Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mats znany jako...

Przyznałem się do podszywu na spowiedzi...

Polecane posty

Gość Mats znany jako...

Ostatnio na spowiedzi coś mnie tknęło i powiedziałem, że się podszywam na Kafeterii. Ksiądz w ogóle nie zrozumiał o co chodzi i zażądał dalszych wyjaśnień. Powiedziałem mu więc w czym rzecz, i zacytowałem mu z głowy pięć moich podszywów które akurat mi się przypomniały: Lubię penetrować ręką aż po łokieć jelito grube starego knura, który leży na stole operacyjnym u mojego kolegi, weterynarza-psychopaty Anatola. Doznaję wtedy silnych skurczów prawego sutka, co powoduje liczne omdlenia i bezwiedne oddawanie moczu przez pracownice Urzędu Skarbowego w Zgorzelcu. Dodam jeszcze, że podróżując po kraju w poszukiwanu nowych bodźców erotycznych, bardzo czesto zatrzymuje się w barze "Po zapadłą klatą" w Swornych Gaciach gdzie Pani Krystyna nomen omen z gazowni parzy mi wspaniałą herbatę używając do tego swoich przepoconych rajstop, co zbawczo dziła no moja zniszczona cerę oraz rozluźniajaco na zmęczone zwieracze..... Układam trupie czaszki z niestrawionych resztek marchewek wyjętych z odbytnicy tygrysa bengalskiego Wycinam pajacyki ze sreberek po czekoladzie i udaję się z nimi na rozmowy kwalifikacyjne do potencjalnych pracodawców. Tam, podczas negocjacji płacowych dokonuję ekwilibrystycznej sztuczki - wciągam pajacyki do swojego odbytu a po chwili wypluwam je nieuszkodzone na stół. Na razie nie znalazłem uznania ale widocznie wyprzedzam swoją epokę. Zbieram wentyle od opon rowerów Wigry-3 i przechowuję je w prawym uchyłku odbytnicy Księdza zatkało. Powiedział, że z pewnością jest to grzech ale nie wie jak go dokładnie zakwalifikować. W końcu kazał jeszcze raz powtórzyć mi te podszywy i słyszałem, że zapisuje coś w swoim notesie i trochę się chichra. A potem powiedział, że mam odmówić trzy razy "Zdrowaś Mario". Czy to nie nazbyt łagodna pokuta?

Gość ojojoj z piekła nie wyjdziesz
:D🖐️

Gość la ila
jednym slowem,masz talent

Gość kociamber
ksiadz zrobi podszyw podszywa 😭 on notował to i usmiechał sie do swoich mysli

Gość Anna Sobecka_Toruń
Nie martw się. Wiem, że to wciąga. Sama też się tu czasem podszywam, jak akurat nie mam dyżuru w Radio. :-)

Gość jesteś rozszyfrowany
Mats znany jako SUBS to było łatwe :-P

Gość Dziecko łobsrane...
muahahahhahahaha myslałam, że pekne:) popłakałam się ze smiechu muahahah

Coś za często tu mnie identyfikują ostatnio... :-P Pora zmienić forum ;-) PS. A Ty, dziecko łobsrane zaraz dostąpisz zaszczytu podszywu ode mnie 🌻 I trzymaj się ciepło, a chorobę przepędź do diabła :-)

Gość Dziecko łobsrane...
O żesz.. i narobiłem w gacie pszy tym. Co teraz ? W pracy nie mam zapasowej garderoby. :( Myslicie że ludzie, którzy siedzą ze mna w pokoju się zorientują ?

Gość dziecko łobsrane...
Z wielką skrupulatnością ale zarazem z gracją Helmuta Kohla układam replikę "Mony Lizy" z papieru kolorowanego, jednocześnie zajadając się przeterminowanym serem feta, który przyniósł mi pod pachą pan Mietek - stary lubieżnik i menel ze stacji Chełm Cementownia. :classic_cool:

a któżby inny:> Skąd ten facet się urwał ?

Gość Dziecko łobsrane...
łeee:( nie jadam serwów z pod pachy

Gość eksluzywna galeria zlewozmyw.
Wycinam pajacyki ze sreberek po czekoladzie i udaję się z nimi na rozmowy kwalifikacyjne do potencjalnych pracodawców. Tam, podczas negocjacji płacowych dokonuję ekwilibrystycznej sztuczki - wciągam pajacyki do swojego odbytu a po chwili wypluwam je nieuszkodzone na stół. Na razie nie znalazłem uznania ale widocznie wyprzedzam swoją epokę. ten uwielbiam!!! geniusz!!! wszystkie są ekstra ale te sreberka!!! ukłony...

Gość Dziecko łobsrane...
a od Pana Miecia wara:( to mój bliski przyjaciel;)

Z wielką radością przypominam ze podszyw jest zabroniony na tym upadłym forumie. :o

Jak tam, dziecko? Mam nadzieję, że nie byłaś nigdy na stacji Chełm Cementownia bo podszyw zawiera pewien błąd merytoryczny. Żadnych meneli tam nie ma - to tylko kawałek peronu i tyle. Chochliczek - nie... to nie ja... to ktoś jeszcze lepszy :-o Pozdrawiam :-)

Gość Dziecko łobsrane...
UK🌼 ahhah nie nie byłam nigdy, więc błąd nie został zauważony:)

Natomiast z wielką przyjemnością przyznaję się do pajacyków ze sreberek. Ech, byłem wtedy w formie... ;-)

chochliczku...to nie ja :D;)

Jasne, jedźcie z tym dalej, tawariszcz Mats :-) Nauka praktyczna jest najważniejsza w tym ciężkim fachu! Bez treningu nie ma wyników :-D

a ja bardzo lubie inteligentne i dowcipne wypowiedzi podszywaczy!!!niech sobie pisza,dzieki nim kafeteria ma swoj urok!!jestem za

Gość Matas znany jako...
hmmmmm...... spowiedz ? kiedyś było........ czy to jest grzechem że sie podszywam ?

Gość Matas znany jako...
Noooooooooo. i moje pytanie wystraszyło podszywaczy:D:P

Gość Konkretna
Czy moge prosic o profesjonalna odpowiedz ?

Sreberka sá de best!! chyba nawet mogá konkurowac z batmanem :D:D Nie moge!!!!!

Gość Nie szkoda tobie
czasu na takie bzdety, ktore wypisujesz ... Myslisz, że ktos to czyta ?