Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikus25

naderwane wędzidełko!!

Polecane posty

Gość kikus25
wrrrrrrrrr sesesese :P

Gość asasello
do urologa i to BIEGUSIEM

Gość dlaczego dlaczego dlaczego
oraz czy jesli ktos jest obrzezany to moze go to spotkac ? czy tez obrzezani nie mają wedzidelka ?

Gość pit27
Witam!! parę lat temu podczas ostrego seksu tez mi sie zdazylo,potem wizyta u urologa i tak dowiedzialem sie ze tylko zabieg w szpitalu...wiec nie masz na co czekac bo samo sie nie zagoi i znow sie bedzie nadrywac!!!oczywiscie juz nie bedziesz mial takiego jak wczesniej ale jest ok :)kobietom sie podoba...

Gość to jak z tymi obrzezanymi
mają to wędzidełko czy nie ?

Gość moga i nie moga
zalezy jak byliu obrzezani... ale tak wlasciwie to nie wiem czy do czegos jest potrzebne po obrzezaniu ? moze jakis obrzezany sie wypowie!

Gość amalgamat
Obrzezanie załatwia ten problem radykalnie, bo nie majuż absolutnie czego naderwać czy przesuwać. Jednak decyduje się na to zdecydowana mniejszość, a raczej decydują rodzice małych chłopców. U Żydów w niemowlęctwie, a u Arabów coś koło 6 roku życia.

Gość kci
tożes sie sam obrzezał!!!He,He.

Gość equinox
www.stulejka.pl poczytajcie, naderwanie wędzidełka może mieć nieprzyjemne konsekwencje, z każdym kolejnym naderwanie może się stawać coraz krótsze, w związku z czym będzie się łatwiej uszkadzać. Kółko się zamyka.

Gość mój man miał to samo
po co wchodzić na głupie forum i pytac głupich ludzi. ja własnie godzine spedziłam na czytaniu porad lekarskich, odziwo też na necie. nie zwlekaj i biegnij do lekarza. owszem samo sie zagoi ale problemu niestety w ten sposób nierozwiązesz, bo konieczny jest zabieg. ale nie martw sie to nic groznego

Gość radeon
Witam . niestety też przydarzyła mi się ta sytuacja co prawda nie zostało całe zerwane wędzidełko i nie było żadnej krwi ale sie naderwało trochę i nie wiem co teraz mam robić wizyty u urologa sie boje i raczej nie chcę tam iść co mam zrobić jakiej maść użyć może jakieś inne porady ehh

Gość podobny przypadek
ale mi laska ugryzla przy oralu i kawalek wygryzla ,od tego momentu minelo juz 8 lat i penis jest sprawny ale przez jakis czas sie goilo . bedzie dobrze zobaczysz takie przypadki jak widac chodza po ludziach a myslalem ze jestem jedyny :)

Gość ewdsad
Muszę przyznać że czytałem ten temat o naderwanych wędzidełkach 2 dni temu a wczoraj samemu mi się przytrafiło:| naszczeście się nie urwało jedynie pękło tak mniej więcej 1/4 boli jak jasny gwint i krew też leciała nawet się podetrzeć nie da po upuszczeniu moczu;p jak nie przejdzie do środy to chyba sobie wizyte i lekarza skołuje;p

Gość transwestyt to jest
dzieki za wypowiedzi, rozwiazalem ten problem :) teraz moja dziewczyna posuwa mnie w dupsko 30 centymetrowym murzynskim pytongiem wiec przyjemnosc z seksu mam bez uzywanie penisa wszystkim polecam :)

Gość jeden taki ONtuDEraz
chujjjjj w to sam see naderwalemm bolii jak 1000 chujjjii ale damy rade :) boli boli i jucha sika tak jest jak see w cucha cipka wpierdolisz albo ............ jak za szybko wpierdolisz chujaaa w cipuszke

Gość jeden taki ONtuDEraz
i pierdol system dymajj dalej dymaj dymaj juak wlodi za ciosem prawdziwi zip dzielili sie ostatnim groszem i jebAC POLICJE I PIERDOL SYSTEM I POZDRO DLA PALACZY

Gość jacooo
Witam mam pytanie czy po zabiegu na naderwane wedzidelko trzeba lezec po tym w szpitalu i ile trzeba wstrzymac z seksem

Moj chlopak ma podobny problem z zerwanym wedzidelkiem sledze forum i nieco przeczytalam ale nie moglam sie dopatrzec jaki czas sie to goi i kiedy bedziemy mogli pownie uprawiac seks. Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam

Gość słuchajcie
moze i sie zagoi ale potem znowu sie naderwie i coraz bardziej bedzie sie skracac co jeszcze bardziej zwieksza szanse na jego przerwanie. wkoncu seks bedzie zmorą. mój chlop tez to miał i po nieudanych próbach seksu pózniej(ból, strach) poszedł do urologa na zabieg. cos tam przyciął założył dwa malutkie szwy i teraz jest gites!! nie bójcie sie! aha blizny nie ma a ptaszek jest mniam mniam!!

Gość słuchajcie
aha, w szpitalu nie trzeba leżec, a sex to my po miesiącu zaczelismy uprawiac. co prawda w gumie dla wiekszej ochrony ale okazało sie ze była zbedna.

Gość Tesh
hehe mojemu chłopakowi dokładnie to samo się stało i nam tesh nie było do śmiechu. wchodził we mnie a widocznie byłam za sucha no i szarpnął i klapa. krew- myślał że to ze mnie, ale potem patrzymy a tu mały krwawi. on się wystraszył, poszedł do łazienki go obmyć, ale ja stwierdziłam że to właśnie wędzidełko. nie poszedł do lekarza, samo się fajnie zagiło i to szybko, bo już na następny dzień delikatnie to robiliśmy. także nie martw się :o

Gość Kolunek
Mi tez sie to stało :( za szybko wszedłem i urwałem penisa :( Znaczy węzidełko, ale chciałem żeby to fajnie zabrzmialo ;) No w każdym bądz razie, pozniej mi po 2 tygodniach znowu sie naderwało ale od jakis 2 miesiecy juz jest ok, tylko ze juz nie wchodze na jareme bo strach :P U urolloga nie bylem, w ogole co ten urolog robi, obcina to wedzidełko?

Gość Kolunek
znaczy w sumie to powiniem isc do urologa nawet jezeli 3 miesiece temu ostani raz sie zerwalo i juz sie nie zrywa? Nie opieprzy mnie czy cos ze od razu nie poszedlem? W sumie mi sie zroslo i wyglada tak jak przed, niewiele mi sie wtedy zerwalo, nie widac w ogole. Widzialem foty kolesi ktorym to usuneki, maly wyglada KOSZMARNIE jak jakis kaleka bez wedzidelka

Gość Kolunek
Trzeba :( Znowu mi sie zerwało, krew poszła, masakra

Gość pechowy
K... mnie też to spotkało!Lekko się naderwało strasznie boli,co mam robić? Muszę iść do lekarza czy samo się takie naderwanie zagoi?

Gość Tez
Ja tez mialem ten problem. Pelno krwi i w ogole. Za sucha byla. Nastepwmego dnia i tak jechalem ale juz x gumie. Minal ponad rok i jest ok. Nie trzeba isc do lekarza. Po prostu trzeba byc przez jakis czas ostroznym. Mi goilo sie okolo 4 do 6 tygodni. Przy codziennym sekrie. Nie martwcie sie! Upewnij sie ze jest wystarczajaco mokra! Pozdrwn!

Gość niecierpliwy
Mam ten sam problem, nadrerwalem pwedzidelko podczas sexu moja dzieewczyna. Moja wina bo probowalem ja zaatakowac na spiocha bez wczesniejszego przygotowania. Teraz musze wchodzic powoli ale ona za kazym razeem chce skakac po mnie jak na rodeo, musze sie cofac i zaczynac od poczatku. Na razie chyba bede musial wyluzowac bo juz drugi tydzien jak to sie stalo i nie goi sie znaczy jest taka ranka . Nauczka dla mnie za niecierpliwosc. Jak sie zagoi dam znac he he.

Gość mr m
naderwalem 2 dni temu wedzidelko w czasie stosunku:( krew i strach byl. teraz niby ok, ale szczypie przy sikaniu;] boje sie tam patrzec nawet zeby nic nie zepsuc. boje sie go nawet dotknac teraz. czy erekcja moze popsuc gojenie sie rany?? help!

Gość ale cisza w walentynki...
idz do ornitologa !!!