Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikus25

naderwane wędzidełko!!

Polecane posty

Gość kikus25

podczas seksu naderwalo mi sie wedzidelko! penis krwawil a ja nie wiedzialem co sie dzieje! dodam ze to nie byl moj pierwszy raz! czy komus tez przytrafilo sie cos takiego??

Gość kikus25
prosze o rozsadne wypowiedzi!!

Gość kikus25
szok i to duzy!!! generalnie mi nie jest do smiechu!!

Gość olabogaaaa

dosc czesto sie zdaza szczegolnie gdy kobieta sie bawi i sciagnie za mocno w dol Musisz uwazac az cakowicie sie zagoi Posmaruj oxycortem zeby nie weszla ifekcja

Gość kikus25
dzieki za normala wypowiedz!! moja dziewczyna naklania mnie na wizyte u urologa !chcialbym tego uniknac dlatego powstal ten topik

Gość witaj nie martw sie
u mnie tez tak bylo ale bez niczego sie zagoilo i zostal tylko malutki slad takze ni ema sie czym martwic.

Gość taki se gość
no ale stary na babskim forum o interes pytać :D

a co ci poradzi urolog Nie naprawi jak juz sie urwalo Pilnuj sie tylko zeby nie bylo infekci przy sikaniu trche sciagaj skorke zeby sie mocz nie dostal pod napletek bo bedzie pieklo i smaruj antybakteryjna mascia Dopuki sie nie zagoi niech uwaza twoja dziewczyna z szarpaniem skora bo znowu naderwie.One maja to do siebie ze jak sa podniecone to ciagna skore tak mocno w dol ze az jest na granicy bolu.Moja mi nie naderwala ale nasza wspolna znajoma naderwala swojemu partnerowi

Gość kikus25
ten interes jest dla mnie wazny :P i martwie sie tylko ze jak sie zagoi to znow moze sie tak stac :(

Gość kikus25
nigdy nie slyszalem o takim przypadku! niestety mnie to musialo spotkac i juz bede bardziej ostrozny! to sa skutki ostrego seksu!

Gość kikus25
zobaczymy jak sie bedzie goic chyba zeczywiscie odpuszcze sobie urologa! jak na razie to mnie boli :(

Gość taki se gość
no jakby twój interes nie był dla ciebie ważny to byłbyś z leksza dziwny ;) ale tak w sumie to tez nie słyszałem o takim fakcie :classic_cool: jaki przedstawiłeś :D

Gość takasobiejednaconaderwała
mojemu facetowi to sie przytrafiło podczas stosunku ze mną i naprawde było troche strasznie.... :O on smarował sobie to maścią aloesową i pilnował żeby nie doszło do zakażenia, nic mu się nie stało i teraz jest wsio spoko :)

No cóż młodzieńcze... Czeka cię siedem chudych lat. Po tym okresie powinno się zrosnąć.

to nie jest powod do zmarwienia a do tego zeby sie cieszc ze masz ostra partnerke Jak sie zagoi to wedzidelko bedzie dluzsze

Gość kiku25
wiem juz na przyszlosc ze trzeba uwazac bo konsekwencje sa bolesne!!

Gość kikus25
a jednak nie jestem jedyny ktoremu sie to przytrafilo! sprawa naprawde fatalna! na jak dlugo po takim zdazeniu odpusciliscie sobie seks??

Gość kikus25
daruj sobie glupie komentarze!

Gość kikus25
Dziekuje wszytkim za powazne odpowiedzi - naprawde sie zdenerwowałem. teraz zastanawiam sie czy wzwód nie spowoduje krwawienia:(:(

to sam zobaczysz czy boli jak sciagasz skore sadze ze kilka tygodni Ewentualnie jak chcecie sie kochac to zaloz prezerwatywe z naciagnieta skora na zoledz Ograniczysz odbieranie przyjemnosci z seksu wiec stosunek bedzie trwal dluzej

Gość kikus25
te glupi e teksty i zarty to nie ja! ale dziekuje jurek za dobre rady!!

Wzwod moze spowodowac pekniecie tego miejsca dlatego musisz smarowac mascia Oxycortowa bo jest tlusta i troche hamowac wzwod jak mozesz wytrzymac to prznajmiej moze dwa dni

Gość kikus25
musze sobie odpuscic wspolzycie na jakis czas!

Gość kikus25
dla mnie to jest wazne wiec nie wpieprzaj sie i sie nie podszywaj! lepiej idz spac bo takie teksty sa mi nie potrzebne

Gość kikus25
tak wogóle to moja dziewczyna gdy zaczełem krwawic pomyslała ze byłem dziewicem i ze to był mój pierwszy raz.....