Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikus25

naderwane wędzidełko!!

Polecane posty

Gość konecki m.
Ja naderwałem wędziadełko tydzień temu, około 4mm. Bolało i strasznie krwawiło. Krew ciekła dosyć długo. Tydzień mija a jeszcze trochę boli. Chciałem się zapisać do urologa ale!!! dopiero w czerwcu można :) tylu jest pacjętów. Jaja sobie robią. I prawdopodobnie pójdę prywatnie.

Gość maniutek
złamałeś, trzeba będzie w gips włożyć

Gość Bryla1
Witam mam takie pytanie 3 tyg temu zerwalo mi sie wedzidelko bolalo jak .... ale juz jest ok.Zostal mi kawałek ,,starego" zerwanego wedzidelka na skorze co z nim?Jak mocno go dotkne to czuc lekki bol

Gość tralalalalalallala
Panowie nie bójcie sie lekarza! To tylko mały zabieg, 10 min i po kłopocie. Urolog delikatnie natnie te wedzidełko, założy 2 szwy i po kłopocie. Aha wszystko sie odbywa w miejscowym znieczuleniu, więc nawet nic nie poczujecie:P Jak wszystko ładnie sie będzie goiło, to po tygodniu mozecie zacząć działać :D

hehehe przypomniało mi się,miałam z chlopakiem taka sytuacje najpierw od groma krwi a potem smiech ze mu kutaska zepsułam:D oh ja niedobra:p

Gość koniokrattt
maluteńka - mówiłem ze niegrzeczne dziewczynki jesteście. i jak ja mamsie was nie bac?

Gość Piotrek14
Witam. jestem mlody jeszcze mam 14 lat tylko mam problem mam zakrotkie wędzidełko i jak sciagam skure z grzyba to wędzidelko ciagnie mi żoładzia. Czy powinienem powiedziec o tym rodzicom aby isc do urologa?? prosze o odp??

Gość Kafes
Lepiej nie mow rodzicą bo beda sie smiali

Gość Tomekkk86
Witam przydazylo mi sie to samo ponad rok temu.Przewaznie wedzidelko zrywa sie gdy partnerka jest sucha (nie podniecona :) ).Na poczatku bardzo duzo krwi ale po jakims czasie przechodzi najgorszy jest bol podczas oddawania moczu.Nie bylem u lekarza poniewarz nie ufam lekarzom wiem ze samo nie zagoi sie tak jak powinno ale jakos dalo rade (nie zalecam uprawiania sexu przez pierwszy miesiac i naciagania skory zbyt mocno pozwolcie zeby samo sie zagoilo albo idzcie do lekarza)po miesiacu zaczolem swoje wspolzycie i jest gicior partnerka jest zadowolona i mnie nic nie boli i nic sie juz nie zrywa .Teraz jestem bardziej ostrozniejszy i moja gra wstepna zajmuje troche wiecej czasu :) pozdrawiam.

Gość zwierzok
witam tez mam problem z tym ale mi sie to chyba urwało i niewiem co teraz zrobic z tym fantem krew sie tak lala ze mielem cala dlon w krwi calego pytona w krwi nogi w krwi posciel w krwi i moja ukochana tez byla w krwi i teraz niewiem co zrobic juz sie krew nie leje ani nie piecze nic czuje sie normalnie tylko jak na to patrze to miedzy tym wedzidelkiem a zoledziem jest taka dziura i niewiem czy mam isc z tym czy nie bo moze jak sie to jakos zagoi to wedzidelko niebedzie juz takie ale co myslicie o tym zebym nieposzedł z tym do lekarza bo szczerze nie mam zamiaru sie uzerac z jakims lekarzem co bedzie mi chuja ogladał co sadzicie o tym zagoi sie samo i bedzie git jesli sie zerwało ??

Gość zwierzok
a i wogole mnie to nieboli zabolalo tylko wtedy jak sie zerwało tak ukuło

Gość baryła
mam ten sam problem pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wujek5
Mi też się naderwało. Poczułem ból, ale ruchałem dalej, później się zorientowałem, jak czułem krew. Na drugi dzień już było spoko.

Gość twoja tata
niemowcie rodzicą bo beda sie z was smiac dzieci wojny L0L

Gość RANDOM DUDE -
malutenka jak chcesz maszaz to dawaj ;] rawr

Gość Rzemieślnik
Jak się coś naderwie lub zerwie najlepszy jest klej KROPELKA wszystko sklei!!!

spoko,wiem ze to bolesne cholernie ale nic ci nie bedzie.Mi sie to przytrafiło w wojsku,laska była tak nagrzana że skakała po moim wacku.Co ja miałem mówić ? kapiel raz w tygodniu,ograniczona higiena (w wojsku bylem w 1989r) na cwiczeniach cierpialem ze masakra ale przezyłem.Teraz mam małą bliznę ale za to mozna skóre rwać do konca I nic sie nie dzeje Prezerwatywy pekaja a pała cała

to samo naderwane wędzidełko, kurwa juz z miesiac sie mecze co sie lekko zagoi to przy bzykaniu,lasce i nawet przy normlanym myciu codziennym od nowa sie nadrywa, juz nie wiem co mam robic boje sie zdecydowac na operacje na otwartym kutasie:) to jest jakas masakra popsuty kutas to jak z jakiegos koszmaru. może ktos sie wypowie kto miał ten zabieg wydłuzania wędzidełka, jak to wyglada w ile czasu po zabiegu wszystko mozna itp.cały czas mam nadzieje ze sie samo zagoi, bo jakos tego nie widze ze ide do lekarza i on mi wbija w kutasa jakies igły i cos tam zszywa.pomocy

Gość Zabieg.
Słuchajcie. Też miałem taki problem. Naderwało się, potem nic przez jakiś czas nie robiłem, wróciłem do niecnych czynności i od nowa ból. Poszedłem więc do urologa. Obejrzał i powiedział, że to trzeba ćwiczyć itp. Ja powiedziałem, że chcę, aby dał mi skierowanie na zabieg obcięcia wędzidełka (czytałem o tym w necie). I dał mi. Poszedłem do chirurga i umówiłem się na zabieg. Zabieg trwał do 15 minut maksymalnie. W sumie nie bolało, ale najgorszy był moment wbijania igły (znieczulenia) prosto pod żołądź, obok wędzidełka. Od tamtej pory wszystko jest dobrze. Nie ma problemów z nadrywaniem, a i skończył się problem (jeśli wędzidełko jest za krótkie) niemożności podciągnięcia napletka na sam dół (bo wtedy tak żołądź śmiesznie się zginała) Myślę, że dałem konkretną odpowiedź i skorzystacie z niej. Pójście do urologa i obcięcie wędzidełka to dobre wyjście. Pozdrawiam.

Gość dlatego wlasnie trzeba unikac
seksu !!! SEX ZABIJA !!! BEZ TEGO MOZNA ZYC !!!

Gość ddgfg
ze niby jak cwiczyc ?????????????

Gość zaki18
pytanie do Zabieg. czy po usunięciu wędzidełka napletek zachowuje się tak jak wczesniej chodzi o to czy sam sie nie zsuwa z zołedzi tak jak mają chłopacy z krótkim napletkiem.

Gość znowu
no i znowu, tydzien nic nie robiłem ale w sobote troche wypiłem no i nie wytrzymałem, bzykanko lacha wszystko zajebiscie, tylko ze znowu mi sie naderwało. chyba sie zdecyduje na ten zabieg bo juz nie mam do tego siły.mam pytanie do tych którzy sobie naderwali -- po jakim czasie im sie zagoiło ze mogli wrocic do sexu oraz pytanie dla tych po zabiegu ile trwa leczenie po jakim czasie mozna wszystko ??????????????

Gość ffffafa
ja nie mam za krótkiego tego wendziołka tylko przez przypadek przy ostrych zabawach z dziewczyna przerwało mi sie na jakies 3 mm i cholernie leciała krew ?? nie wiem co mam zrobic bo jakos do lekarza to nie bardzo !! prosze o pomoc

nie kumam czemu faceci się tak urologa boją. przecież was tam nie ugryzie! to tak jakby kobieta do ginekologa nie chodziła, albo jakby nie chodzić do dentysty. szczeniactwo. i najczęściej nawet dorośli faceci robią z tego problem. głupota. autorze topicu - do lekarza marsz! da ci maść z antybiotykiem ( oxycort chciałam zauważyć może uczulać i wcale nie jest najlepszy ani najtańszy z dostępnych maści ( żeli ) antybakteryjnych. A poza tym jeśli pęknięcie jest spore to złe zrośnięcie może powodować powikłania ( a na pewno brzydkie blizny i zgrubienia ).

Gość Wiem ....
Wizyta u urologa! koniecznie ... szybki zabieg i po bolu ... nie mozna czekac az sie samo zrosnie! to do niczego nie prowadzi

Gość dikol17
Witam. Wszystkie sytuacje sa podobne. Za perwszym razem lekko sie naderwalo wedzidelko. Ponad tydzien bez seksu i potem znow miala troche za sucho naderwalem tak mocno ze sporo krwi bylo.Teraz jest ok. 1cm naderwane;/ Nie boli az tak ale chce zeby sie zgoilo tak dobrze zeby znow sie nie nederwalo. Mam 17 lat i raczej bez matki nie pojde do urologa bo se pomysli wtedy... A trzeba byc pelnoletnim zeby byc na wizycie u urologa i operacyjnie to zrobic? prosze o odpowiedz. dziekki

Gość Nadulka
dikol17 za szybko zaczałes sie seksic :) to pewnie przez to naderwales hehe