Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....me....

Pytanie do męźczyzn.....!

Polecane posty

Gość ....me....

Jeśli facet jest zmęczony... to czy to zmęczenie przeszkadza mu np w odprowadzeniu dziewczyny do domu?? Ja ostatnio przyszłam do swojego chłopaka.. i on stwierdził ze mnie nie odprowadzi bo bolą go nogi po pracy... poczułam sie... jakby kochal mnie mniej.. ; kiedys miłość okazywał nie tylko w słowach ale i w gestach(przede wszystkim) teraz prawie tylko w słowach... wiem ze juz mnie "ma"... no ale co zrobic by znów wszystko było jak kiedys..? mam wzbudzic w nim zazdrosc? co mam robic??

Gość to zależy
jakim to powiedział tonem i przy tym czy Cię przeprosił, że Cię nie odprowadzi. Ale nie zaszkodzi przeczytać "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" Sherry Argov. Dostępna bez problemu w księgarniach.

Gość Nie rozumiem tego
ja zawsze wszystko zrobię dla mojej dziewczyny, nawet wtedy jak padam na ryj :-D Znamy się 3 lata :-D, tak bylo, jest i bedzie zawsze :-D

Gość Dziewczynka z zapalniczka
czy Ty zawsze 7/7 - 24/24 masz ochote zrobic wszystko dla swojego faceta? Ja bym sie tam nie przejmowala po pierwszym razie, chyba ze bedzie sie powtarzac, to wtedy rozmowa bylaby najlepsza.:)