Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikus25

naderwane wędzidełko!!

Polecane posty

Gość dikol17
Nie chodzi o to. xD Zaczalem majac 15 lat wiec prosze cie xD Chce wiedziec czy z wizyta u urologa trzeba byc z rodzicem i czy operacja u niepelnoletniego jest za zgoda rodzicow.pzdr

Gość dikol17
No jest ktos w stanie odpowiedziec na to pytanie? Bo widze ze duzo osob czyta i nikt nie odpowiada.?

Gość dikol17
Zycze obys mial grzyba na tym swoim... xD Bo nie wiesz czlowieku co to jest bol i nie potrafisz nikomu pomoc... A kolegow chociaz masz? pzdr

Gość waliza32
mam dopiero 15 lat i też mi się przydażył taki wypadek.. strasznie mi kwawiło ale przestało. Troche mnie to piecze.. zastaniawiam się czy niemoże dojść do jakiś złych skutków naprzykład zakarzenia. Dla rodziców też się wstydzę o tym mówić , albo iść do lekarza, przecież mam dopiero 15 lat

Gość ymar
żartujecie sobie? igłę w kutasa?? k****, i co teraz?? :D w życiu tego nie zrobię! :)

Witam. ostatnio podczas stosunku stało mi sie to samo :/ naderwało mi sie wędzidełko! zanim sie zorientowałem ze krwawie to mineło troche czasu i tej krwi naleciało do mojej partnerki:? czy jej po tym nic nie bedzie?? mam nadzieje ze nie. ja sie zapisałem na wizyte i urologa ale ona nie chce isc do ginekologa!! powinna isc jak najszybciej czy jej nic nie bedzie??

Gość Naderwane Wędzidełko 4
Mam ten sam problem już od pół roku. Najpierw naderwałem sobie około 2mm przez głupote bo wszedłem partnerce za mocno do gardła ;) i nie krwawiło a seks uprawiałem już po tygodniu, po około miesiącu moja partnerka była sucha i znowu naderwałem około 2mm ale rana nie krwawiła a seks uprawialiśmy po 2 tygodniach. 3 razem znowu to samo też 2mm bez krwi ale seks uprawiałem już po tygodniu i przez to rana ciągle się nie chciała goić. Na szczęście udało mi się 2 tygodnie bez seksu i się zagoiło ;) Niestety 2 dni temu ćwiczyłem nową pozycję ze swoją dziewczyną, ona nie była wystarczająco wilgotna a na domiar złego kochaliśmy się z jej włosem, który prawie obciął mi chu*ja ;) wędzidełko tak mocno pękło, że aż krew mi leciała po jajach. W sumie jak sobie policzyłem wszystkie pęknięcia to już mam przerwe na około 8mm ;) ogólnie to najgorsze były 2 dni zresztą jak przy każdym pęknięciu. Dzisiaj jest lepiej ale ja się boję nawet konia zwalić ;) i zgadzam się z tymi co igły w ch*ja wbić sobie nie dadzą ;) Stymulacja penisa własną dłonią jest bezpieczniejsza od stosunku z partnerką ale jak to mówią "Ręką chu*ja nie oszukasz" ;) Serdecznie pozdrawiam!!!

Gość namienty
zjedz bigos ! ;D

Gość Mi też
Mi przytrafiło sie to dzisial wyciągam spuszczam się patrze....... masakra krew nie widzialem o co chodzi. Odczekam jeszcze kilka dni z pójściem do lekaża, Narazie to boje się nawet podciągnąć skóre

Gość wędzidełek
yhyymmm mi tez jebło ;/ troche krwi, panika na caly dom. , własnie przyjechalem z ostrego dyzuru. a tam jak gosciowi o tym powiedzialem to mawet sie nie zdziwil ;D nie krwawi i nie piecze.. ale bardziej przeraza mnie "celibat" kilku dniowy ;D

Gość Butelkoruchacz
Moja historia jest całkiem śmieszna - wędzidełko naderwałem sobie jako dziecko (jakieś 13lat) ruchając... butelkę. Nic nie poczułem, tylko nagle opadł mi fiut więc sięgam po butelkę (nie widziałem jej, bo na niej leżałem) a ona w 1/4 wypełniona krwią i jeszcze na łóżko się sporo rozlało :P Mamie tłumaczyłem że owa plama to krew z nosa, ale ponieważ plama była na samym środku materaca, najwyraźniej nie dała się nabrać. Potem się dowiedziałem że mama wypytywała sąsiadki a nawet moje koleżanki czy chodzę z jakąś dziewczyną. bo podejrzewała że była u mnie dziewczyna którą pozbawiłem dziewictwa :D

Gość zicher
Witam Suchajcie chłopaki. Radze wybrać się do urologa. Ja mialem podobną sytuacje. naderwałem wędzidełko ok 4mm i też sobie mysłałem, przestało krwawic, troche odczekam z seksem i będzie dobrze, ale jak sobie poczytałem fachowych opini, ze to sie teraz będzie ciagle zrastac i nadrywać...i tak w kółko to od razu zgłosiłem się do urologa. Szybki zabieg, igła w małego(troche boli)potem szycie, 10 dni codziennych opatrunków i po miesiącu powrót do zabawy bez ograniczeń. Także jeśli chcecie normalnie funkjonować, nie miec blizn to szybko do lekarza. pozdrawiam

Gość moniccc264
Ojojoj. Ostatnio zdarzyło się to i mojemu chłopakowi, a tak dokładniej to ja mu ząbkami zerwalam wędzidełko-oczywiście niechcący, byliśmy na bani i nie mogłam się opanować, chciałam go całego zjeść, ale to nieważne :P No i tak jak w większości opisanych tu przypadków-polała się krew. I to duuużo. Jednak o żadnym lekarzu nie było mowy. Więc tak mijały dni, aż wreszcie mój chłopak stwierdził że "już nie boli" więc daaaawaaaj!do łóżeczka :D Sex nadal boski, jednak wędzidełko zagojone w dwóch częściach. Tzn jest przerwane, ale obie części są ładnie zagojone, więc przynajmniej nie ma obaw że kolejny raz się zerwie :D Wygląda w miarę normalnie ;) Zresztą mnie to nie przeszkadza, najważniejsze że całe narzędzie jest dalej sprawne :D

Gość hajs
Ale urwal !!!!!!!!!

Gość szook
witam . dzisiaj mi sie zerwalo wiezidełko . dziewczyna była troche sucha ... i nie wiem co mam zrobic . nie leciala krew . nie boli az tak bardzo tylko dziwne uczucie przy załatwianiu sie ; p i nie wiem czy mam isc do lekarza ( bo tak troche lipa bo mam 17 lat i nie wiem czy z rodzicami trzeba isc ) czy samo sie zagoi tak by było wpełni sprawne ; ) prosiłbym o normalne posty ; ) i jakies dobre rady

hehe a ja mam od tego ludzi, żeby nie mieć wędzidełka, albo sam "rozrabiam" żeby się pozbyć tego, trzeba dbać o klejnoty

Gość jezusicku urwalo mi sie
witam tydzien temu tez mi sie zerwalo wedzidelko... panienka za sucha;/ poszlo. duzo krwi jest dlatego bo podczas wzwodu maly jest bardzo ukwiony. nie wiedzialem co mam robic;d pelno krwi. wiec zadzwonilem do wujka ktory jest ratownikiem. powiedzial zebym na pogotowie poszedl. wiadomo wstyd. ale niepotrzebnie. lekarz powiedzial ze wielu osobnikow co raz przychodzi bo im sie zerwalo;p zabiag trwa ok 15 minut. znieczulenie miejscowe. to najbardziej boli. igła w grzyba. ale to tylko sekunda bólu. potem w czasie szycia nic sie nie czuje:) dostalem lek w sprayu ktory zapobiega infekcji. lekarz powiedzial ze dobrze ze przyszedlem poniewaz zszyte to juz sie zrywac nie bedzie. przy okazji mi przedluzyl wedzidelko bo bylo za krotkie troszke;p takze nie badz sie i nie wstydzic. goi sie ok 3-4 tygodni. po miesiacy mozna bzykac do woli:) tylko sie upewnic czy odpowiednio mokra;p pozdro.

Gość Filip ....
ufff..i mnie to spotkało.. było ciasno jak wchodziłem...zakłuło ale kontynuowałem ....mnóstwo krwi.. Teraz mam przerwane na dług.ok 8mm ,,i nie do końca.. ale zagoiło sie i ale napletek całkowicie nie schodzi ..tylko zakrzywia mi zołędzia.. !!!! JAKAŚ MASC??!!

Gość Taki jeden ziom :P
A ja miałem naderwane wędzidełko (było leciutko przy krótkie), trafiłem na ogarniętego lekarza, który bardzo chwalił zabieg obrzezania całkowitego z usunięciem wędzidełka. Lekarz zakręcił, że miałem go w pełni refundowany. Ponad tydzień temu byłem po zabiegu, a niespełna miesiąc później bzykałem się. Penis działa rewelacyjnie - powinno się obrzezać wszystkich... POLECAM z całego serca.

Gość obrzezanie
ej a jeżeli pójde na obrzezanie to przestane mieć problemy z wędzidełkiem? Bo sobie naderwałem i zapierniczałem po całej warszawie po szpitalach z odwoływaniami

Gość mariner
piep..nie dla niedoufczonych maniakow seksualnych WEdzidelka sie nie usuwa bo jest ono istotne w odbieraniu bodzcow seksualnych .Usuwa sie napletek.

Gość mariner
Nalezy znac swoje granice i nie bzykac sie w suchej pochwie na sile.Tak to sie zwykle konczy jak partnerka jest nierozgrzana .

Gość yoyoaka
Witam! tak jak w temacie, wydaje mi sie ze przy zabawie naderwalem. Z poczatku nawet o tym nie wiedzialem bo nie bylo krwi ni nic, dopiero przy kolejnej zabawie zauwazylem ze jest jakies poluzowane. Czy to naderwanie wezidelka? Najbardziej co mnie martwi to to ze nie odczuwam przyjemnosci poprzez dotykanie wezidelka, a jeszcze gorsze jest to ze nie mam tzw " chcicy ", boje sie ze uszkodzilem sobie jakos :( czy jak sie zagoi to znowu bede to odczuwal??

Gość penior
lol. pojdziecie do lekarza i pokazecie mu ch*ja? 0 wstydu jak widze jeszcze moze ic do fryzjera zeby ci dupe ogolil...

Gość wędzidełka urywają się
gdy są zbyt krótkie. Szkoda, że nikt tego nie ogląda i zawczasu nie mówi, że trzeba podciąć, jak wędzidełko języka u logopedy. Właśnie wymyśliłem nowy zawód: seksopeda.

Gość mnemon
Ha! Też tak miałem ładnych parę lat temu. Najpierw naderwałem, a później zerwałem całkowicie. Nie bolało, ot takie lekki ukłucie, mocno krwawiło, ale sprawę olałem. Nawet mi nie wpadło do głowy, żeby łazić po urologach. Dobrze mi z tym i w niczym to nie przeszkadza. Chętnie dowiedziałbym się czemu niby taka ważna jest rekonstrukcja wędzidełka czy jak ten zabieg się nazywa. No i się zastanawiam czy kobieta jest w ogóle w stanie zauważyć taki "feler".