Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalyMis1234

tebeltki anty

Polecane posty

Gość MalyMis1234

witam wszytskich. mamy ze swoja dziewczyna taki problem choc w sumie to ona go ma... a mianowicie: od 2 maja bierze tabletki anty i do dzis ma te "plamienia" czy to normlane?? do tego okropnie ale to okropnie bola ja piersi... nawet dotknac nie mozna bo taki bol odczuwa... i jajniki... ma straszne bole... takie tzw. napady... boli ja strasznie z 10 sekund ze nawet stac nie moze po czym przechodzi i po jakims czasie znow wraca... i do tego dochodzi swedzenie no wiecie gdzie:P miala tam juz stan zaplany kiedys i ja strasznie swedzialo ale teraz mowi ze to male swedzenie ze da sie wytrzymac... i teraz moje pytanie: czy to wszytsko jest normlane?? i czy to ze ja swedzi moze byc spowodowane tabetkami anty czy znow zlapala stan zaplany?? tylko lipa bo skoro ma plamienia to nie moze wziac tych globulek;/ ech... poczytalbym na ulotce do anty ale ja gdzies zgubilem;( bede wdzieczny za szybka pomoc:)

Gość tez biore tabsy
zaczelam od kiwetnia na poczatku mialam plamienie ale to mienlo gdzies po tygodniu.bol piersi niestety zostal ale nie jest tak nieznosny jak u twojej dziewczyny.sa one spowodowane tym ze tabsy zatrzymuja wode w organizmie wiec moje male bole pozostaly i nie spodziewam sie ze calkowicie znikna z tym ze jak mowie sa one bardzo nieznaczne wiec nawet nie zwracam uwagi.bolow jajnikow wogole nie mialam ani zadnego swedzenia ktore apewno nie jest wynikiem brania pigulek.dlatego moim zdaniem to znowu zapalenie zwlaszcza ze miala juz kiedys bo to lubi wracac. dlatego moja rada jest taka:niech idzie do ginekologa o zmiane tabletek bo te najwyrazniej nie sa dla niej najlepsze.plamienie juz dawno powinna ustac bole piersi owszem ale nie tak mocne.sam bol jajnikow ktory jest tu najbardziej alarmujacy dowodzi ze powinna przestac przyjmowac te proszki.zaprowadz ja do lekarza

Gość MalyMis1234
dziekuje serdecznie:) juz ide zapisac ja do ginekologa:) wielkie dzieki

Gość Poraroku
Absolutnie tak nie moze byc!!!!!!!Dlaczego ona tak dlugo je bierze?????I sadze,ze to też Twoj problem...Ona sie truje a Ty korzystasz.Wybacz obcesowosc,ale taka prawda.Powinna isc do ginekologa jaknaszybciej i o wszystkim powiedziec.

Gość tez biore tabsy
prosze bardzo:)ciesze sie ze moglam pomoc:)

Gość MalyMis1234
do poraroku: ja wiem ze to tez moj problem.. dlatego do was pisze.. a piszac ze to jej problem mialem na mysli ze to ona ma takie objawy... i nic wiecej... jak by mnie to nie obchodzilo to bym sobie olal nie zapisal jej wlasnie do ginekologa tylko korzystal dalej... jeszcze raz dzieki

Gość MalyMis1234
a mam jeszcze jedno pytanie: znacie jakiegos prywatnego ginekologa?? bo ten u niej w przychodni to jakis lewy taki jest... mozecie mi cos na wszelki wypadek polecic??

Gość //**//**
A skąd jesteś??

Gość Poraroku
No wlasnie tez pomyslalam o tym,ze gdybys sie nie interesowal,to bys nie pisal :P hehe-zwracam honor :) ja znam swietna pania ginekolog we Wrocławiu,jesli chcecie jaknajszybciej to jedzcie wieczorem i zapytajcie sie,czy przyjmie. Oczywiscie wizyta jest płatna 50zł. Tam sie trzeba duzo wczesniej rejestrowac,bo ma bardzo duzo pacjentek,zgarnela iles nagrod za lekarza roku,pewnie dlatego.Jest bardzo kompetentna. Jesli bedzie miala czas to napewno Ja przyjmie.Jestescie z Wrocka?

Gość MalyMis1234
ech moja wina;/ nie napisalem skad... jestem z wawy.. wlasnie bylem z nia... i niestety trzeba zaprzestac.. bo nie miala badan na morfologie, krew-glukoza, krew-pr.watrobowe, mocz-wl. fizyczne... glupia idiotka z tej lekarki:[ech