Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lili125

jaki najfajniejszy krem??? do cery mieszanej??

Polecane posty

Gość lili125

jaki miałyście najfajniejszy krem, ?? końzy mi sie własnie oligo 25 i zastanawiam sie nad zakupem termal fix do skóry odwodnionej, ale nie wiem czy jest sens wydawać tyle kasy, może polecicie mi coś fajnego??

Gość ....//

Gość a mi
bardzo odpowiada Lirene Matujaco- Nawilzajacy... wydajny i lekki, bardzo fajny na dzien i na noc :)

Gość lusieczka
ATW- matujacy ze serii Derm Basic- bardzo dobry:)

Gość odpowiadam uprzejmie
dex do cery mieszanej zdecydowanie!!!!!

Gość odpowiadam uprzejmie
dex do cery mieszanej zdecydowanie!!!!!

Gość lili125
lusieczka >>>gdzie można kupić ten krem i ile kosztuje??

Gość Siakaś tam...
Ty co wkleiłas linka puknij się w łebek, ten krem jest dla osób po 35 roku życia! naprawde tyle juz masz??????

Gość upupup
Jesli chodzi o ten krem z linka - to jest tez wersja tego kremu dotleniajaca dla osob w kazdum wieku. Ogolnie bardzo fajny krem. Inny ktory polecam to dremedic acne expert. Niby jest do sory stradzikowej, ale ja mam mieszna i super nawilza (ale nie matuje)

Gość IWOSTIN PURRITIN

Gość IWOSTIN PURRITIN
jeden jest na dzien a drugi na noc =)

popieram DAX Perfecta do cery mieszanej. REWELACJA! Nie chciałam wierzyć opiniom na Wizażu i Kafe aż sama się nie przekonałam. Uzywam z 3 tygodnie i cera nie do poznania- wygładzona, uspokojona, nawet mam wrażenie że łagodzi jakoś wszystkie krostki:) I naprawdę ładnie matuje. No i nie jest drogi:)

a dla mnie Dax Perfecta to były peiniądze wyrzucone w błoto... :( niestety... zero efektu i nieprzyjemna dla mnie konsystencja. Podczytałam Was i kupiłam dziś Ivostin, jestem sceptyczna, no ale zobaczymy... a Flosleku nigdzie nie mogłam dostać!!

Sama się puknij w łeb!!! Są dwie wersje tego kremu jedna po 35 r.ż. a druga dotleniająca!!!

Gość mooooniiczkaaa
a ja obecnie mam eveline care soft... tani był i ładnie wygląda :) wiec go kupiłam uzyłam go raz jak do tej pory ale skóra była taka fajna mięciutka :)

Polecam Garnier - Czysta skóra. Byłam też bardzo zadowolona z Yves Rocher - seria do cery mieszanej, taki krem w słoiczku, cena ok.25 zł ale warto.Lekka konsystencja, dobrze działał. Przed nim używałam z tej firmy tez matujacego w takim plastikowym opakowaniu - wygladał jak buteleczka, taka biała z zielona zakrętką. To była rewelacja, nie wiem czemu go wycofali :(