Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dylemat

Czy do sandałków można nosić rajstopy?

Polecane posty

Gość mam dylemat

Oczywiscie wiem,ze odpowiedz bedzie raczej negatywna, ale czy to wielkie faux pas, jesli do sandalkow zalozy sie rajstopy takie tzw bezszwowe, to znaczy takie,ktore nie maja tych grubszych i ciemniejszych czesci na palcach?

Gość syrennunia
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeh
mozna, wszystko mozna... tylko ze beznadziejnie to wyglada :P

Gość mam dylemat
Naprawde nie? Nawet te bez tych ciemnych czesci na palcach?

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeh
jak chcesz to nos, ja mowie za siebie-dla mnie beznadziejnie to wyglada

Gość kasiaczek290
nawet o tym nie mysl!! jak zobacze cie przez przypadek na ulicy to moje poczucie estetyki ucierpi!

Gość bullinka
niezbyt to pieknie wygląda , ten szew chyba widać troche , nie ? ale można , można , do więzienia się za to nie idzie :)

Gość mam dylemat
Bo chodzi mi o to,ze kupilam taka spodniczke, do ktorej za bardzo nie pasujacale, pelne buty. Idealnie pasowalyby do niej wlasnie jakies fajne sandalki. Ale w takim ukladzie moglabym ja nosic tylko wtedy,gdy jest bardzo cieplo, bo tylko wtedy mozna wyjsc z golymi nogami. A ja np chcialabym w niej chodzic juz teraz, ale dzis np jak na moj gust jest za zimno do chodzenia z golymi nogami. I mam dylemat, bo fajna spodnica wisi w szafie,a ja nie mam pojecia jakie buty do niej dobrac.

Gość mam dylemat
To w takim razie doradzcie mi prosze. Spodniczka jest czarna,ale nie jakas bardzo elegancka, tylko lniana, do kolan, na dole ma dwie falbanki. Kupiona w Camaieau- moze ktos skojarzy, o jaka mi chodzi. No i problem w tym,ze np czarne cale szpilki wygladaja do niej beznadziejnie- po prostu ta spodniczka nie jest az na tyle elegancka,zeby zakladac do niej skorzane szpilki. Moze dobrze by do niej pasowaly balerinki, np zamszowe,albo z jakiegos materialu (absolutnie nie skorzane), ale balerinki sa na plaskim obcasie,a ja mam dosyc krotkie nogi i zdecydowanie lepiej wygladam na obcasie. Dlatego wlasnie przyszly mi do glowy sandalki. Tyle tylko,ze kupujac sandalki bede mogla w niej chodzic tylko w bardzo cieple dni :(

Gość a weeeeeeeeez
sie powies :o

Gość Kikka
Jezeli koniecznie chcesz zalozyc sandaly,to kup letnie buty takie ktore maja zakryte palce... Ja mowiac szczerze odradzalabym rajstopy i sandaly ...ale to prywatna sprawa.

Gość mam dylemat
Dzieki za rady i prosze o wiecej.

Gość mam dylemat
piszcie piszcie

Gość loretttta
już lepiej baleriny

Gość misia pisiaa
jak ten szew zdołasz ukryć , to możesz chodzić w tych rajstopach; zresztą nie cyndol się , to twoja sprawa , jak się ubierzesz , i tak zawsze się znajdzie ktos , komu się nie spodoba; niech się wali na ryj

Gość mam dylemat
A czy do klapkow, takich na obcasie z zamknietym przodem wypada nosic rajstopy czy tez nie? Cholera zaczynam zalowac,ze to spodnice w ogole kupilam :/

Gość mam dylemat
A te rajstopy bez tych ceimnych miesc przyszly mi do glowy dlatego,ze dzis w autobusie widzialam babke,ktora miala kalpki takie z otwartym przodem i wlasnie zaskoczylo mnie,ze tych szwow wcale nie bylo widac. Zgadzam sie,ze takie zwykle rajstopy z ciemniejszymi placami wygladaja dosyc wiesniacko do sanadalow, ale walsnie te bezszwowe wygladaly calkiem ok. No ale poniewaz sie nie znam, to pytam,bo nie chcialabym,zeby sie potem ludzie ze mnie smiali ;)

Gość ciezka sprawa
z taka spodnica. Tym bardziej,ze lato sie zapowiada niezbyt upalne i chyba bedzie malo okazji,zeby wyjsc z golymi nogami. No chyba ze ktos jest zahartowany i temperatura 15 stopni mu nie przeszkadza w tym :) Chyba najlepiej pojsc na kompromis i kupic buty np z calym przodem i bez piety. Tyle tylko,ze takie buty sa najczesciej skorzane, dosyc eleganckie...

Gość odswiezam

Gość A czy do klapkow
A czy do klapkow, takich na obcasie z zamknietym przodem wypada nosic rajstopy czy tez nie?

Gość mam dylemat
Jezu, blagam pomozcie. Wiem,ze moze dla wiekszosci z was moje pytania sa idiotyczne, ale to co na przyklad zakladacie latem, gdy jest sloneczny dzien,ale np tylko 16-17 stopni? Przeciez do letniej cienkiej spodnicy nie zalozysz czarnych spilek,bo to dopiero wiesniacko wyglada. Wiec co? Moze wam sie to wydaje beznadziejnie glupie,ale ja naprawde nie wiem.

Gość mam dylemat
Jeszcze,zeby nie wyjsc na taka kompletna idiotke dodam,ze nie mieszkalam do tej pory na Marsie, tylko po prostu ubieralam sie na sportowo. latem nosilam zazwyczaj adidasy lub jakies klapki i glownie dzinsy. Spodnice i buty na obcasie zaczelam nosic dopiero niedawno,wiec naprawde nie wiem, do czego jakie buty pasuja.

Gość pietruszkowa111
dziewczyno , olej te mądralińskie doradczynie od siedmiu boleści.do odkrytych butów na obcasie jak najbardziej możesz założyć cienkie bezszwowe rajstopy,sa już i 7dm. A jak się to komus nioe podoba to niech nie patrzy.

Gość pietruszkowa111
dziewczyno , olej te mądralińskie doradczynie od siedmiu boleści.do odkrytych butów na obcasie jak najbardziej możesz założyć cienkie bezszwowe rajstopy,sa już i 7dm. A jak się to sie komu nie podoba , niech nie patrzy.

Gość a przepraszam
Co rozumiecie pod pojeciem "sandalki"? Chodzi o takie eleganckie buciki na paseczki do sukienki: http://serwisy.gazeta.pl/avanti/5,70585,3305243.html?i=17 Czy takie: http://serwisy.gazeta.pl/avanti/5,70585,3305243.html?i=0 http://serwisy.gazeta.pl/avanti/5,70585,3305243.html?i=9 ??? Bo jesli chodzi o te drugie to rozumiem, ze wiocha zalozyc do nich rajstopy. Ale do tych pierwszych, uwazam, ze powinno sie.

Gość mam dylemat
Ja mialam na mysli raczej cos w stylu tych pierwszych,ktore podalas :)

Gość mam dylemat
No dobrze Iwonko. Ale to doradz mi w takim razie, jakie buty moge zalozyc do spodnicy,do ktorej nie pasuja pelne buty, a do ktorej musze zalozyc rajstopy?:(

Gość corkaa kobiety niezamężnej
ha, Iwonko, ja jeszcze nie widziałam cię, a juz swoja wypowiedzia rozbawiłaś mnie do łez. Typowa prowincjonalna gęś z ciebie.