Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość view sonic 23454732

CZY MOZNA PRZEZ CAŁE ZYCIE WSPOMINAC SWOJA PIERWSZA MIŁOSC?

Polecane posty

Gość view sonic 23454732

czy to prawda ze faceci pamietaja do konca zycia o swojej pierwszej dziewczynie a tym samym kochance? czy mozna pamietac kobiete i myslec o niej z sentymentem (nawet po wielu latach, bedac juz w innym zwiazku) jesli bardzo zraniła? czy nowa miłosc jest w stanie "zatrzec" starą??

ja cały czas pamietam..ona zmieniła moje zycie i pokazała kim kobieta jest naprawde...hahahahhaa..teraz ja wiem co to znaczy mezczyna

Gość mysza swojego kotka*
Myślę, że jesli ta pierwsza kobieta bardzo zraniła faceta, to on ma o niej żal czuje się pokrzywdzony....ale z drugiej strony nauczyła go wielu rzeczy, przezyli ze soba pierwsze chwile w zyciu erotycznym....mój chłopak nie najlepiej sie wyraza o tej swojej pierwszej,. ale mysle ze w jego sercu do konca pozostanie..bo wiem jak kochal poprzednia (wtedy sie kumplowaliśmy ) teraz jestem jego ukochana i wiem ze kocha mnie bradzo mowi ze najbardziej i ja w to wierze!

Gość zniesmaczona na maxa
no to ja mam nieciekawie, bo pierwsza dziewczyna mojego chlopaka okazala sie zwykla za przeproszeniem "kurewka", panienka jest zyczliwa dla wszystkich, daje sie oblapiac kazdemu facetowi w tancu, juz nawet nie chce myslec co robi jak jej jakis szczegolnie przypadnie do gustu i to nic, ze ma juz dziecko, nadal zachowuje sie jakby miala wscieklizne macicy :-( niedobrze mi sie robi jak pomysle ze on i ona...ble

Gość i dobrze mi z tym
Najgorsze, że ja ciągle myślę o pierwszej miłości do tego stopnia, że nie potrafię z nikim innym wytrzymać dłużej niż kilka miesiecy. Najlepsze jest to, ze ja nawet nigdy z nim nie byłam, stałam koło niego, siedziałam obok, ale nawet nie rozmawiałam:( A on i tak wyrył się w mojej psychice, a w sercu siedzi już od 4 lat.

Gość przeniesienie
10:37 maalutka pamiętają każda miłość jest piewrsza __________________________________________________ "Dla mnie te godziny, które spędzam z Tobą, to pachnący ogród, delikatne światło poranka i fontanna, która śpiewa......" 10:37 Prezes PIS Dlaczego 3 ? Bo największe z nią perypetie były. Miała narzeczonego, zerwała, chodziła ze mną itd itd... 10:40 stic Tzn że 1 i 2 raz to nie była miłość...3 znaczy się byłą miłością pierwszą... "Jeśli wszyscy oni są tutaj zwariowani, muszę uważać, żebym ja został normalny..." AVTR: http://img101.imageshack.us/my.php?image=bg11ck.jpg 10:57 mała czarna kawa ...i nigdy nie wiadomo mówiąc o miłosci czy pierwsza jest ostania czy ostatnia pierwszą 10:57 stic True, true .... "Jeśli wszyscy oni są tutaj zwariowani, muszę uważać, żebym ja został normalny..." AVTR: http://img101.imageshack.us/my.php?image=bg11ck.jpg 10:57 Prezes PIS Nie widziałem różnicy w kochaniu pierwszej czy trzeciej. Po prostu pewne zdarzenia bardziej zapadają w pamięć. 11:05 movering pierwsza miłość pierwszy sex oj pamieta sie pamieta i zawsze wspomina ....35% ............ ładowanie stopki......... 11:06 view sonic 23454732 a jesli zdradziła?? jesli bardzo zranila??? a na koniec powiedziala ze przez cały zwiazek nie kochała??( mimo ze to nieprawa ale on o tym sie juz nigdy nie dowiedzial???) bedziecie o takiej tez pamietac??? 11:10 senn Pamietac mozna wszystko, dokładnie wszystko co tylko się chce tym bardziej jezeli jest to mile a ocena zdarzen to rzecz wzgledna.

Gość Fabianka
Do myszy swojego kotka: niepokoi Cię , że on wspomina swoja pierwszą żonę?

Gość Fabianka
Do myszy swojego kotka: niepokoi Cię , że on wspomina swoja pierwszą żonę?

Gość EW8R498R74NVAP8
odswiezam

Ja do tej pory wspominam pewnego chłopaka i strasznie za nim tęsknię. Co dziwne ja Go nie kochałam, on mnie ponoć tak. Mimo,że był super odepchnęłam Go, bo miałam chłopaka, a teraz po latach zdarza się,że o nim myślę-bardzo ciepło:)

Jak to mawiał Kubuś Fatalista i może jest w tym część prawdy: \"Najbardziej kocha się tą/tego, której/któremu oddało się swój klejnot! A jest się kochaną/kochanym przez tą/tego, której/któremu się go zabrało!\" :) Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi! :)

Gość niezle...-
ta ostatnia wypowiedz totalnie mnie zdolowala:-( czyli, reasumujac- mój facet nadl bedzie kochal swoja byla( bo z nia przerzył swoj pierwszy raz) a ja bede najbardziej kochala swojego faceta( bo z nim pierwszy raz sie kochalam). naprawde tak jest????

Gość its my life
upppppppppppppppppppppppp