Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anusia....

faceci myślą, ze są boscy w sexie a

Polecane posty

Gość Anusia...
juz drugi zrezygnowal, bo nie chcialam sie z nim poznac w jego mieszkaniu

Zastanawiam się, czy Ty aby nie trochę desperacko szukasz tego odpowiedniego faceta? Jak się tak szuka \"na siłę\", to raczej nikogo fajnego się nie pozna. Trzeba dać sobie szansę na \"przypadkowość\" w szukaniu. Dać się znaleźć (i docenic), a nie od razu sprawdzać w \"łóżku\". W każdym razie życzę powodzenia! :)

Gość Anusia...
desperacko? wiele osob jest na portalach randkowych

Fakt, jest wiele osób. Duża część z nich ma już partnera, a szuka dodatkowych wrażeń. Wiele z pozostałych osób jednak dość desperacko stara się znaleźć sobie kogoś, ale to tylko moja opinia, nie chciałem Cię dotknąć. Ty sama najlepiej wiesz, jak się zachowujesz, co czujesz, itp.

Gość Anusia...
smak czerwonego wina--->mądrala jestes, ja niestety nie mialam kiedy się a chlopakami powycierać, na co innego poswiecalam czas jestem mniej swiadoma swoich potrzeb, ale nadrobię..spoko wodza

Poza tym słowo \"desperacko\" możemy różnie interpretować. Dla mnie oznacza to, że więcej czasu wolnego poświęcasz na szukanie partnera, niż na rozwijanie swoich zainteresowań i umiejętności.

Gość Anusia...
wlasnie jest na odwrót ! napisalam przeciez, ze nie chodze na imprezy spotkalam kiedys na miesce swojego bylego faceta, ktorego dzieci kiedys pilnowalam w Sylwka...podwiózł mnie do domu a ja się mu poryczałam w samochodzie :( wszystko z braku faceta....szkoda, ze z nim nie zgrzeszyłam:(

Anusia... czyżbym Cię dotknęła moim postem? ;) Przecież to czysta prawda. I nie chodzi tu o \"wycieranie\" się z innymi. Bo ilość nie znaczy jakość. Jak masz w sobie ogień, to go w sobie masz i już.

\"wszystko z braku faceta....szkoda, ze z nim nie zgrzeszyłam\" - dla mnie to desparacja. :(

Gość Anusia...
nie desperacja, tylko zaspokojenie swoich potrzeb co Wy mi tu wmawiacie? a ten facet mi powiedzial, ze trafialam na drwali co tylko chcieli zaliczyc i dlatego się zamykalam, bo to podświadomie czulam i co?

Dla mnie podniecony facet wyglada jak down razy 18 . Nie umiem dojsc jak taki pysk sie nade mna pochyla ,albo jak slysze te dzwieki rodem z pustyni i puszczy. Ogolnie to wkurwiaja mnie chlopy ....I jeszcze ta roszczeniowa postawa >>>>>A moze bys mnie popiescila ? A spadaj chuju bo sie orzygac mozna !!!!

Gość Anusia...
ale dajcie spokój..nr11 Ty to chyuba jaja sobie robisz? niech będzie podniecony, ale nie drwal nożesz :( oni tylko o sobie myslą...podam przyklad: pierwsza randka - siedzimy w pubie, mija północ a on mnie zaczyna całować...myslalam, ze jestesmy kumplami, bo znam y sie juz tyle czasu to sie wzial obrazil /ten nie byl z netu/ inny przyklad: umowilam sie z gosciem z netu, usiadl przy mnie tak blisko, ze patrzyl mi caly czas na cycki i rzucal jakies glupie teksty :( potem dręczyl mnie telefonami przez 3 dni

a gdzie w tych opowieściach nieudany seks? ;) a poważnie: może poprostu faceci odbierają Cię jedynie w taki sposób? Nie potrafisz wydobyć z sibie tej powalająecj kobiecości, która sprawia cuda w relacjach damsko - męskich?

Gość Anusia...
oni sa leniwi, bo baby im sie same do lozka pakują :( i mi tu nie wmawiajcie, dobra? w kompleksy mnie chcecie wpędzić wredne baby:(

Gość Anusia...
wiedzialam, ze tu zrozumienia nie znajdę Smak czerwonego wina ---> wredny babsztyl :(

A czemu Ty się, Anusiu, unosisz. To nawet lepiej, że tych beznadziejnych facetów tak szybko rozpoznałaś i \"rozszyfrowałaś\" - dzięki temu będziesz miała czas na szukanie kolejnego. Ale przecież trafić na fajnego partnera nie jest łatwo, szczególnie że w internecie (gdzie wiele osób szuka) można być kim się chce i pisać co się chce (a sprawdzić to jest potem trudno).

ale jak ja mam przyznać rację, skoro racji nie widzę? Jak masz znaleźć pocieszenie, skoro błąd tkwi w Tobie? Sama na tym tracisz, jeżeli nie czerpiesz z seksu sama, skoro facet nie potrafi. Jeżeli wiesz co Cię rozgrzeje, to wprowadź to w czyn, a nie leż jak kłoda i czekaj na cud. I nie zwalaj winy na inne kobiety, które potrafią ;)

Poza tym jeśli faceci \"lecą\" na Ciebie, to znaczy, że jesteś atrakcyjną kobietą, więc wystarczy teraz odpowiednia selekcja, jakaś przemyślana strategia działania i... będzie dobrze. :) I taka dobra rada - zastanów się, jakiego faceta szukasz i tam go szukaj, gdzie on może się znajdować - jeśli szukasz imprezowicza, podrywacza, to najpewniej trafisz na takiego na dyskotece. A jeśli interesuje Cię facet z pasją, to szukag go (na przykład) na jakichś forach tematycznych.

Gość Anusia...
casanova--> :) ja napisalm, ze prawda jest CZĘSTO odmienna anie ze zawsze

Gość Anusia...
smak---> a niech one sobie czerpią lece sobie zrobić miętę, bo ja tewraz tylko miętę piję:)

No napisałaś tak, ale potem okazało się, że Ty miałaś tylko JEDNEGO partnera seksualnego, więc trudno tu mówić o jakiejkolwiek \"częstości\"! :( A to, że trafiasz na popaprańców, to jest po części Twoja wina (niestety). Mała, ale jednak Twoja. I warto, być nad tym trochę popracowała (uwagi jak wyżej).

tak czytam Ciebie anusia... i myślę o co Ci tak naprawdę chodzi. Czy o to, że wydaje Ci się, że faceci są kiepscy w łózku, czy o to, że nie potrafią Cię podniecić, czy o to, że Ty nie podniecasz tych, których chcesz, czy o to, że jesteś sama, czy o co w końću, bo nie wiem. Otwarcie napisz co Cię boli.

Gość Anusia...
Casanova-->ja to wiem, ktos juz mi mowil :(

Ja też myślę, że czujesz się niedowartościowana (przez facetów) i masz do nich żal, dlatego napisałaś taki topik. A temat mógłby brzmieć zupełnie inaczej...

Anusiu - ktoś Ci mówił - ale często ludzie głupoty gadają i wymyślają niestworzone historie! Ty twierdzisz, że faceci się przechwalają, jacy są super w seksie, bo Twoje koleżanki takj Ci mówiły. A może one tak mówią, to ich koleżanki też im tak powiedziały, a tamtym kolejne...?

Gość Anusia...
o to, ze myśla, ze kazda pojdzie znim do łózka, bo się pochwalil ile on ma i zarabia dla kobiety jest wazna cala atmosfera przed... niewazne, cwiczenie czyni mistrza..pokocham się jeszcze z kilkoma to się wyrobię ... kiepscy w sensie zadufania w sobie i niezaspokajania moich potrzeb widac po takim, ze chce tylko wyrwac laskę na 1 raz i dziwi się, ze ktos na to nie idzie casanova--> a Ty co taki szlachetny jestes zamiastprobowac zaciągnąć do łóżka :p

Anusia... ale facet widząc, że taki tekst ruszy kobietę to jej to powie. Do mnie jeszcze żaden nie miał śmiałości imponować w taki sposób. Zmień siebie, a zobaczysz, jak wszystko się zmieni. To nie faceci są winni, zrozum to dziewczyno. Takich przyciągasz, takim imponujesz i oni twierdzą, że tym Cię zdobędą.