Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czapka Witka

nie czuje, że rymuje

Polecane posty

siedze sobie na kafe bo nie moge spac o nie i tak sobie mysle skrycie jak by wam ubarwic zycie jak mi sie cosik uda to wam szepne wprost do ucha bajke mala krotka zwiezla moze wspaniala posluchajcie bylo tak w starym zamku mieszkal drab wielki byl i bardzo zwalisty i ogromnie humorzasty was mial srogi ogromniasty oczy czarne biceps duzy i wciaz marzyl o podrozach chcial wyjechac do Paryza aby dobre wypic wina myslal takze o Hiszpanii by z baskami gadac skladnie w Grecji cenil slonce zlote bo opalic mial sie ochote Chcial tez jechac do krakowa by zobaczyc potwora co nad wisla sobie stoi i co go szewczyk dratewka baranem z siarka nakarmil myslal takze o finlandii bo lubil zbierac truskawki niemcy takze zwiedzic chcial bo piwa dziennie pil caly dzban austria takze do podrozy doskonala drodzy ludzie powod jakze prosty znany Beethoven tam pochowany jak pomyslal tak i zrobil i do drogi sie sposobil worek jadla zapakowal wodke czysta i owocowa spodnie bluze uprasowal gar bigosu zagotowal by posilic sie przed droga zeby glod go nie atakowal i wyjechal z zamku swego by dojechac do waszego kraju pieknego wiec pamietac wam nalezy gdy spotkacie taka postac co ma wylupiaste oczy krzywe zeby nogi wielkie no i w kratke nosi szelki wiedzcie ze to jest ten drab co przepiekny zamek ma :D szuka zony jak szalony nadobnej dziwożony wiec uwaga mile panie gdy na drodze waszej stanie nie odrzucac go nalezy by was kiedy nie zamknal w wiezy trzeba z drabem sie przywitac i o zdrowko go zapytac i zaprawde prosze dam glowe swoja na to dam ze gdy draba polubicie moze nawet pocalujecie w ksiecia zmieni sie na pewno a jedna z was zostanie krolewna :D

A ja w pracy znowu siedzę nad rymami się tu biedzę Wczoraj znów mnie omineła impreza wielka, pełna gingera dzisiaj już jej nie ominę mowy nie ma, prędzej zginę! Witam także nowe panie piękne do rymowania bardzo chetne razem bedzie nam tu raźniej i rymy mnożyć się będą pokaźniej :D

Ja coś tutaj wyznam wam nową stopkę dzisiaj mam ;) Piękna jest stopeczka moja jak wam ona się podoba?

Zapomniałam jeszcze wam napisać że na draba będę czyhać od zaraz księcia ja chcę mieć chcecie też? A to pech :P

helgo droga witaj siostro czuje ze dzis bedzie ostro ledwie zywam nieszczesliwa zmora strasznie jest kasliwa oswoic nie daje sie biega w domu z moim psem lape daje poszczekuje coz to zycie nam szykuje powiedz helgo moja mila czy na draba natrafilas? :D

Czyham, patrze, obserwuje ale draba nie widuje czekać będę tu na niego wiem, pojawi się na pewno jestem ja jego królewną! on mym księciem wymarzonym który szuka sobie żony weselicho wkrótce bedzie wiec szykujecie się na prędce :D

helgo zycze powodzenia i niedlugiego czekania co do draba powiem ci w sekrecie ze ja o nm marze skrycie :D

Oj kaciuuniu będzie walka ja nie oddam mego drabka :P

w zyciu walka jest niezbedna moja mila helgo piekna spadam teraz na sniadanie bo zem glodna nieslychanie pozniej wpadne tu na pewno by rymowac droga z Toba helgo :)

Walczyć będę na śmierć i życie choć cię lubię niesamowicie :) Na ruszt wrzucę cosik zaraz mój żołądek mały już jak u komara Kaciuu czekam też na ciebie stale by rymować zapamiętale.

nie wiem co się ze mną dzieje mózg mój zaraz oszaleje składam rymy w domu, pracy już nie umiem żyć inaczej do wszystkich mówię wierszem me dziwactwo to nie pierwsze a jak spotkam tego draba będę bardzo, bardzo rada :-)

Och Anielo moja droga moja też jest biedna głowa, wciąż mnie rymy prześladują ciągle łażą za mną, knują wciąż w me słowa sie wcinają one już mi żyć nie dają! Czego nie robię wciąż rymuję rym mym życiem już steruję uwolnić się nie da od tego dziada zaakceptować trzeba wścibskiego gada żyć sobie z nim i wciąż rymować... och ma biedna, biedna głowa 😭

Gość chochliczek psotniczek
ja tez tu bym miejsce zagrzala lecz bardzo jestem niesmiala wiec cichcem sie usadowie moze mi kto tu podpowie jak w laski wasze wkupic sie trezba czy na powitanie daja tu soli i chleba czy trunkami czestuja i dla nowych smakolykow nie zaluja czym was uraczyc mozna czy podrzucic wam pare stekow z rozna salatke, czekoladke dac serwetke lub pomadke czego pragna wasze duszyczki znikam na chwile kupic trzewiczki

Na wkupienie się w nasze łaski potrzebna jest tylko butelka flaszki :P

juz chochliczek do nas zwital juz rym nowy tworzy klika musimy chochlika podjac wodka :) a najlepiej zubrowka mile panie moje sliczne rymy macie fantastyczne ja ten sam problem mam wciaz rymuje ta ra ram rymy w zycie sie wcinaja nawet spac nie pozwalaja gdy do mamy babci mowie to rymuje jak kto glupi draba jeszcze nie spotkalam moze inna mi go zabrala :D ide teraz do lekarza co to bedzie o moj Boze zmora swoja oswoilam teraz jest nawet calkiem mila mamy wiec umowe taka a zmora przystala na to ze nie bedzie jeczec w nocy ani mi zabierac koca jesc malutko potrzebuje tylko wode zimna pije mowie wam wiec slowa te ze zmora zaprzyjaznilam sie bedzie moim bodyguardem ma bicepsy calkiem twarde teraz spadam mowie czesc pozniej wpadne rymy plesc w czolko buzi daje wam teraz zegnam pa pa pa

wiec czym predzej wraz z butami stukne w koszyczku kilkoma flaszkami by wesolo tu znow bylo i piekne sie rymy klecillo a tymczasem do zajec wracam i chwilowo sie na piecie obracam

draba widziano w okolicy na gdanskiej starowce pil soplice :D wiec szybciutko moje panie ugotowac smaczne danie i do draba begnac szybko usmazyc mu pyszna rybke i ziemniaczkow mlodych trzy z ogoreczkiem malosolnym wtedy recze glowa swa zostaniecie krolewna :D

Witam wszystkich prawie z rana, jestem dzisiaj niewyspana. Cała noc prawie czowałam, zamknąć oczy wrecz sie bałam. Moj chrzesniaczek chory znow jest, katar,goraczka,kaszle fest. Ma dopiero ze 3 latka, a jam jego chrzestna matka:) Teraz już sie lepiej czuje gania, po domu buszuje:)

Biegnę, śpieszę daję dyla los okrutny mi nie sprzyja :( wszak ten Gdańsk jest tak daleko nie dolecę tam i w miesiąc, draba ktoś mi sprzątnie pewnie nie zostanę jego królewną, czas sie pogodzić ze smutnym losem w łeb sobie strzelę a krew mi pocieknie nosem, ale może...jest nadzieja kacia nową bajkę stworzy królewicza mi odtworzy będzie nowy, piękny, gładki tylko dla mnie i bez wpadki :P

Och Madziuchno moja kochana ucałuj w czółko swego chrześniaka, drab wszak to jest niesamowity choć niewątpliwie troszku chorowity, kocha Dżem i Ryśka Riedla taka z niego mała bestyjka na imię mu Miłosz, chłopczyk kochany cudną ma chrzestną ten psotnik skubany :D

Helgus juz go ucałowałam, przytuliłam,pogłaskałam. Wierny Z niego fanik Dzemu, lecz wiadomo włąśni czemu.:P

kaciaa topik tu odswieza na kolanach trzyma zwierza na ramieniu siedzi zmora a tu obiadowa pora :P obie ruszyc sie nie dadza tylka mecza sapia placza u lekarza dzisiaj bylam dobrze tam sie nie bawilam mykam teraz moje mile bo za bardzo nie mam sily lecz pozniej bede na pewno wraz ze zmora biala lekka obalimy poloweczke i porymujemy troszeczke benedykta obgadamy jaki z niego papiez fajny zdrowie jego wypijemy za jego pobyt na polskiej ziemi kaczki zas znow sie zblaznily no doprawdy brak mi sily najpierw elektryk bez matury potem kwachu bez obrony co z ta polska moje mile jak tak pojdzie nie urosniemy w sile musze troszke ponarzekac bo wszak z tym nie mozna zwlekac trza wyzalic sie wiadomo no bo po to wymyslono smutki zale i lezki slodkie mykam teraz moje mile bo naprawde nie mam sily pozniej bede przy kompie siedziec by nowe rymy wam opowiedziec a tymczasem kaciaa na 102 wszystkim mowi papappa no i w czolko daje pyska hej trzymajata sie ludziska :D

helgo droga moja mila aby nowa bajke stworzyc przed muzami sie musze ukorzyc zlozyc z labedzia ofiare i flamingow jedna pare bic poklony bardzo ladnie a jak to mi wyjdzie skladnie i jak muzom sie spodoba no i jesli bedzi pogoda to natchnienie muzy dadza ale sama nie poradze sobie wiec mi pomoz oto co masz zrobic wypic moje zdrowie wodka zajodlowac bardzo krotko :D a juz muzy nalezycie w mej tworczosci znajda odbicie i krolewicz wnet przybedzie i juz tylko twoj on bedzie :D

gdybym czasu więcej miała to bym z wami rymowała czasem jednak będę wpadać fajnie tutaj jest pogadać na dzień matki kartę wypisałam rymowanki wtrącić nie omieszkałam muszę kończyć drogie panie i ogarnąć me mieszkanie potem legnę na TV (tivi) bo seriale będą szły gdy odsapnę zjem kolację wpadnę znowu na libację mam butelki wódki trzy będzie fajnie tutaj mi

O przyszłyście nareszcie, az mnie przeszły dreszcze. Juz z nudow umierałam, alecz teraz weny nabrałam. Wiec witam Was dziweczeta, az usmiechnely mi sie oczeta. :D:)

Ależ kaciuu moja miła zrobiłam wszystko o coś prosiła wódka już jest obalona a ja piszę zapijaczona jodłowanie poszło sprawnie wszak to moje jest zadanie! na księciunia czekam het kaciuu ześlij mi go wnet! :classic_cool:

helgus_ co Ty gadasz niuniu? Marzysz o jakims ksieciuniu? Przeca masz swojego mena, co podobny jest do kena:P

Ah Madziuchno zamilcz wnet mych tajemnic nie zdradzaj, nie! głowa od przybytku nie rozboli mnie będzie ich dwóch - nie pobiją się :P

Ty bedziesz miała dwóch, ja ani jednego:( a wiec zamien sie w słuch, jak bedziesz wybierała-nie bedzie zadnego:O