Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina89

blada cera

Polecane posty

Gość karolina89

co mam zrobic zebym ni emiala takiej bladej cery??:(pomozcie prosze:(piszcie na maila bo tu rzadko jestem

witaj sa spodoby na blada cere bo tez mam blada cere to uzywam samoopalacz do twarzy i dekoltu smaruje 2-3 razy dziennie to po 2-ch dniach sa efekty opalenizny. Najlepszy samoopalacz ktory uczywam to jest DAX Cosmetic Extra Bronze i dokładnie równomiernie i dokładnie nakładam na oszczyczona skóre i dekoltu moze byc tez do ciała to nie zostawia ani śladu na twarzy i dekolcie jest bardzo dobry poleciłabym taki samoopalacz. Albo zamiast samoopalacza wziac puder prasowany z firmy INGLOT o kolorze opalonym przed nałozeniem pudru trzeba najpierw kremem twarz posmarowac potem pudrowac. Ale uwazam ze w takim przypadku najlepszy jest samoopalacz to samoopalacz na twarzy trzyma kilka dni :)

Gość hm hmmm
kup sobie jakis krem z betakarotenem-one tak delikatnie koloryzuja, wiec nie bedzie brzydkiego efektu jak po samoopalaczu czasem

moje rady 1.pij codziennie sok z marchewaki 2.przebywaj duzo na powietrzu, mozliwe ze skora jest niedotleniona 3.ogranicz korzystanie z komputera do minimum 4.wystaw buzkę na sloneczko, ale posmaruja ja wczesniej kremem z jakims filtrem (albo idź na solarium) 5.mozesz jeszcze oczywiscie zastosowac jakis krem koloryzujący, puder, krem brązujący itp pozdrawiam

Gość karolina89
niom sproboje, w sumie kuracje z sokiem z marchewki zaczelam:P pije jush od tygodnia hehehe a na solarke hm raczej nie pojde bo jak lato sie zbliza to niepotrzebne:)dzieki za rady piszcie jeszcze jak cos wymyslicie:D