Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Betina sid

Poglądy na seks oralny i analny?

Polecane posty

No to jezeli jestes szczodrze obdarowany przez nature to masz dziwną kobiet a,ktora pozwala na seks analny :-) Pomysl tak sczerze,czy Ty bedac na Jej miejscu dałbys sobie cos w pupe wsadzic jakby to było dosc duze,szerokie :-)

Powiem więcej :classic_cool:... niektórym się to podobało i to nawet bardzo. Byłem zaskoczony wręcz. To one miały na to ochotę i same to proponowały:) W motywy teraz wnikać nie będę, ale o jednym jestem przekonany - absolutnie nie musiały się na to zgadzać, ani za pierwszym, ani za następnymi razami, a już tym bardziej inicjować :classic_cool: Pretensje mam do Ciebie nie o to, że tej formy zbliżeń nie lubisz, ale dlatego, że nazwałaś mnie idiotą (za którego sam się nie uważam). To, że bardziej lubisz oralne rozrywki to wyłącznie Twoja sprawa. Nie wiem czy byś się czuła komfortowo, gdyby ktoś nazwał Cię lachociągiem, obciągarą itp ..., albo zmieszał z błotem jaką tą, która nie tylko bierze takie świństwo do buzi, to może jeszcze połyka? ;) Trochę więcej zastanowienia nad tym co się pisze. Skąd przesuadujący tu gimnazjaliści mają się uczyć kultury wypowiedzi? :-O

A niech mieszają mieszają z błotem :-) moge byc lachociagiem itp.:-) Ja bynajmniej nie będę latała do proktologa :-)

W Twoim wieku nie wypada już takich opinii przytaczać, rodem z \"Goździkowej\" reklamy. Głupota ludzka nie zna granic. Zwłaszcza w powielaniu bzdur :-O

Nie to miałem na myśli, ale proktologa ;) Zaś to, o co pytasz zależy do tego jak to robią, w jakim są stanie zdrowia i jak często ;)

Jeśli Ty nie jesteś z branży, to nie podejmuj dyskusji w temacie, w którym masz wiedzę na poziomie Goździkowej z apteki. Nie życzę Ci tego, ale gdyby dopadly Cię kiedyś hemoroidy wywołane wzmożonym napięciem zwieraczy, to dowiesz się dlaczego :classic_cool:

Gość kamax
bardzo lubie oral i nie wyobrazam sobie kochania bez tego ,ostatnio sprobowalam anal i bardzo to polubilam niech zaluja kobiety ktore nigdy nie probowaly analu naprawde warto i nic nie boli

:-)nie musze miec na ten temat wiedzy akademickiej ,ale wiem ,ze uprawiajac anal po jakims czasie bedzie sie miało kłopoty z ta dziurką...Wiem ,ze sa meżczyźni,ktorzy lubią jak im sie w pupe cos wkłada,ale wydaje mi sie ,ze wiekszosc męzczyzn odmowiło by gdyby kobieta postawiła warunek,ze owszem,mezczyzna moze ja posunac analnie ,ale gdy ona najpierw to zrobi jemu..Gdyby wszystkie kobiety w taki sposob by postepowały,to anal seks nie byłby juz taki modny.

To nie ma nic wspólnego z modą. Ludzie praktykują to od tysięcy lat :classic_cool: Czyżbyś się czuła niemodna? :-O

Wiem o tym ,ze anal seks jest praktykowany od tysiaca lat ,ale wtedy to było bardziej homo i antykoncepcyjnie i religijnie...A propos mojej seksualnej mody.Wolę byc niemodna i czerpac przyjemnosc z tego co lubie :-)....Mogłbys mi odp.czy zgodziłbys sie na to aby kobieta wkładała Ci cos w pupe?

Nie wierzę Ci :-) Na pewno nie byłbys zachwycony tym.Czy znowu będę nietaktowna gdy zapytam o Twoj wiek?

Wiara to Twoja sprawa ;) Jeśli cyfry w Towim nicku odzwierciedlają wiek, to jesteśmy równolatkami ;)

Gość kamax
Ona39letnia ja mam tyle lat co ty i dopiero zaczelam anal seks od dwoch miesiecy ,kiedys jak probowalam to bardzo mnie bolalo nie chcialam nawet o tym slyszec teraz sama chce to robic ,poprostu sproboj a sama zmienisz zdanie

Nick jest młodszy ode mnie ,bo ja z 66 roczku jestem :-)Zycze miłego weekendu i miłego zapinania w damskie pupy :-) no i daj sobie chociaz raz spenetrowac ogorkiem dupeczke,bedziesz miał boski odlot tak jak wszystkie anal panie :-)

kamax..probowałam :-) ale widocznie jestem kobieca kobietka ,ktora woli delikatnosc z odrobina bolu ale w innym miejscu :-) niech zyja kobiece kobietki

A od kiedy to kobiecość zależy od wykorzystania poszczególnych dziurek? :classic_cool: Znam takie, które korzystają ze wszystkich i są bardzo kobiece. Znam też takie, które z żadnych nie korzystają i też kobiecości im nie brakuje ;) Ty najwyraźniej masz jakiś uraz z tym związany, ale to wyłącznie Twoja i małżonka sprawa :classic_cool:

Może problem w owym pierdoleniu jest ukryty? :classic_cool: Nie tak ... jak by się chciało? :-O

Może we frustracji spowodowanej niedostrzeganiem kobiecości? :classic_cool: Któż to może wiedzieć? Najwyższy chyba tylko :D (ewentualnie sama zainteresowana)

Nie mam zadych problemow ze soba w swerze seksu :-) maz tez ich nie ma.Po prostu umiem czerpac przyjemnosc z tego co mam :-) i nie muszę uprawiac analu aby byc zadowoloną babą:-)Seks bez analu jest boski i nie musi sie znudzic ,widocznie inni maja zbyt mało inwencji tworczej w sobie ,ze do tego dazą :-) Kobiece kobietki nie przepadaja za analem.:-)Bye,bye

🖐️ Szkoda słów :-O Nie ma to jak refleksyjność i wgląd :-O No i przekonanie o własnych, niewzruszalnych racjach :-O Skąd ja to znam?!? :(

Gość Jooo
Po.s.r.a.ł.o was wszystkich ?? Idźcie się p.i.eprzyć do wyra a nie zachwalacie się co, jak i z kim. Do tego brandzlując się przy tym.