Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

babcia Agrypina

Erotyka upada cz II

Polecane posty

no własnie wrrrr nie chce 😠 babcia oj bo ty się już przyzwyczaiłaś do tych nic nie wartych postów i topiców a ja dopiero się ucze:)

babciu ty już może za stara jesteś? Ja nie chcę w żaden sposób walczyć z plagą tych uciesznych topiców humor mi poprawiają;)

Przepraszam, ale ja nie na temat. Czy dziala u wasprzegladarka na kafe? I czy mozecie sie zalogowac na swoj profil? Bo ja nie 😠

przecież ja tu nie mówię o fajnych zabawnych topikach:) ale o podszywaczach którzy rozwalają ciekawie zapowiadające się tematy, o głupich komentarzach i wyśmiewaniu się:)

to walka z wiatrakami będzie...

Fajnie, masz rację pod tym względem, ze to co się tu pisze z erotyką nic wspólnego nie ma, ale poziom Twojej wypowiedzi, te przeklestwa potwierdzają właśnie to o czym mówię, że mi się nie podoba...

Dzieki!! Bo mi ani jedno, ani drugie :/ A co do tematu topiku to ja sie zgadam troche z 'fajnie'. Bo tu, na kafe to malo gdzie mozna przeczytac cos od czego ma sie mrowki na ciele. Zazwyczaj uzywany jest jezyk z najgorszego burdelu :O

Czyli mój błąd nie umiem czytać ze zrozumieniem. Tu się zgodzę podszywacze mnie już wkurzają i to bardzo 😠 zabrali mi mój nick: ( i są beeee. Gdyby oni chociaż w miarę udolnie to robili a tutaj jakiś niedouczony smarkacz z klonuje mój nick napisze spierdalaj i mysi, że jest zabawny.

no właśnie... erotyka z wulgarnością ma niewiele wspólnego... ale niektórzy mylą pojęcia albo są po prostu niewyżyci i muszą gdzieś wyładować nadmiar energii

o właśnie.. a to forum mogłoby byc całkiem fajne... przecież erotyka to coś pieknego, a czytając tematy i posty tutaj można odnieść wrażenie że dla większości to po prostu element nieobecny w ich zyciu skoro tak na to za przeproszeniem srają...

nic się na to nie poradzi... można próbować prowadzić rozmowy na poziomie i po prostu ignorować chamskie podszywy... i tyle :-)

Gość fajnie
Przepraszam was za moja wypowiedz ale poniosło mnie... :/ bardzo sie denerwuje kiedy widze takie tematy!! Erotyka to cos niezwyklgo i ponad wszystkiem..dlatego boli mnie to jak widze ludzi ktorzy to splycaja!! Mam 32 lata i wiem cos o tym i o niezwyklych erotycznych przezyciach..to jest boski klimat a nie jakis burdel !! Jeszcze raz z calego serca przepraszam papap

Starzy odeszli nowi przyjdą. Jak na razie nie widać żadnego w miarę kompetentnego podszywacza, ale myślę, że to kwestia czasu.