Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Myrtle Gordon

Witam w chłodny, jesienny poranek

Polecane posty

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Biedactwo. Może coś na uspokojenie? Melisy? Papierosa? 😁😅

Jeszcze ci mało poniżenia? 😉

Gapa dostał blokade i zacząć płakać 😉

Ciekawy temat się zapowiada, a ja nie mam za dużo czasu 😋

Czasu, pieniędzy, figury, urody, intelektu, męża... Sporo nie masz 😉

17 minut temu, KróliczekZły napisał:

Dokładnie. Nie wiem też, po co ona ciągle prowokuje mojego męża. Zamiast docenić, że ma ją za upośledzoną i nie zaczepia jej. Czego ona oczekuje? Aż ją w końcu poniży publicznie, napisze na przykład, jakie miał myśli, jak zobaczył te straszliwe, nieproszone jej foty, gdy do niego wbijała z awansami. 

Zero instynktu samozachowawczego. Albo będąc grubą kobietą, zaczęła nagle rzucac się o wagę do Krejzi. Po co? Przecież ona nie myśli. 

Jej zachowania to prawdopodobnie efekt ograniczeń, z którymi się mierzy wydaje mi się, że ona po prostu nie jest w stanie ogarnąć czegoś bardziej złożonego, stąd olbrzymie  trudności w przewidywaniu konsekwencji własnych działań.

Z zasady nie drwię z wyglądu, ale ona aż się o to prosi.

• Like 1

3 minuty temu, Bob Guccione napisał:

Uwaga. Juz Madzia zgłosiła moje posty i dostałem blokadę. Tak wiec działa to tak. Ona może, inni nie mogą. Przy okazji dodam, ze na zyciu po trzydziestce zaczęła pisac do mnie, ze Ewa ją prześladuje i robic z siebie ofiarę. Ja Ewy wtedy nawet nie znałem. Oczywiście słała zdjęcia itd. Kiedy przestałem odpisywać, bo mi zwyczajnie sie nie podobała, nie bylem zainteresowany to zaczęła hejt. Taka jest Madzia. Zmieniłem nick. I identyczna sytuacja tylko juz jedno zdjęcie przesłała. Po braku zainteresowania hejt. Zastanawiam sie z iloma facetami byla Taka sytuacja. 

Byłeś wtedy żonaty i przestań kłamać intrygancie, bo nic takiego nie miało miejsca... I dziś grzecznie, bo nie jesteś u siebie w domu. 

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Gapa dostał blokade i zacząć płakać 😉

Ciekawy temat się zapowiada, a ja nie mam za dużo czasu 😋

Właśnie widzę, że jakieś nowe konto się udziela. To aż taka desperacja?

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Byłeś wtedy żonaty i przestań kłamać intrygancie, bo nic takiego nie miało miejsca... I dziś grzecznie, bo nie jesteś u siebie w domu. 

On nie kłamie. Mściwa hejterko. Notoryczna wbijaczko. Tyle tych facetów było i żaden, dosłownie żaden się na ciebie nie zdecydował. 

6 minut temu, Myrtle Gordon napisał:

Ach, niestety kina nie mam w najbliższych planach… jutro zaczynam staż w sądzie, także dziś mam taki mood „niedziela wieczór”…. Stres, ale chwytam ten dzień, niedługo się idę wykąpać, umalować i idę na spacer łyknąć świeżego powietrza. 
o tak, zakupy to coś, co kocham! 🌹 Łódź, Warszawa? 

U mnie jest też dziś ładnie, aż się chce wyjść i powąchać jesień. Sama widzisz, że niektórzy wolą tutaj siedzieć i rozmawiać ze sobą przez łącza 😅😅

3 minuty temu, salix napisał:

Jej zachowania to prawdopodobnie efekt ograniczeń, z którymi się mierzy wydaje mi się, że ona po prostu nie jest w stanie ogarnąć czegoś bardziej złożonego, stąd olbrzymie  trudności w przewidywaniu konsekwencji własnych działań.

Z zasady nie drwię z wyglądu, ale ona aż się o to prosi.

Tematu właściwie nie było, dopóki nie zaczęła wypominać Krejzi jakichś bzdur z wagą. Ona się zachowuje jak samo.bójczyni. 

A widziałaś wczorajszą akcję alkoholiczki? Nawaliła się kompletnie, pisała takie bzdury...

7 minut temu, Bob Guccione napisał:

Uwaga. Juz Madzia zgłosiła moje posty i dostałem blokadę. Tak wiec działa to tak. Ona może, inni nie mogą. Przy okazji dodam, ze na zyciu po trzydziestce zaczęła pisac do mnie, ze Ewa ją prześladuje i robic z siebie ofiarę. Ja Ewy wtedy nawet nie znałem. Oczywiście słała zdjęcia itd. Kiedy przestałem odpisywać, bo mi zwyczajnie sie nie podobała, nie bylem zainteresowany to zaczęła hejt. Taka jest Madzia. Zmieniłem nick. I identyczna sytuacja tylko juz jedno zdjęcie przesłała. Po braku zainteresowania hejt. Zastanawiam sie z iloma facetami byla Taka sytuacja. 

Zainteresowanych brak dlatego ciągle gęga na forum to oczywiste u żadne zakłamywanie sytuacji jej nie pomoże 

• Thanks 1

Przed chwilą, BardziejZłyKróliczek napisał:

Tematu właściwie nie było, dopóki nie zaczęła wypominać Krejzi jakichś bzdur z wagą. Ona się zachowuje jak samo.bójczyni. 

A widziałaś wczorajszą akcję alkoholiczki? Nawaliła się kompletnie, pisała takie bzdury...

Sama się nawaliłaś i zejdź ze mnie dobrze ci radzę. Wiesniaro. 

2 minuty temu, Myrtle Gordon napisał:

Właśnie widzę, że jakieś nowe konto się udziela. To aż taka desperacja?

Przecież oni będą się co chwilę logować, zgłaszać, przelogowywać i tak niedziela zejdzie 😁Gdzie im będzie lepiej? Gdzie wyrzucą swoje frustruje? Kozetka u terapeuty kosztuje, a tu jest wszystko za darmo 😁

Jasne. Juz kłamię? Szczególnie jak napisalem ci już zniecierpliwiony na ero, publicznie, zebys sie odczepiła, ze masz podobno męża i nie życzę sobie kontaktu. Na pewno jest tu paru świadków. Spokojnie,  Madziu. To ty fantazjujesz na temat obcych ku.tasow. 

• Like 1

Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał:

Może ktoś porobił screeny twoich alkoholowych odlotów na Marsa. 

Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał:

Miej klasę, skoro ona jej nie ma 🌸

Przed chwilą, Bob Guccione napisał:

Jasne. Juz kłamię? Szczególnie jak napisalem ci już zniecierpliwiony na ero, publicznie, zebys sie odczepiła, ze masz podobno męża i nie życzę sobie kontaktu. Na pewno jest tu paru świadków. Spokojnie,  Madziu. To ty fantazjujesz na temat obcych ku.tasow. 

Wtedy zaczęła totalny hejt. 

Przecież oni będą się co chwilę logować, zgłaszać, przelogowywać i tak niedziela zejdzie 😁Gdzie im będzie lepiej? Gdzie wyrzucą swoje frustruje? Kozetka u terapeuty kosztuje, a tu jest wszystko za darmo 😁

Za to domowa kozetka jest darmowa, gdzie może wypisywać bzdury wierutne przełączając się z konta na konto. Kabaret pisze się sam. 

Przed chwilą, BardziejZłyKróliczek napisał:

Wtedy zaczęła totalny hejt. 

Cala Madzia. Napisałem jak bylo, teraz niech hejtuje. Bo raczej nie przetanie 😉

• Like 1

1 minutę temu, Bob Guccione napisał:

Napisałam, żebyś uspokoił swoją narzeczoną, która mnie obraża i zgłoszę to na policję. Zresztą jaka narzeczona, jak miałeś żonę i małe dziecko 😉

A krasnoludki i kobieta z kurą w kabaretkach w tej bajce była Tomaszu? 😅

Miej klasę, skoro ona jej nie ma 🌸

Stwierdzenie faktów, jest stwierdzeniem faktów. Twoja koleżanka pisała kompletnie pijana i by ratować twarz, zmyślała potem bzdury na poziomie dziecka, że jej kolega ukradł konto 😄 A ty, wieczna tropicielka alkoholizmu u innych, wykazujesz się w tym momencie totalną hipokryzji. Za to mogę już odliczać czas, gdy będziesz hejtować Krejzi za rzekome picie. 

Przed chwilą, Bob Guccione napisał:

Cala Madzia. Napisałem jak bylo, teraz niech hejtuje. Bo raczej nie przetanie 😉

Nie denerwuj się Daddy, bo kolano zacznie cię boleć 😉

Nie denerwuj się Daddy, bo kolano zacznie cię boleć 😉

Martw się lepiej o twoje krwotoki z macicy, wydaje mi się to poważniejsze, niż sportowa kontuzja, jak sądzisz?

14 minut temu, Bob Guccione napisał:

Że jej nie wstyd i jeszcze jak gdyby nigdy nic hejtuje z drugą awanturnicą.

• Like 1

Czemu nie poszła do jakiegoś wielbiciela grubych doop tylko do Hugh, zero logiki. Tak samo u Qwerty 🤦‍♂️

• Haha 1

2 minuty temu, Myrtle Gordon napisał:

Za to domowa kozetka jest darmowa, gdzie może wypisywać bzdury wierutne przełączając się z konta na konto. Kabaret pisze się sam. 

Co mają do roboty? Gapa ma dosyć, królik się nie wyspała, chyba niedopieszczona i odreagowuje kompleksy zazdroszcząc mi seksownego tyłka und spokojnego życia 😅 Ciężko żyć z czadem po rozwodzie, który chce by na forum faceci robili mu 🍦😅

(mnie się to w głowie nie mieści) 

Napisałam, żebyś uspokoił swoją narzeczoną, która mnie obraża i zgłoszę to na policję. Zresztą jaka narzeczona, jak miałeś żonę i małe dziecko 😉

A krasnoludki i kobieta z kurą w kabaretkach w tej bajce była Tomaszu? 😅

Szczególnie gdy pisałaś do mnie gdy mialem inny nick, pisałem na zyciu po trzydziestce i nawet nie znałem Ewy? Wiem, ze jesteś chora mitomanka. Pomysl też Madziu, ze jezeli np Ewa jest mną to ponizalas sie i podrywałas nawet ją w tym swoim szczęśliwym małżeństwie. O ku... Milej niedzieli, idz na terapię, szczerze to piszę. 

• Like 1

1 minutę temu, Kocopoł napisał:

Czemu nie poszła do jakiegoś wielbiciela grubych doop tylko do Hugh, zero logiki. Tak samo u Qwerty 🤦‍♂️

Bo ona nie potrafi realnie oszacować swoich szans. Jest upośledzona i ma urojenia atrakcyjności. 

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Co mają do roboty? Gapa ma dosyć, królik się nie wyspała, chyba niedopieszczona i odreagowuje kompleksy zazdroszcząc mi seksownego tyłka und spokojnego życia 😅 Ciężko żyć z czadem po rozwodzie, który chce by na forum faceci robili mu 🍦😅

(mnie się to w głowie nie mieści) 

To jest po prostu obrzydliwe. Nie na moje nerwy. Ale właśnie takie persony tu skaczą do nas. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się