Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mats znany jako...

Przyznałem się do podszywu na spowiedzi...

Polecane posty

Gość uk subs jest gupi
zacznij wykladac na uniwerku :classic_cool: slyszalem ze gdzies na wyspach jest akurat wolny etat :P

pisanie tych autorskich tekstów nie uważam za podszyw wg mnie źle rozumiesz istotę podszywu, po co używasz wyszukanego wyimaginowanego słownictwa podszyw to udawanie autora topiku ,kradzież jego stylu i stosowanie jego słownictwa , ulepienie i manipulowanie topikiem To co ty propagujesz to własny prywatny lans w celu uzyskania sławy na kafaterii widomo że to co piszesz to nie autor, chcesz zaistnieć i zdobyć uznanie.

Dla mnie? Chyba na Bergamutach :-D Pozdro Tyle lat już łazisz za mną na topikach, że pora się powoli umawiać na sex :classic_cool:

Aliksandra - serdecznie dziękuję za wyrażenie opinii. Ale nie zamierzam już polemizować. EOT.

:D:D:D:D te podszywy są genialne :D...i myślę że ich autor musi być bardzo inteligentny :)

Gość uk subs jest gupi
nie umawiam sie na seks z kafeteriankami :p 🖐️

właśnie o to chodzi autorowi tekstów własnych - żeby zdobyć takich fanów, wystarczy użyć parę wyimaginowanych słów i ludziom sie podoba dle mnie to jest denne i kiczowate

uk subs jest gupi -> bardzo rozsądnie! :-D OK, pozdro for all, nie wyłączając Krytycznej Aliksandry, i do zobaczenia kiedyś tam

Gość podszywana marysia
🖐️

Gość podszywy muszą mieć kontekst

ale umarłam ze smiechu jak czytałam pierwszy post } No i mamy na kafe ducha. :o 🖐️