Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czapka Witka

nie czuje, że rymuje

Polecane posty

Adwokat z urzedu ma racje, Bombo nie warto robic wakacje...!! Bedzie tu pusto, bedzie nas malo Niewiele na topiku wiec bedzie sie dzialo... Dzis ma tato moj urodziny, wiec sie zbieramy -cale rodziny.. Bedzie picie,dobre jedzonko Ohhh,uciekaj mi z glowki golonko!!! Przeciez bylam niedawno na diecie o czym wszyscy zreszta wiecie..:O

Całuski dla twego tatusia wczoraj imieniny miała moja mamusia, u mnie jednak smutne to święto bo moja mamusia jest już świętą. Znicz jej zapaliłam i trochę się pomodliłam. Ale dzisiaj smucić się nie będę po drineczka sobie sięgnę. Ognisko o w planach mamy i po lesie pohasamy. goloneczki też bym zjadła żebym nie bała się sadła. Dietę od jutra zaczniemy ale wczesniej sobie golniemy ....

Gość Zuza**
wczoraj pilim w pubie,bo bylo juz po sprawie,egzamin byl koncowy i tlum na piwo gotowy:D

witam wszystkich serdecznie bo tu jest fajnie i bajecznie, ja też chcę zabłysnać rymami bo popijam całymi dniami jestem sobie zołza mala pospolita ale śmiała mam skryta nadzieję, że mnie stąd nic nie wywieje. :) siedzę w domu na urlopie i patrzę jak brazylia w pilkę kopie. czesto też na kafe bywam i swego zdania nie ukrywam :) dziś jak zwykle bedzie mój luby, odwiedzimy razem kluby będziemy sie śmiali i pili a jutro kaca leczyli.

Fajne mam koleżanki na forum rymowanki. Z czułością tu zasiadam rymami opowiadam. Odkrywam swe talenta choć bywam fest padnięta. I myslę w chwili tej skąd rymy w dłowie mej ? :)

Wpadłam tutaj na sekundkę zrobic po kafe rundke wrocilam wlasnie z imprezy bylo extra, wlos sie jezy co sie tam wyprawialo oj duuzo sie dzialo dziwki temu powiem wam coraz blizej celu mam zdobede mojego blondyna i bede z nim szczesliwa:) Teraz musze juz uciekac bo aktywny dzien mnie czeka a ze nie spalam wogole czuje sie jak maly ciul*k witam jeszcze kolezanki ktore zapodaja nowe rymowanki zostancie prosze z nami i pobawcie sie rymami buziaki dla was moje drogie ruszam teraz w dalszą drogę 👄 :classic_cool:

Helu :)- łap swego blondyna, bo fajna z ciebie dziewczyna. za sprawą twojej gafy mało nie wpadłam do szafy ze śmiechu oczywista ale z ciebie artystka:P

Wszystkie zołzy my kochamy i do rymów zapraszamy. Rozgośc się na tym topiku miejsca tutaj jest bez liku. Topik nasz jest elitarny ale bardzo figlarny. Wódkę czesto tutaj chlamy wcale tego nie ukrywamy.:P

chodzę sobie od godziny i zwrotki składam w rymy wciągające to zajęcie i mam odcisk już na pięcie. :) adwokatko moja miła może wypijemy razem drina? :P

Gość rYm DLA BabUNi
nikt nie lubi podszywacza - - a to przeciez ciezka praca; ciagle myslę, kombinuję, lecz wciaz slysze ze cos psuję. :( Jednak nisko sie nie cenię, moim usprawiedliwieniem jest chec świata naprawiania: ciecia, giecia, prostowania.. :) Lubie gasić chore wątki, oraz wątków deptać szczątki, gonić lolków i osiołków, deptać chwasty, bić matołków. zaś najwiecej satysfakcji odgłos sprawia mi reakcji gotowania i pienienia, z czasem wrzenia i kipienia. teraz was pożegnać muszę - - idę posiąść czyjąś duszę; i choć czuje ze juz bredzę, może jeszcze was odwiedze.. :P

Zołzo moja ukochana ja to robię już od rana. Słońce mnie od rana grzeje a ja piwko już se chleje. To tygodniu ciężkej pracy weekend musi być na cacy. Więc zapraszam na drineczka bo fajna z ciebie dzieweczka.

Gość zuza***
część z radości piwko piła, reszta smutki swe topiła, w każdym razie miło było, choć dość szybko się skończyło

Podszywaczu nasz milutki wracaj do nas, ściągnij butki zasiądź z nami i zapodaj rym nam krótki. Cięty język nas nie boli jak czasami nas ktoś opier***i byle słusznie .... Nie posłusznie - słuchać chcemy ciętym rymem odpowiemy.

Gość rYm DLA BabUNi
dzieki za te mile slowa ale dzisiaj pusta glowa; pracowalem przez noc całą, i mam teraz dynię małą :P

Tak czasami w życiu jest że na losu gest, długo czekać trzeba nam skąd ja to znam. Wczoraj miałam smutków wiele, a dzisiaj będzie wesele. Nie z tańcami, ale w mem środku i dlatego wypije z tobą kotku.

Nie zadręczaj się babuniu czasem rym robi kumu mamuniu raz ucieka raz powraca taka to jest praca. Niech ci wena wnet powróci rym jak piosenka zanuci teraz bryknij se na łączki po drodze kup dwa pączki, pooglądaj chmurzaste owieczki i opowiesz wrażenia z wycieczki. Wieczorkiem zapraszam na winko ciebie i wszystkie dziewczynki.

donoszę nowinki z mojej mieścinki. u mnie w mieście wielka bura a to wszystko przez carrefoura ludziki na zakupy się wybrały i klamkę przywitały niech się cieszą ludy małe, że głowy mają całe markecisko już zamknięte towary z półek ściągnięte dach się zawala bo konstrukcja jest niestała.

Kompa wlasnie dopadlam w fotel cala opadlam Jak ja lubie takie temperatury takie ludzkie nagrzane skory... Jak asfalt jest nagrzany a obok moj kochany idziemy razem za raczki przez zielone laczki... Troche zle mi sie rymuje Niech Was to nie zaskakuje Taki upal jest niesamowiyt, poklony dla zalozyciela topiku- -Czapki Witty!

Gość dobroczynna
gdy napełnisz dziecku brzuszek będzie cieszył się maluszek. wejdź więc na stronę taką -----> www.pajacyk.pl i powiedz o niej wszystkim Warszawiakom. To nic nie kosztuje rymuję,rymuję,rymuję.

często tutaj nie rymuję bo innymi sprawami się zajmuję lecz nie myślcie przyjaciele że ja jestem głupie ciele co rymować już nie umie które pustkę ma w rozumie gdybym czasu więcej miała to bym z wami rymowała mam sentyment do topiku który wpisów ma bez liku będę mieć ja was na oku nie zginiecie w kafe tłoku bo ten topik ekstra jest wie to każdy kto tu bywa no i wpisów wciąż przybywa gorzałeczkę wszystkim stawiam i zagrychy nie odmawiam mam kiełbaskę pyszną z grila korniszony w wielkim słoju nie zostawię ich w spokoju race właśnie sąsiad strzela zaraz będzie już niedziela także pijmy moi mili byście potem słodko śnili

Witaj Anielu, mój nowy przyjacielu w kontaktach niewielu i spotkaniach rozrywkowych ale to było nieplanowo. Chyba to naprawimy, i częściej tu zagościmy. Bomba nam dezertuje co za bardzo nam nie pasuje. Mam głowę dziś lekko nagrzaną do rymóm nie poukładaną. Jutro tu z rana zawitam i rymami poklikam.

Gość . . .
Helgo droga więc i tu postała moja noga :-) Dziekuje za zaproszenie I za odwagi rozpalenie. Talentu nie mam za grosz ale gadanie rymami to rozkosz :-p wiec i ja sprobowac postanowiłam butle winka postawiłam kto zechce niech się czestuje poniewaz taki tu zwyczaj panuje :-)

Trzykropku moja złota co sie w Harrym trochę kocha;) cieszę sie ze tu przybyłaś i swego rymka zostawiłaś widzę talent wielki masz nasze zwyczaje także znasz ładnie nam wódkę postawiłaś widać ze super z ciebie dziewczyna wiec zaglądaj do nas częściej i nie gadaj żeś beztalencie :)

Anielu, Bombo super ze jesteście już myślałam ze odeszłyście i zostawiłyście nas w głębokim żalu który nie miał by umiaru wasze rymy są zbyt cenne tutaj zawsze będzie wasze miejsce!

Adwokacie! Blondyna złapie w swe ramiona bo uparta ze mnie dziewoja jeszcze ze dwa spotkania i zdobędę mego pana jeśli nie i 10 przeczekam bo jest wartym tego człekiem posiądę mojego chłopa a jak nie to zgwałcę jełopa :P:P:P (rymowało sie, wcale nie jest jełopem;) )

Droga Helgo powodzenia nie złap tylko jakiegoś jelenia. A z jełopa też można zrobić chłopa. Jeśli wart jest tego złap za łep kawalira i zaciągnij go do wyra.:P