Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paul Martel

Czy kobieta może czerpać przyjemność z aktu pomimo braku uczucia ?

Polecane posty

Dla większoći kobiet seks nieodłącznie wiąże się z uczuciem. Nie może być zbliżenia cielesnego bez więźi emocjonalnej. U mężczyzn jest zupełnie odwrotnie. Seks tak, więź emocjonalna - nie.

Gość ja też tęsknie
emocje? tak jak np cie lubi i masz kase oj to ona bezie z toba i sie nie odczepi uzwaj gumek, w zadne to, ze bierze tabsy nie wierz:)

Gość bzdury..........
poprzednik ma racje :D :D :D wszystko na temat....

Gość po latach
może nawet czasami mieć orgazm, tylko nie często, ale jednak, tylko że ten orgazm nie jest przyjemny, albo inaczej , jest bardzo płytki i przytłumiony, ale ile doznaje się przyjemności z faktu zakończenia seksu. ( krzyk radosci w duszy że wreszcie koniec). Dlaczego się na to godzimy??? - a mamy inne lepsze wyjście ??? Zwykły rachunek zysków i strat.

Już Konfucjusz powiedział: Zakochanie zmniejsza doznania seksualne. Ale u mnie to chyba zwiększa...

Gość Alicja B wawa
moze, ja grzmoce sie z tymi co maja kase, uczucia niewazne, wazne ze go lubie, ze mowi do mnie mała i tak mnie traktuje

Gość Nie .................
u meżczyzn nie jest zupełnie odwrotnie, nie mozna wszystkich wrzucać do jednego worka :-D

Gość po latach
Mój drogi, ja tylko podsumowuję życie, swoje i wielu przyjaciółek, a wszystkie miałyśmy bogate życie i wiele związków. Zabawne - moje doświadczenia ?? Mam 58 lat , cztery małzeństwa za sobą, nie mówiąc o innych zwiazkach - a podsumowania, ha - są dość jednoznaczne. Gdybym w młodości miała to doświadczenie co teraz to zapewniam cię że nigdy nie rozwiodłabym się z pierwszym mężem, nie warto było, każdy następny wydawał mi się prawdziwą miłością itd.....do czasu, każdy następny do pięt nie dorastał temu pierwszemu, każdy facet jest taki sam, nie warto było jak motyl lecieć do pseudo ognia. Do wspaniałego seksu trzeba wewnątrz być świerzynką i kochać wiernie, wtedy wychodzi. Ale co ja będę pisać, każdy musi sam się nauczyć na swoich błędach Sex bez uczucia jest zbyt mało warty, aby zwracać nań uwagę, ale niektórzy nigdy nie poznają tej różnicy, no i tacy zachwycają się seksem bez uczucia. Żegnam

po latach moje wyrazy szacunku dla Twojej \"tzw. życiowej mądrości\". Z pewnością jest to punkt widzenia Twój i Twoich koleżanek. Małżeństwo jest ciekawą instytucją. James Fanimore Cooper (Autor książki \"Ostatni Mohikanin\" na podstawie której nakręcono film) pisał, że: \" Ludzie myślą, że przysięgi dodają mocy czynom ludzkim\". Ja zamierzam naiwnie iść prześć świat, tak jak w piosence Edyty Geppert: Uparcie i skrycie och życie kocham cię kocham cię kocham cię nad życie W każdą pogodę potrafią dostrzec oczy moje młode niebezpieczną twą urodę Kocham cię życie poznawać pragnę cię pragnę cię pragnę cię w zachwycie choć barwy ściemniasz wierzę w światełko które rozprasza mrok Wierzę w niezmienność Nadziei nadziei W światełko na mierzei Co drogę wskaże we mgle Nie zdradzi mnie Nie opuści mnie A ja szepnę skrycie och życie kocham cię kocham cię kocham cię nad życie Choć barwy ściemniasz Choć tej wędrówki mi nie uprzyjemniasz Choć się marnie odwzajemniasz Kocham cię życie Kiedy sen kończy się kończy się kończy się o świcie A ja się rzucam Z nadzieją nową na budzący się dzień Chcę spotkać w tym dniu Człowieka co czuje jak ja Chcę powierzyć mu Powierzyć mu swój niepokój Chcę w jego wzroku Dojrzeć to światełko które sprawi Że on powie jak ja- jak ja Uparcie i skrycie och życie kocham cię kocham cię kocham cię nad życie Jem jabłko winne I myślę ech ty życie łez mych winne Nie zamienię cię na inne Kocham cię życie Poznawać pragnę cię pragnę cię Pragnę cię w zachwycie I spotkać człowieka Który tak życie kocha I tak jak ja Nadzieję ma...

Gość hósteczka
a co o tym wszystkim myśli Pucio ?:P

Sex to sex, a milosc to milosc, te dwie rzeczy wcale nie musza wystepowac wspolnie i moga byc pelnowartosciowe. Uprawialam seks tylko z czystego pozadania i bylo kosmicznie. Szczerze mowiac w seksie nie musze sie przytulac, w seksie mam sie ciupac, a czulosc dajemy sobie przed lub po. PS. Choc preferuje seks ze stalym partnerem, bo lepiej zna moje cialo.