Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludziska kochane

Już nie mogę, czy ktoś taż miał taką DZIWNĄ chorobę????

Polecane posty

Gość ..o rany
ja też nie chcę się z Toba kłócić tylko dobrze Ci radzę, ale co z tym zrobisz to juz tylko i wyłącznie Twoja sprawa a co do podobnych dolegliwości, to zdażają się one w setkach różnych chorób dlatego nawet jesli ktoś miał podobne, to wcale to nie oznacza, że chorował na to samo co Ty i nie zapominaj, ze ból może promieniować i to, że Cie boli w okolicach pępka wcale nie oznacza, że masz problemy z narządem idealnie właśnie tam połozonym domyślam się co Ci może dolegac i dlatego mimo wszystko radzę Ci wizytę u lekarza, a nie napiszę jakie mam pzypuszczenia, bo nie stawiam dignozy przez internet życze powodzenia i szybkiego powrotu do zdrowia

Gość hm hmmm
Czy Warszawa jest tak mala ze sa tylko 2 przychodnie, 1 szpital i 4 specjalistow?

Gość kochane ludziska
tak, to już nie będę czekac, bo faktycznie nie ma na co:o

Gość ..o rany
no własnie też się nad tym zastanawiam??? z którego niby miejsca w wawie jest 39 km do lekarza??? szok normalnie

Gość hm hmmm
A teraz tupnij noga jak mala dziewczynka i napisz jeszcze raz, ze nie chcesz juz w zyciu isc do zadnego lekarza... hehe ;) Ja juz stad spadam, bo widze ze do Ciebie jak grochem o sciane. Uparlas sie przy swoim i wszyscy sie mylimy, tylko ty masz racje. W koncu to twoje zdrowie. Zycze ci go duuuuuuzo, bo z twoim podejsciem moze byc ciezko. POZDRAWIAM. Papa

Gość kochane ludziska
aha, pragnę też dodać, że nie mam co robić, tylko całe życie chodzę po wszystkich przychodniach i szpitalach, sprawdzając czy pracują tam kompetentni lekarze. Przygotowuje dla nich specjalne ankiety, zanim dam się zbadać:o To moje hobby. Studiuję na dwóch kierunkach- dziennie, pracuję, więc to logiczne, że mam mnóstwo czasu na wizytywoanie palcówek zdrowia i porównywanie kadry.

Gość kochane ludziska
a gdzie ja napisałam, że mieszkam w samej Warszawie, czy że w ogóle mieszkam w Warszwie??:o

Gość ..o rany
skoro juz korzystasz z tego forum to moze popros o polecenie jakiegos dobrego lekarza - nie bedziesz musiala latac z ankietami ;)

Gość hm hmmm
25 km masz do Warszawy tak? samochodem jedzie sie pol godziny, a pzoa tym skoro masz tak blisko do Wawy to chyba czasem tam bywasz?

Gość hm hmmm
No wlasnie, na pewno ktos ci poleci dobrych specjalistow z Warszawy-forum mozna tez wykorzystac w dobrej sprawie :D

Gość kochane ludziska
już się pytałam o gastrologa- nikt mi nic nie polecił. Myślałam, żeby coś pokombinować z NZOZami, ale nie wiem dokładnie, jakie tam są warunik i jak to wszystko wyglada...

Gość hm hmmm
Gastrologa poszukaj na forum ZDROWIE gazeta.pl Czasem trzeba wystawic nos poza Kafeterie :D

Gość Jakis virus to jest
Ja miałem dzisiaj to samo,bóle głowy,niska gorączka i niedobrze mi było.Ale jak puściłem porządnego pawiana to mi przeszło troszke,potem herbatka z cytrynka i fajny film na dvd dla relaksu(najlepiej jakas komedia) i przechodzi :)

ja mam niesamowity ból brzucha juz ponad tydzien Takze nie chce isc do żadnego lekarza i nie pójde bo nawet nie jestem ubezpieczona (mąż także tez nie jest) poza tym nie chodze do lekarzy i także myśle o nich że to straszne konowały . Jesli chodzi o objawy to też boli mnie brzuch na srodku i mam czasem takie silne skurcze że zwijam sie na łóżku i rycze . Mało biore leków bo nie chce chemi , nie mawidze jej . Znalazłam to forum bo także szukam czegoś w necie o tych objawach i wydały mi sie bardzo podobne tyle tylko że mnie boli tylko brzuch i nic wiecej . Łącze sie z autorką w bulu i pozdrawiam cie - trzymaj sie , pa (bedę obserwować te forum napisz jak ci przejdzie , napisz co pomogło ) pa pa

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin