Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukuryyyku...

co kreci faceta w lozku ?

Polecane posty

dziewczyna_19 - podaj od razy definicję zgrabnych nóg:-D Myślę że nie ma to nic wspólnego ze zgrabnością nóg:-)

Gość dziewczyna_19
ale sluchaj, ja mowie tu o swoim podejscu do tego tematu, to co dla jednego jest brzydkie ja 2 osoby moze byc urzeczywistnieniem idealu. dlatego tez napisalam ze jesli taka budowa nog podnieca Cie to wszystko w porzadku. niemniej wg mnie takie przeswity sa niezgrabne. jeszcze zalkezy gdzie konkretnie ten trojkat sie znajduje. czy od razu ekhm pod cipka czy troche nizej. nie wiem. ile ludzi tyle gustow a o gustach sie nie dyskutuje:) ale pisz pisz co jeszcze Cie podnieca, ale tak naprawde i w lozku!!! moze sie czegos ciekawego dowiem :) a i pytanko, czy Ciebie tez (bo mojego faceta tak) podnieca bardzo pieszczenie hmm miesnia piersiowego heheh (jego ) ale dolnego konca tgeo miesnia?

Nie no spoko, rozumiem, własnie to miałem napisać, jeden lubi śliwki a inny czereśnie:-) \"miesnia piersiowego heheh (jego ) ale dolnego konca tgeo miesnia\" - nie mam aż takiej muskularnej klaty:-D:-D

Gość dziewczyna_19
no moj facet tez nie ma ale jak go tam miziam palcski albo jezykiem to on daje wyrazne sygnaly ze to jest to miejsce gdzie jest fajnie:) ej no pisz pisz co jeszcze Cie jara:)

Gość dziewczyna_19
no sutki daje wymierne skutki :D jeny no chyba nie ma piekniejszego widoku niz podniecony facet!!! mmmmmrrrrau:D no dobra dobra panowie, ale co jeszcze? Ja z doswiadczenie wiem ze : *brzuszek ale po bokach no i od pepka w dol (lacznie z pepikiem) *plecy szczegolnie ledzwia i okolice kregoslupa) *kark *przedramiona od wewnetrznej strony *uda od wewnetrznej strony *powieki (no ale lizanie a nie palcami) *uszy no ale co jeszcze ? o oczywistych strefach nie mowmy:)

rozumiem! mój też zresztą :-)))))) a mam tak jak Ty!