Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siostra_Granini

POMOCY MOZE KTORAS Z WAS TEZ PODOBNIE MIALA I MNIE USPOKOJI

Polecane posty

Gość Siostra_Granini

Moja siostra jest w szpitalu...a juz pisze dlaczego: Jest w prawdopodobnie 5 tyg ciazy,poniewaz Baeta HCG ma ponad 1300...ale krwawi a raczej ma takie plamienia coraz m niej naszczescie i boli ja brzuch do tego jeszcze nic nie widac na USG...strasznie sie o nia martwie..i lekarze cos zaczeli mowic ze na tym USG jakies pecherzyki zobaczyli jak by miala dni płodne nic z tego nie rozumiem...boje sie ze nie donosi ciązy a juz 2 lata sie staraja..ona jak była mlodsza to miala zapalenie przydatków..potem jakiegos torbiela i przez to nie mogla zajsc w ciaze tak sie starali i i co teraz w szpitalu:((((( zeby tylko nie stracila tej ciązy:(( pomozcie mi kobitki czy ktoras miala podobne problemy albo slyszala o czyms takim????

lekarze zobaczyli pewnie na usg pęchęrzyk ciążowy, co byłoby oznaką ciąży :-) Wiele osób ma plamienia na początkowym etapie ciąży, przy szybkim działaniu lekarz ciąża rozwija się prawidłowo. Powodzenia!

Ważne, że plami coraz mniej. I poprzedniczka ma rację- to może być TEN pęcherzyk, czego bardzo Jej zyczę. :)

A Tobie o co chodzi? Chyba dobrze, że się o siostrę martwi. A TY oszalałes/aś , że wchodzisz tu i piszesz pierdoły niezwiązane z tematem?? Martw się o siebie a nie o to czy założycielka oszalała :P Nie interesuje Cię to - to wyjdź i nie komentuj. :P

Gość Siostra_Granini
Dzieki za wsparcie... jak mozna nie martwic sie o siostre...niezly jestes...nie rozumiem Cie w ogole... zwlaszcza ze ja jestem we wroclawiu a ona w gdyni..jade dopiero do niej po egzmamincach troszke pomoc...

moja kolezanka miała torbielkę na jajniku w ciąży ,która na poczatku rosła .lekarz mówił ze sie wchłonie i sie wchłonęła . u mnie pecherzyk doiero ujawnił sie ok 5 tygodnia dopiero na 3 wizycie u gina. wiesz różne rzeczy sie zdarzaja w medycynie .mojej drugiej kolezance podejrzewali ciąze pozamaciczną ,beta rosła powoli(tak rośnie przy pozamacicznej)jakis płyn w macicy i inne przejscia .i nagle pęcherzyk pojawił sie ni z tego ni z owego(według lekarzy ,bo dla niech byc go nie powinno) Ja wierze ,ze pecherzyk sie znajdzie i wszytsko bedzie dobrze .bardzo ważne jest ze beta rosnie ,to znaczy ze zarodek sie rozwija i jest tam gdzie trzeb a.a jak bedzie czas to sie ujawni ,zobaczycie.pozdrawiam Granni i Ciebie siostro Grani

Gość Niania lat 21
dzieki Aśka74 i Monic30 pozdrawiam 3majcie sie:)

Gość Siostra_Granini
kurcze nicka nie zmieinilam hehe a przy okazji jak by ktoras niani we wroclawiu szukala ja z checia mam doswiadczenie. :)