Gość njenrteut Napisano Marzec 21, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Maj 12, 2013 Hej dzw!!! Kupę lat!!!! Zajrzałam na nasz stary topik, bo... znów jestem w ciąży:) ledwo się dowiedziałam. Od ostatniej @ 6 tyg. 20 maja idę na 1wszą wizytę. Postawiłam na P. Jestem szczęśliwa bardzo. Od prawie roku mieszkam w Gdańsku - Maja też prze-szczęśliwa, a P. jest dla niej super tatą. I naprawdę podszedł dojrzale, zaakceptował i się tego trzyma. Teraz oczekuję co będzie, bo to wcześnie. Ale już cieszymy się bardzo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Maj 12, 2013 Może się któraś z Was odezwie :) Jestem ciekawa co u dorotki, joannaz, justyny..z aniąanią mam stały kontakt na fb. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Czerwiec 29, 2013 Listka - po Twojej wiadomosci od razu jakoś tutaj zajrzalam:) może też inne dziewczyny się odezwą! pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach