Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czapka Witka

nie czuje, że rymuje

Polecane posty

Gość no takkkkk
po co komu rymy głypie wnet i tak zginiecie w d..ie a te rymy częstochowskie niebywale są dziadowskie :P

wodke pije tu z ochota bo na dworze zimno mokro polej wiecej moja mila wodki piwa whisky wina

Gość też
Tako rzecze jejmość Helga i celowa to obelga: "Wy bez rymów! Idźcie precz tutaj rym to PIERWSZA RZECZ!"

Gość też
przyśpiewka no takkkkk :) z pozdrowieniami: ach, cóżem ja zrobił wszakżem się przyczynił wbrew sobie zrymował tym samym ześwinił

Gość no takkkkk
nie nie poszła ledwie doszła a została przegoniona cała reszta poszła spać i ja idę kur*a mać!!!

\"no takkk\" rzecze że pomrzemy a my odejść stad nie chcemy! rymowanki są nam miłe a że głupie? dziwne rzeczy ja nie zgadzam się z tym wcale nie podoba się? ŻEGNAMY!

Gość też
no takkkkk, nie znikaj, cenny/a neofito/tko! Proszę bez kurwa maci w jakiejkolwiek postaci!

Gość no takkkkk
wcale nie śmieszne jeno ubogie :P czytać tego nie sposobię idę już naprawdę spać dobranoc wam, kur*a mać!!! spać spać spać!!!! :P

nocka na swiecie gleboka wiec wymiotlo wszystkich troche ja zostaje siedze twardo i jem parowke z musztarda

podrapałam się po nosie bo mnie swędział, o mój bosie! :P :D

Gość też
Idzie nocka, idzie głucha konwersacji już posucha miast anioła lata mucha nie dodaje mi to ducha :o

trzeba mykac do lozeczka bo minela juz bajeczka zegnam wszystkich moi mili fajnie zescie ze mna byli jutro wpadne tu na pewno bom do rymowania chetna teraz trzeba zamknac oczka i odpoczac sobie troszke milej nocki drogie dzieci i wyniescie rano smieci :D

Ja stad jeszcze sie nie zmywam spać sie nie chce wiec wytrzymam porymuje se troszeczkę i wypiję też ćwiarteczkę a za zdrówko wasze tu obale wińsko całe, o tak, CAŁE! ;)

Gość cuchnieć będziesz
niczym łajno droga helgo istną stajnią :P tfuuuu!!!!

po polnocy o moj Boze co to bedzie drogi Boze przeciez duchow to godzina zjawa biala rozpoczyna swa historie opowiadac teraz bedzie meczyc plakac a ja zjawy sie nie boje i sie zaraz tu naloje

\"cuchnieć bedziesz\" - trudna rada umyć się mogę u sasiada a narazie twoje zdrówko chlapnę sobie tu żubrówką!

rano bedziem martwić się teraz imprezę ciągniemy dalej HEJ!

a ja pije piwko zimne i zagryzam krakersikiem zjawa na mym biurku siedzi i oglada moje smieci :D pozbyc jej sie ja nie moge zaraz zrzuce ja na podloge jojczy steka nocke cala ciaglych jekow jej za malo poradz no mi helgo droga jak sie pozbyc oszoloma bo zwariuje tu za chwile i podetne sobie zyly :D

Gość cuchnieć będziesz
amoniakiem a co zrobisz ze swym ptakiem? :P

wodki wina wiecej dajcie zjawa zaraz sciagnie gacie w lasku straszno ciemno glucho a na dworze zawierucha zjawa mi sie nawalila i wwalila sie do wyra gdzie ja bede biedna spala zjawa posciel mi zabrala :D

Zjawy bać się nie powinnaś ona przecież nic nie winna pobalowac trochę chce a że martwa? a to pech! podziel sie z nią czymze możesz denaturat jej pomoże :D upij duszka a zobaczysz juz go wiecej nie zobaczysz!

grzać cie tez nie bedzie chciała bo to tylko zjawa mała...;)

zjawa jz sie nawalila wodka z piwem ja opilam teraz chrapie az sie trzesie trzeba zmykac w dzikim pedzie denaturat nie pomoze zjawa spi w moim spiworze a mnie zostal kocyk maly i jasieczek doskonaly nie wywale niebozatka rano ja zabije promyk slonka :D

ja tez z mykam do lozeczka bo skonczyla sie bajeczka zegnam wszystkich moi mili dzieki zescie ze mna byli :D

droga kaciuu moja miła widze patent juz zdobyłaś, już ci teraz nie pomogę sama zmykam dokad mogę by na ducha nie natrafić bo se moge nie poradzić, daj nam rano znac od zaraz czy już zmarła twoja mara :D

wobec tego też sie żegnam kaciuu, bombo jutro czekam i dziękuję za te rymy bo mi humor naprawiły :D 🖐️🌻

a ja zasnac znow nie moge zmora wlazla mi na noge splawic jej jest niepodobna choc jak na zmore jest nadobna :D

jak zeklyscie mile panie niechaj wiec tak sie stanie zmorze w serce kolek wbije i udusze ja za szyje kij osiny w serce wbije tego zmora nie przezyje gorzej bedzie drogie panie gdy jej przyjaciele wpadna na nia wtedy biedna bede bardzo jak mi nocne urzadza harce dom moj bedzie nawiedzony a ja z lekka otumaniona trza wymodzic inna rade moze zmorze dac posade? na etacie w zamku lub na jakims malym kruzganku? bedzie robic to co lubi straszyc wyc gnebic ludzi albo moze pomalutku trzeba zakopac ja w ogrodku? nikt tam nie znajdzie zmory chyba ze goncze wykopia ja Azory no a moze lepiej bedzie w kurniku ja posadzic na grzedzie? za budzik robic bedzie na wieki wiekow spokoj miec bede a wiec prosze mile panie o porade i wskazanie co ze zmora zrobic musze by do piekla nie trafila ma dusza :D

lubie dobre duszki mile co nie sa obrzydliwe to teczowe male ludki a kazdy z nich jest kochaniutki usmiech ma bardzo szeroki no i zloto-srebrne loki biale zabki raczki male to sa duszki doskonale dobre mile sympatyczne no i buzki maja sliczne zmora do nich nie nalezy moze nalezy ja zamknac w wiezy? i utopic klucz w jeziorze ioze to w koncu pomoze? by po nocach nie psocila bo to zmora wielce niemila w pokoju mi nabalaganila no i z lozka wyrzucila siedze teraz niewyspana bede siedziec tak do rana :( zmora w lozku sie rozpycha a mnie moj kregoslup strzyka coz ma zrobic biedna kaciaa? musi przy komputrze siedziec by wam bajke opowiedziec :D