joannaz 0 Napisano Wrzesień 6, 2006 jestes? Bysmy sie za wykres wziely;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Wrzesień 6, 2006 czesc wam, a wiec zrobilam test- wyszedl pozytywnie. Zadzwonilam do lekarza i dzis bylam na usg. Jestem w 5 tyg. ciąży. :) :) :) :) Przez caly dzien nie moglam dojsc do siebie, nie odzywalam sie wczesniej, choc bardzo chcialam sie z wami tym podzielic, ale net mi nie dzialal. Buziaczki, ide dochodzic do siebie. Pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 6, 2006 Jezu, ze co???????????????????????? W ciazy????????????????????????? GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZYcze zdrowego bobasa Oraz strasznie zazdroszcze i lzy mi leca ze........ znow kolejna tylko nie ja:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Wrzesień 6, 2006 Joasiek kochana jestem przekonana, ze uda ci sie, napewno. Ja bardzo wam dziekuje za to forum, za to ze moge tu sie wygadac, poplakac i wogole super ze jestescie. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 6, 2006 wica______________________ jeszcze raz gratuluje Ale ja.........naprawde juz trace nadzieje i nie wierze, poprostu nie wierze........Zycze wiec spokojnej ciazy i pisz z nami dalej Oraz dbaj o Was:) Chlip, chlip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Wrzesień 6, 2006 Faktem jest to, ze mam to pieprzone PCO i przy tym schorzeniu czasami są problemy z donoszeniem ciąży, troszke sie tego obawiam, ale nie bede sie tym teraz martwila. Buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 6, 2006 to podwojny sukces ze..........zaszlas przy PCO, to rzadko spotykane Dostaniesz DUPHASTOn (progesteron) na donoszenie i utrzymanie i bedzie ok:) Powodzenia chlip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Wrzesień 6, 2006 Nie pocieba pakac, juz nie chlip bo mi przykro, naprawde bedzie dobrze- serio. Duphaston biore caly czas, juz cztery miesiące i faktycznie mam brac dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 6, 2006 wica_____kochana, ale to samo z siebie, z bezsilnosci:( Przejdzie mi......... No widzisz, bierzesz Duphaston: to nie masz cie co martwic, bedzie dobrze:) A ty sie nie smutaj bo dzidzi tez bedzie zle:) Ciesze sie ze Ci sie udalo, to cud Daj znac jak bylo na USG:) ZMykam zaraz, padam, caluski i glaski brzusia dzidzi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Wrzesień 6, 2006 Na USG widzialam mala fasolke, bilo serduszko/nie wiedzialam, ze tak wczesnie zaczyna bic, serio/, ma 4 cm bez 2 mm i dostalam zdjecie. Ja tez uciekam, papa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 6, 2006 extraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Trzymaj sie,papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 WItajcie laseczki Zycze milego dzionka :):):) Cmoki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 joannaz wczoraj mnie nie było bo miłam gościa :)) dzisiaj już powinnam być :) gości sie niespodziewam :)) Kobiety a Wy na grzyby :)) Miłego dzionka :) buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OLI80 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 wica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jejku jak się cieszę !!!!!!!!!! SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! Kochana masz swoją upragnioną fasoleczkę :):):):) Ale fajnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 WICA..no poryczałam sie z Twojego szczęścia..no prawie poczułam jakbym to ja sama sie znów dowiedziała ze jestem w ciazy..No GRATULUJE GRATULUJE!!!!! Super no tak sie cieszę!! Ja ide dzis na USG i mam nadzieje ze zobacze moja kropeczke:) Buziaki wica dla Ciebie..ciesz sie bo to jest super uczucie!! A Asik Tobie Słonko przypominam ze mi sie martwic nie wolno...przyjdzie kolej na Ciebie..zobaczysz..ja w to wierze całym secem Pozdr dla Was wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 Kobiety GRATULUJE z całego serducha ......... Wiosna na dobre się zaczęła i zaczął się też dobry czas dla Nas kobiety :)) Tym starającym się powodzenia :) Ja wierzę, że niebawem też dołączę do \"zaciążonych\" :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 WICA SERDECZNE GRATULACJE Z CALEGO dziewczyny pozdrawiam..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 Gratulacje Wica!! Ale mam pochrzaniony ten tydzień, full roboty, pełno stresów, a i w weekend nie odpocznę, bo zapowiada się gość na kika dni..... i jeszcze termin @ się zbliża....skąd brać siły?????? Dam radę, słoneczko na szczęście dodaje energii. Buziaki!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 Witajcie!!! Wreszcie dobre wieści WICA-----. G R A T U L A CJ E ! ! ! ! z całego dbaj teraz o siebie!!! i zdawaj sprawozdania :D :D :D Baaaardzo się cieszę!! No dziewczynki! Która kolejna? POzdrowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 Kobiety Ja zakręcona ale Wy bardziej .... co mi z tą wiosną uderzyło :)) przeciez to jesień krokami wielkimi się zbliża :)) ha ha ha no tak troszkę słoneczka i o wiosence marzę :)) Następna chcę Ja :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 Ważne zeby w serduchu była wiosna... i zapewne to miałaś na myśli :D :D :D Życzę ci tego _ BĄDŹ NASTĘPNA!!!! Trzymam kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 ... poza tym coś dziwnego się dzieje z moim organizmem bo zaczęłam tyć - cholerka wszystko tylko nie to :(( i nie wiem dlaczego :(( już 4 kilo mam za dużoooooooooooo P.S. w ciąży nie jestem na bank :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 może tarczyca... robiłaś badania na poziom hormonów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 Dobranoc Kobietki może tej nocy się wyśpię :P :P :P padam na twarz! papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 nie tylko nie wizyty u lekarza i nie badania buuu .... głodówka przez tydzień zobaczymy kto wygra Ja czy moje hormonki hi hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 Witam wiatm,byłam na usg i widziałam moje malenstwo i bijace serduszko-ach co za uczucie:) Wica tak wogole to chyba te 4cm to ma pęcherzyk płodowy bo dzidziunia to w 5 tyg nie jest taaka duza. ja jestem w 6 tyg i 3 dzien i zarodek ma 6,3 mm. Wiec mysle ze 4 cm to ma pęcherzyk płodowy:) No ale cieszmy sie ciaza i mam nadzieje ze chociaz Ty nie wertujesz netu i ne kombinujesz tak jak ja:) Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 Ladybird76 --prosze link jeszcze raz z instrukcja po polsku- krok po kroku, napewno sobie poradzisz, widze ze.....jakos sie zgrac nie mozemy;) http://www.mamo-tato.pl/a...&s_id=1&ss_id=3 kasik26____-dbaj o siebie i dzidzie:) Ciekawa jestem czy..........kiedykolwiek w zyciu bedzie mi dane....uslyszec i zobaczyc bicie serca mojego dziecka:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 joanna oj kobieto przestań tak negatywnie myśleć... niebawem i Ty się nam pochwalisz długo wyczekiwaną \"nadzieją\" :)) więcej optymizmu :)) Ja zamierzam zaskoczyć teraz a jak nie to do końca roku niewątpliwie bo potem się zabezpieczam jak nie wyjdzie .... Ja jestem na etapie @ a potem nie wiem jak dojdę do tego ze ma te płodne dni :)) ha ha ha ale jestem mocno podbudowana tym, że będzie OK Joannaz dam Ci troszkę mojego podejścia do sprawy i zobaczysz, że zaskoczy :)) ...link sie nie otwiera :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 Joanno! Jestem pewna, że usłyszysz bicie, a po paru miesiacach zobaczysz piękne małe stópki...:) pozdrowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 otwiera, sprawdzalam znow, dziala wsio u mnie Co do optymizmu: dla innych mam go na tony ale dla siebie,..,,,,,,,,,,,,,,,,,,wypalil sie chyba w ciagu prawie tych 2 lat staran ........Poprostu gdzies to mam juz, bedzie co ma byc, ile mozna czekac, sie ludzic i wyc, mam dosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach