Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śliwka w kompocie

Niech sobie mowia...

Polecane posty

Gość hanneczkka
ja tylko piszę że sama pomagam w ten sposób i że można rozsądniej wydawać pieniądze nigdzie nie napisałam, że jestem wspaniała i mądra, ale dziękuję Ci za komplement, nie spodziewałam się tego od takiego egoistycznego chamidła jak ty :)

Gość hanneczkka
rozmnożyłaś się, że piszesz w liczbie mnogiej?? :o:o

Tak sobie czytam wasze wypowiedzi i nie mogę się większości nadziwić. Dziewczyna chce ładnie wyglądać w najważniejszym dniu jej życia a spotyka się z krytyką. Jeśli ją stać na wymażoną suknię to wcale nie znaczy że jest pusta samolubna albo jeszcze jakaś gorsza. LUDZIE CO SIĘ Z WAMI DZIEJE? Autorko topiku: Na starość zostaną nam wspomnienia więc w ciągu życia warto zadbać o to żeby były jak najpiękniejsze. 🌼 🌼 🌼 Życzę szczęścia 🌼 🌼

Tak sobie czytam wasze wypowiedzi i nie mogę się większości nadziwić. Dziewczyna chce ładnie wyglądać w najważniejszym dniu jej życia a spotyka się z krytyką. Jeśli ją stać na wymażoną suknię to wcale nie znaczy że jest pusta samolubna albo jeszcze jakaś gorsza. LUDZIE CO SIĘ Z WAMI DZIEJE? Autorko topiku: Na starość zostaną nam wspomnienia więc w ciągu życia warto zadbać o to żeby były jak najpiękniejsze. 🌼 🌼 🌼 Życzę szczęścia 🌼 🌼

Boze hanneczka ty naprawde myslisz ze super jestes :d wyzbadz sie wszytskich dobr w tym interentu i komputera jak tu ktos wczesniej napisal i nauczaj tepy lud. Sponsoruj szczepionki pomagaj biednym. Ale nie zmuszaj do tego innych.. i nie traktuj ich jak bys tylko ty byla swieta i dobra

śliweczko>>w zyciu piekne sa tylko chwile,oby było ich najwiecej,najmilszych i wpominanych z zapartym tchem..:):) nie przejmuj sie,niektorzy nie rozumieja znaczenia słowa>pusta kazdy ma prawo decydowac o sobie wg własnego uznania:) to twoj dzien wiec postepuj wg własnych uczcuc buzka wielka i gorace pozdrowienia🖐️:)

Gość hanneczkka
wspomnienie o tym, ze dzieki swojemu rozsądkowi uratowałam od śmierci setki czy tysiące ludzkich istnień jest mało piekne??? a może wcale nie jest piekne???? piekniejszym wspomnieniem jest suknia za 3 tysiące?????????????? :o:o:o

do hanneczkka: Zrob nam wszystkim przyjemnosc i opusc juz ten topik. Boze ze wdalam sie w dyskusje z takim pustostanem Madra nazwalam cie tylko w ironi wiec sie nie poniecaj.

haneczka to piekne,ale daj innym zyc wlasnym zyciem i postepowac wg własnego uznania,to jej sprawa... pozdrawiam;)

Gość hanneczkka
odpwoiedzcie na moje pytanie, no słucham które wspomnienie jest piękniejsze????

hanneczkka: A ty pomagasz tym dzieciom z potrzeby serca czy po to żeby się publicznie obnosić ze swoją dobrocią? Oczywiście popieram taką pomoc ale każdy powinien mieć swój sposób na świętość. POZDRAWIAM

Gość hanneczkka
a gdzie ja sie tu z czymkolwiek obnoszę?????? :o:o

I jeszcze jedno. Posiadanie ładnej sukienki wcale nie wyklucza niesienia pomocy innym :)

Gość Kitttka
Dobrze czyni Ten, który robi to z dobroci serca i nie chwali się tym nikomu. Inaczej można sądzić, że robi tak dla sławy, rozgłosu, pochwał.Można pomóc biednym dzieciom, wysyłając pieniądze, ale niekoniecznie trzeba poświęcać na to własne marzenia. Może śliwka pomaga takim dzieciakom, lub pomoże i nie muszą być to pieniądze ze sukni ślubnej.

Gość Kitttka
margolcia troszkę mnie uprzedziła.

haneczkka>> nie moralizuj,śliwa w kompocie ma prawo decydowac sama o sobie i swoim zyciu i wyborach,wiec naprawde to zbedne.. Nikt nam nie ma prawa mowic jak mamy zyc,kazdy ma indywidualne kategorie ,ktorymi sie kieruje w zyciu i ma do tego pełne prawo! to co robisz jest piekne,twoj wybor,ale nie masz prawa krytykowac sliwki i ja od pustych wyzywać ,zrozum wreszcie.....

Gość poslubionaaa
wiesz co Śliwka, może w złym miejscu założyłaś topik? ja też nie rozumiem ludzi, którzy nawracają innych i pachną dewocją. jak sie komuś pomaga to nie trąbi sie o tym wszem i wobec. tak jak choina ci faryzeusze udają zamodlenie itede. to aluzja do niejakiej per haneczki. suknie kup sobie taką jak Ci się podoba, a na drugi raz nie mów o cenach teściowej. jak nie sponsoruje to, że tak to brzydko ujmę "gowno" jej do tego:P i nie przejmuj się gadaniem ludzi, bo to zazdrość. a potem jak będziesz oglądać zdjęcia ze ślubu, siebie w wymarzonej sukni to zobaczysz jak będzie Ci miło. jak zechcesz pomóc albo juz pomagasz to chwała Ci za to, ważne abyś miała czyste sumienie do własnej wiadomości, a nie na pokaz. szczęścia życzę:)

Gość CCCi
:)

Gość tak haneczka...
twoje posty piszesz w obrzydliwym stylu, wręcz moherowym...brzmią jak moralizowanie starej panny, która o slubnej sukni może pomarzyć tylko..... nie twierdzę, ze tak ejst ale dla obcego czytelnika tak to brzmi skąd wiesz, czy autorka , skoro stać ja na suknię za 3 tyś, nie pomaga innym? poza tym nie zapominaj że drogą suknię można też drogo sprzedać więc suma sumarum wyjdzie na to samo jakby miała zwykłą sukienkę.....

Gość hanneczkka
i moje pytanie pozostało bez odpowiedzi :) mogłam się tego spodziewać, bo odpowiedź może być tylko jedna, a tylko byście się przez to pogrążyły :) ciao

Gość poslubionaaa
wiesz co haneczka, jesli ktoś chce pomagać to wcale nie musi oszczędzać akurat na sukni ślubnej. bo jesli komuś zależy to dla chcącego nic trudnego. poza tym jak chce się pomagać to można w różny sposób, nie tylko finansowy. ja nie daję pieniędzu głodnemu na ulicy - idę do sklepu i kupuję bułki, wędline, mleko itp., to wręczam żebrzącemu. i co? widzisz róznicę?

Gość tak haneczka...
ja będe miała najpiękniejsze bo i pomagam i będę miała piekną suknię slubną:) raz w życiu chyba mogę zrobić coś dla siebie..;> czy to takie przestępstwo;> i co? moze teraz ty odpowiesz kto będzie miał piękniejsze wspomnienia?

Gość poslubionaaa
no i same chocby kupujac suknię nie musimy sobie odmawiac przyjemności, bo dlaczego niby? wytłumaczysz nam to? dlaczego mamy rezygnować z życia i czerpac przyjemność z niego? przecież to niewyklucza pomagania innym :D doprawdy piszesz jak dewotka