Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cielę

Czemu Panda on-line nie usuwa

Polecane posty

Gość cielę

tych wszytkich rzeczy brzydkich ;) tylko pokazuje, że je mam ? :o To co zrobić, żeby się pozbyć wirusów, programów szpiegujących i narzędzi hakerskich :o ??

Gość cielę
taak ? :o a czemu ?

bo przepuszcza wirusy :O To nie jest tylko moja opinia, wielu ludzi narzeka na pande niestety :( nie wykrywa wirusów, nie chce ich usuną i w ogóle same problemy z nią są :O

Gość cielę
tu masz --> dzięki :) ale nie nadążam :o co włączę skanowanie, to mi po 10 minutach gaśnie komputer 😭

Gość czego nie usuwa
ciąży? To może zrobić tylko lekarz :-)

Gość liberał
norton anty virus rulez!!

Gość cielę
Liberał mam tego nortona antivirusa :p no pomóżcie coś, gaśnie i gaśnie 😭 panda znalazła 235 programów szpiegujących :o 12 narzędzi hakerskich i 25 wirusów

Ihahahaaa, buahahaha... NORTON dobrym antyvirem? A skąd tyś się urwał? Norton dla domowego użytkownika jest jak rower dla ryby - klasycznie nieprzydatny... Norton jest antyvirem dla korporacji, a i tak mnóstwo firm porzuca tą aplikację... Dla domu dobry jest AVAST! (wykrywa, informuje, usuwa, jest darmowy), MSK_Vir i jego permutacja Arcavir... Panda jest programem-wirusem, nie da sie go usunąć bez reinstalacji systemu, bo kopiuje się do wszystkich plików systemowych i szukaj wiatru w polu... Odradzam szczerze...

Gość ups......
up

Gość no własnie
czy zna ktos program ktorym można usunąc szpiegów wykrytych przez skaner pandy ,gyż mam podobny problem .

Gość pierwsze wyjście
Sebaa, tu nie podaje sie linkow do inncyh forow, pocztaj sobie regulamin.

Wszelkie antywirusy online są jedynie półśrodkiem do osiągnięcia bezpieczeństwa a i to mówię znacznie na wyrost. Antywirusy firmy Symantec nie są w stanie usunąć wirusa z kopii punktu przywracania systemu - to fakt. Poza tym Symantec nie nadaje się dla profesjonalistów - skutecznie wykrywa jako malweare wszystkie programy do zarządzania przez sieć (chociażby NetCat\'a - doskonałe narzędzie administratorskie). Kaspersky - nie posiada funkcji samozabezpieczenia programu - bardziej zjadliwsze szkodniki wyłączają lub usuwają jego biblioteki. McAfee... jest drogi. I to w sumie największa jego wada. Poza tym biblioteki są pisane przede wszystkim na rynki zachodnie przez co rodzime wirusy oraz od naszych sąsiadów zza Buga usuwa ze znacznym opóźnieniem. Panda - porażka. Wykrywanie, usuwanie jak i prawidłowe określenie rodzaju szkodnika stoi tu na poziomie poniżej przeciętnego. Nie wart zainteresowania. MKS - tu trudno wyrokować. Był czas gdy był najlepszy, był czas gdy jako wirusy potraktował wrażliwą część systemu operacyjnego co doprowadziło do masowych reinstalacji systemów. Teraz jakby w cieniu ArcaVir\'a, który ma aspirację do głównej czołówki w skuteczności - to kwestia czasu i dopracowania modułów wykrywania rootkitów. Ufff a propos - nie opieprzaj Atridy bo co do Pandy miała rację - część wpisów w rejestrze Pandy Platinium była co najmniej szkodliwa - odpal sobie ten soft po czym odpal SpyBot\'a - i nie zadawaj więcej kłamu.

Gość no własnie
Nie przesadzajmy z tym regulaminem ,wielokrotnie jest codziennie naruszany w postaci używania wulgaryzmów czy tez bezinteresownego obrażania adwersarzy w dyskusji co jest na porządku dziennym i nikt nad tym nie ubolewa ,....podanie adresu innego forum w dobrej wierze nikomu tu krzywdy nie zrobi wole już żeby był w ten sposób naruszany niż w inny . Natomiast wracając do tematu ..spybot rzeczywiście usuwa niektórych szpiegów ale nie wszystkich u mnie pozostało 41 na koncie .Sciągnołem wiec inny program Malware Sweeper o którym wyczytałem że jest niby darmowy dla użytkowników indywidualnych ale w praktyce niestety jest tak ze owszem aktualizuje się i wykrywa zmiany w rejestrze i folderze ,jednak nic z tym nie robi oprócz zalecenia aby je usunąć po czym przekierowuje na stronę w której można dokonać jego zakupu za 29$ . Zadałem pytanie o program a nie o metodę dzięki ktorej można się tego pozbyć ze względu na fakt ze po prostu nie znam się dobrze na komputerach ,a poprzez inwidualnie grzebanie w rejestrze nie znając się , mogę więcej coś zepsuć niż usunąć problem .Dlatego tez będę raczej szukał innego programu który to usunie a jeśli nie uzyskam żadnego pozytywnego rezultatu ,wtedy poroszę kogoś znajomego kto się na tym lepiej zna o pomoc i przy okazji coś nauczę . Dziękuje za wszystkie wypowiedzi :)