Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskaka

oddałam jej narzeczonego i teraz...

Polecane posty

Gość kaskaka

tesknie. spławiłam go choc tak iskrzyło, ale jest zareczony wiec niech spada i tak mi teraz smutno. powiedziaam tyle przykrych rzeczy, ajj widocznie tak miało byc :-( moze niedługo zapomnimy o sobie

Gość a nie martw sie
to skurwiel, na 2 fronty pewnie grał

Gość kaskaka
własnie nie na 2 fronty. jak mnie poznał definitywnie z nią skonczył, dowiedziałam sie od jego siostry ciotecznej dzisiaj :-( nie był taki zły

Gość nie martw sie
cos mu nagadala?

Gość kaskaka
oczywiscie nasciemniałam, że to miała byc tylko przygoda, romans bez zobowiązań, a tu on mi wyskakuje z miłością, codzienne spotkania, że jezeli tak sie zaangazował, ze niby cały czas o mnie mysli itp to najwyzszy czas to skonczyc - wszystko oziębłym tonem, może tak bedzie lepiej. zwaliłam to na siebie, na to że jestem zła, wredna i samolubna. gdybym powiedziała że mam wyrzuty sumienia, ze tez sie zangazowałam nie dałby mi odejsc trudno, takie zycie

No ja nic komletnie z tego nie rozumiem...komu oddalas narzeczonego? I jak to oddalas?? I Ty mu powiedzialas, ze Wasz zwiazek to miala byc przygoda??

Gość i po co sie pakowac
to ja moze wyjasnie, chyba dobrze zrozumialam... Autorka topiku wdala sie w romans z chlopakiem majacym narzeczona, zapewne po fakcie, kiedy uswiadomila sobie jaka z nigo swinia poczula obrzydzeniedo siebie i jego, moze nawet sumienie ja ugryzlo i w przyplywie zlosci nawrzucala mu i splawila...

No dobrze. Ale w jaki romans? Przeciez skoro skonczyl z poprzednia to juz taki romansik nie byl prawda? No to za co na niego skakala?

Wiecie co? Siedz ababy i placza. A same sobie zgotowaly taki los. Ja z tego nic dalej nie rozumiem! dla mnie to dziwne :/ Az mnie to gryzie normalnie.

Gość ---LOL---------
Kasienka - tego kwiatu jest pol swiatu i nie warto zalowac:-) Uwierz!!!

Gość i po co sie pakowac
moze chciala sie tylko zabawic, albo zwyczajnie sie boi, boi sie ze moze znowu tak zrobic, ze przez nia rozwalila ich zwiazek i takie tam...sama niech napisze. skoro skonczyl z narzeczona a twierdzisz, ze zalezy ci na nim to w czym problem?

No ja wlasnie tego rpoblemu tez tu nie widze! Az mi sie piana na ustach pojawia jak widze laski co sobie zycie lubia utrudniac!

Gość OnA_21
W ogole nic nie rozumiem z tego co napisala autorka topicu...moze napisz od poczatku wszystko a nie takie masło maślane... jezeli z nim bylas a on sie zareczyl...to chyba byl jednoczesnie z dwiema babkami logiczne nie zarecza sie z dnia na dzien????tak???

Gość kaskaka
byl zareczony z inną. wszystko zamówione na wesele. poznał mnie, rzucił tamtą, a ja zamiast go odrazu spławić wdałam sie w cudowny romans. wszyscy mnie osądzali że rozbiłam ten związek, że tamta taka załamana, że nie moze sie pozbierac. na kazdym kroku kłopoty, tak jakby to była tylko moja wina. a ja nie robiłam nic żeby go odbic, poprostu w koncu uległam. dręczyło mnie sumienie i opinie znajomych. nie dali mi sie cieszyc byciem z nim. postanowiłam oddać tamtej narzeczonego, uznałam że ja jakos zapomne, on o mnie tez... z tego co wiem on nie wrócił do niej, ale ona nalega. stchórzyłam, uciekłam od kłopotów, a może i szczescia.ale tak może bedzie lepiej