Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan T.

Ehh

Polecane posty

Gość gość
wreszcie sie usmiechnela ta skwaszona dziołcha:)

Gość ona bez...ogona
powiedzial pan T.co wiedział..... Rolnik.u 🖐️ aniele

Gość ona bez...ogona
ale bujda---> chodz na priva, ja Ci wszystko objasnię jak z facetami postepować...

Hehehe - Panie T, to jo wcora wcale nie ji cnote ratowoł.. ino tobie. :classic_cool: Flaszka sie noleży :)

Gość gość
o rany rany, myslisz ze ja tak nie miewam? Sa takie dni,z e mi sie z wyra nie chce wstac. Czasem odpuszczam sobie prace i w domu zostaje, to w pidzamie potrafie chodzic pol dnia. Najgorzej mialam w zeszly piatek, myslalam ze pozabijam ludzi, z ktorymi pracuje, lacznie z najlepsza kolezanka.

Gość ona bez...ogona
pieprz to wszystko w uszy :)..albo ugotuj sobie pyzy z mięsem, mi pomaga popite miętą ;)

Gość ona bez...ogona
to normalne - wiekszosc ludzi tak ma, ze w pon.i wt.im sie nie chce zyć;)

Gość ona bez...ogona
u mnie sie tez ciagnelo, ale przeszlo mi po weekendzie :P:P:P

Gość ona bez...ogona
eeee....moment, musze wrzucic druga porcjĘ

Gość ona bez...ogona
jestem:) sluchaj, chlopa Ci trzeba ja sie z jednym spotykam...jeeenyyy..jak on pieści;) a nie wyglądał wcale ;) dobra, ale temat byl o penisie pana T....

Bidny PanT - tak sie rozłochociuł, a Bujda z tego wysła :classic_cool:. Ale te.. Bujda!!! Ty pogodej z Panym T - moze łon cie z ty deprechy wyciungnie (albo wypchnie) :classic_cool:

Gość Pan T.
I jak tu ufać kobietom... Ech, najpierw opowiadasz nam takie rzeczy, a teraz się okazuje, że to nie prawda itd. Idę pogrążyć się w rozpaczy, bardzo mnie zraniłaś:(

Gość ona bez...ogona
bujda---> oni są chyba w zmowie... ty uwazaj, zebys dwoch nie miala na raz do tych pieszczot.....

Gość ona bez...ogona
i coście zrobili? poszla dziewczyna :(

Gość ona bez...ogona
jakie psychotropy? psychotropy to wyciagaja lekarzy, ktorzy je przepisuja z dolka finansowego chlopa Ci trzeba..o!!!

Gość gość
Nie wiem czy to znasz bujda, to Kury - Jesienna deprecha, fajny kawalek:DMam znowu dołaZnow pragne smierciWracają stare lękiI nie mogę w nocy spaćBól przemijaniaChoroby, wojny, rozpaczWszystkie ciemne strony życiaDręczą mnie - a kurwa mać Brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyśNawet sex jest banalny i nie kręci mnieMoże jestem nienormalny, za krótko byłem w wojskuMoże w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi...

Gość ona bez...ogona
uśniechnij się, pan T. by Cię chetnie pocieszy, Rolnik. też widzisz? wszystko zalezy od punktu widzenia: pesymista widzi czarny tunel, optymista widzi światełko w tunelu, realista widzi światło pociągu, a maszynista widzi trzech debili na torach.

Panie T - kruca fux!! Długo sie tam bedzież tera po kszokach chowoł?

Gość ona bez...ogona
ale zdecyduj sie czy chlopa czy milosci, bo na raz sie nie da tak od razu

Gość gość
ona bez ogona..dobre, dobre:D

Gość ona bez...ogona
spoko, jutro sroda, wiec Ci przejdzie..mowilam poniedzialki i wtorki są najbardziej niebezpieczne.... a zaczęło sie od 17cm...no no... W zatłoczonym do granic możliwości pociągu, w przedziale wstaje facet i mówi: - Proszę państwa, jest bardzo niezręczna sytuacja, nie jestem w stanie przepchać się do ubikacji i po prostu zaraz zesram się w gacie. Na to ktoś mówi: - No cóż, skoro jest taka sytuacja, to ja mam tutaj reklamówkę, mógłby pan zrobić to do niej, my się odwrócimy, potem się jakoś to wyrzuci przez okno. Gość postanowił skorzystać z propozycji. Rozłożył reklamówkę na podłodze, zaczął rozpinać spodnie. Jeden z pasażerów w tym czasie, trochę dla odwrócenia uwagi, wyjął papierosa i próbuje go zapalić. A na to facet, z już ściągniętymi spodniami, kucając mówi: - Przepraszam pana bardzo, ale to jest przedział dla niepalących!

Gość gość
Bujda, jak mnie eks porzucil (durna pala), to myslalam ze mi sie zycie skonczylo. 2 lata myslalam ze zdechne, nic mnie nie cieszylo, a faceta to nawet mi sie szukac nie chchialo. Jak sobie net zalozylam to dla jaj i w ramach porpawienia podelgo humoru zaczelam ludzi zaczepiac i na stronki randlowe wchodzic. I tam zobaczylam moje go B pieknego! Cala noc na gg gadalismy, potem randka jedna druga...no i teraz mysle ze tamten cwok, co mnie skrzywdzil sie nie umywa do tego obecnego! Chcialam wyrazic przez to tyle, ze zamiast narzekac, zacznij sie rozgladac!

Gość ona bez...ogona
wiem, to bylo prymitywne... to rob cos anie czekaj, dzialaj;)...teraz jest sezon na facetów ;)

Gość ona bez...ogona
bo Ty niepotrzebnie roztrzasasz...wyrob w sobie taki nawyk dzialania... facet jak mu nie wyjdzie to dalej rwie a my kobitki to takie ecie-pecie jestesmy czasami :(

Gość gość
Ona bez ogona--> podoba mnie sie Twoj wypaczony humor:DBujda--> ja juz nie chche pisac, jakie ja kompleksy mialam jeszce pare lat temu, jaka bylam niesmiala i bojazliwa. Na randke sie umowic z kims??? Toz straszne! Z nieznajomym gadac! I te moje zęby pewnie zobaczy i se pomysli--Boze jaka ona zębata! Ale sie przemoglam, teraz to nie wiem za bardzo co to niesmialosc i kompleksy.Nie zmyslam, pisze, zeby Ci otuchy dodac, ze pewne rzeczy w naszym zyciu (rowniez charakter) zmieniaja sie pod wplywem zdobywania doswiadczen. Ksiaze nie wpadnie Ci przez balkon do domu i nie oswiadczy sie, Ksiaze nie wie poki co o Twoim istnieniu.:o

Gość ona bez...ogona
pozdro--> no w koncu się cos komus we mnie podoba oprócz piersi

Gość ona bez...ogona
wiesz co? połóz się do łózka i wyśpij, moze to Ci pomoze:)

Gość ona bez...ogona
pozdro-->patrz pan T.wymiękł

Gość ona bez...ogona
bujda ---> bedzie dobrze....

Ano łuciek. A ty dziewula sie nic nie kłopotej - jeszce se znajdzies takiego co mu po łbie bedzies jeździć. Wszyćkie se znajdujom - to cymu ty mos nie znaliść... :classic_cool: