Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hajuśka

hej panowie co z tą komisją -

Polecane posty

Gość hajuśka

słyszałam od baaaardzo:-) dobrego kumpla, że boi się iśc na komisję, bo będzie tam musiał stanąć nago. to prawda? ale muszą mieś ubaw te doktorki, które ich tam badają czy sie do woja nadają! hi :-) hi :-)

Gość Lucjan Meblarz
wkładają palec w odbyt i każą kaszleć.:-0

Gość bdeh
pewnie taki sam ubaw maja jak twój ginekolog, kiedy cie bada :O

Gość hajuśka
sorry, tak mi sie tylko z dupy wyrwało.:-0

Gość hajuśka
eee. plotki, ja też gaciami trząsłem że się bee musiał rozebrać, ale było kuluralnie - można było mieć slipki/majtki na sobie więc jakoś to zniosłem chociaz pamiętam, że się masturbowałem wczesniej żeby się wcześniej `wyładować` i żeby mi tam nie stał :-) na szczęście na próżno pozdrówki, dla tej co ten temat wymyśliła :-)

Gość wojsko to przeżytek
tylko debil który nie umie kombinować idzie do woja :P

no gdzie donaga, jak by to wygladałi i przedewszystkim taki lekarz jak miał by sie patrzyc na te tysiace pał by porzygał sie conajmniej! Ja byłem to tylko do majtek, waża mierza wzrost, wzrok i to wszystko wiec młody niech sobie nie wbija!

Gość ugaczaka
hahhahhaha....oczywiście ze do majtów:D tylko za parawanik sie idzie z lekarzem i tam juz trzeba fiutka pokazac bo tych brzydkich do wojska nie biorą:P... grzebanie w tyłku to przeżytek z lat 70 i 80 tych.

co Ty wkrecasz... bylem i nic za parawanem sie nie pokazuje. Jak byla by ladna pani doktor to chetnie sam bym to zrobil, ale jest 2 gosci z wojska, lekarz i stara brzydka pielegniarka. i nie łapią za pały nie wmawiajcie sobie!