore krytykuja inne kobiety na wielu topikach za to ze biora slub, ze kupuja za droga suknie, ze za duzo ludzi zapraszaja na wesele itd. pewnie wiesz o co mi chodzi. I na pewno nie czuj sie tak wyjatkowa aby udzilic mi pozwolenia na jej zakup bo to ze ja kupie to bylo wiadomo od poczatku.

Gość xxxxxxxxl
hehe to my jesteśmy BEEE, bo nie wydalibyśmy tyle kasy na tą szmatke, a ty jesteś OK, bo ją wydasz. chciałaś się tu wyżyć czy jak?

Śliwka w kompocie>>nie przejmuj sie,jesli Ci na to nie dała to nie powinna zabierać głosu,twoj slub i twoj wyjatkowy dzien,kazda marzy by wygladac wyjatkowo i pieknie esli tylko tego chcesz t jak najbardziej kupuj i sie nie przejmuj co sobie tam tesciowa gdera:P To ty masz sie czuc cudownie w ten wazny dzien:) pozdrawiam,duzo szczescia i miłosci na nowej drodze zycia😘:)

Gość hanneczkka
jesli ty nie widzisz roznicy miedzy wycieczka a suknia, to pozostaje ci juz tylko wspolczuc :o tobie jak i przyszlemu mezulkowi, ktory sobie taką tępą tutkę weźnie na zone :o:o

Do xxxxxxxxl : Skad tyle zawisci u was? Zalozylam normalny topik a zaraz zlecialy sie nowoczesne KOBIETY dla ktorych slub to jeden zwykly dzien. Hmmm to nie jest topik dla was napewno. a poza tym jak nie podobaja ci sie moje zale zawsze mozesz nieczytac.

Gość Ja osobiście
Nie wydałabym takiej kaski na suknię ślubną. Może wolałabym podobnie jak Loth Lorien spożytkować pieniądze. Ale uważam, że nie musicie szydzić i dokuczać Sliwce. Każdy ma inne wartości i potrzeby. Skoro chce się czuć tego dnia jak królowa ma do tego prawo. Mężów można mieć kilku, ale ślub kościelny tylko jeden. Hanneczkka, co ty ciągle z tymi szczepionkami wyjeżdżasz?Nawet jeśli już , u nas w Polsceteż jest dużo dzieci potrzebujących. Poza tym sądzę, że Sliwka miałaby na co spożytkować pieniądze, jeśliby nie kupiła sukni za taką kwotę.Ale chce je przeznaczyć właśnie na suknię, a Wam nic do tego.

Gość ________LOL_________________
No wlasnie- nie widze rozniczy pomiedzy wydaniem pieniedzy na suknie a na wycieczke na Karaiby...(apropo uwazam,ze sa ciekawsze miejsca na spedzenie miesiaca miodowego!!!)

Gość ________LOL_________________
hanneczkka - nie wiem czy wiesz , ale zlosliwe starzeja sie szybciej...i nawet szczepionki im nie pomoga!!!LOL

Gość xxxxxxxxl
...ale ona jest niegrzeczna, a ty jej słuchasz :D nie jestem zawistny, kieruje się zdrowym rozsądkiem, ale tego nie zrozumiesz :D bądź otwarta na opinie innych. wiem że chciałabyś żeby wszyscy chórem krzykneli: TAK, IDŹ i KUPUJ ? ale by ci ulżyło ;)

Gość hanneczkka
a potem sie dziwić, że Lepper zostaje vicepremierem :o lud tępy, to i władza podobnego pokroju :o

xxxxxxxxl ---> nie wiem czemu myslisz ze chce uslyszec \"idz kupuj\" . biorac pod uwage ze i tak zrobie jak bede chciala to nie ma chyba znaczenia. Nie potrzebuje twojej zgody ani przyzwolenia. Do hanneczka--> życze ci zebys nie uwazala sie lepsza od innych. wspanialsza, pomagajaca innym,madrzejsza. życze ci skromnosci. życze ci abys nie musiala obcowac z \"tepym ludem\" życze ci zebys byla naparwde taka wspaniala za jaka sie masz.

Gość Ja osobiście
hanneczkka, może powinnaś sprzedać komputer albo telewizor i wysłać pieniąze biednym dzieciom do Afryki. Zachowujesz się trochę jak dewotka. Nie chcę Cię obrazić, ale nie możesz przesadzać.

Gość hanneczkka
twoje zyczenia juz dawno sie spelnily :p niestety tobie to nie grozi :o

Gość hanneczkka
ja nie przesadzam, ale tutaj nie ma komu tego tlumaczyc, dla was tylko konsumpcja sie liczy i swiecidelka :o boze, jakie wy puste :o

do hanneczka---> wiesz co nie chcialam byc chamska tak jak ty od poczatku. Wiesz gdzie mam takie pseudointelektualistki jak ty? Wymadrzaj sie dalej w swoim towarzystwie a normalnym ludziom daj spokój. juz nie pisz jaka to jestes wspaniala i madra bo pomagasz dzieciom w Afryce.