Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wedrowniczka

WAKACJE - jak lubicie je spedzac???

Polecane posty

Gość wedrowniczka

Gość wedrowniczka
Jaki styl spedzania wakacji preferujecie? -z partnerem we dwoje tylko -z rodzinka ze znajomymi????

U mnie wygląda to tak: I miesiąc pracuję - na koloniach jako wychowawca, a II, hmm zawsze był z chłopakiem, a teraz nietety nie będzie, chyba że do tego czasu się zakocham :), więc będzie z rodzinką, a potem tydzień z przyjaciółką, no i zostaje jeszcze wrzesień, który jest póki co do zaplanowania. Już nie mogę się doczekać wakacji :).

we dwoje, w jakiejś odludnej okolicy, dużo łazenia

Gość wedrowniczka
Ja lubie spedzac wakacje w wiekszym gronie... znajomi lub rodzinka... i oczywiscie maż... kiedys tylko we dwoje, bylo super, ale od pewnego czasu polubilam szalenstwo jakie niesie ze soba wyjazd wieksza grupą

Gość wedrowniczka
Rybko, dlaczego nie cierpisz wakacji?

Gość Samotniczka z powołania
Ja lubię spędzać czas w swoim towarzystwie, dlatego preferuję samotne wakacje

Gość wedrowniczka
Nie wierzę!!!!! Z wyboru bycie samemu???

A ja lubię wszędzie tam gdzie jest słońce!!!!

Na ogół źle mi się kojarzą i zazwyczaj jestem po wszystkim dużo bardziej zmęczona. Dlatego nie wyjeżdżam na \"prawdziwe wakacje\" (takie co najmniej 7-14-dniowe) od kilku lat. A wystawiające mnie i tak towarzystwo to zupełnie inna sprawa. :-0 Dlatego już teraz "się miotam" na myśl o zbliżającym się czasie, kiedy to wszyscy zaczną pytać: "a Ty jakie masz plany na wakacje i dokąd i z kim jedziesz?" Nigdzie z nikim nie jadę na żadne wakacje!!! :-P

Gość wedrowniczka
No tak presja otoczenia jest paskudna sprawa... A kazdy czlowiek indywiduum, wiec na wyjazdach czesto dochodzi do spiec... No taki nasz swiat i my w nim ;-)

Gość bella.agata
Odgrzebuję jakiś temat wakacyjny, bo mnie poniedziałek dobija :) W moim przypadku rzecz absolutnie konieczna, to jakiś wypad za granicę. Przez cały rok zbieram kasę, żeby mieć wspaniałe dwa tygodnie latem. W następnym roku już zaplanowałam Egipt i pocieszam się nim kiedy jest zimno i szaro :)

Gość Karpachio
Zgadzam się, wyjazd za granicę, nie tylko z miasta, ale daleko od trosk i męczących przywar całego narodu to zbawienie dla umysłu. Egipt jest piękny, byłam tam raz i marzę, żeby wrócić. Po takim wyjeździe można bardziej docenić naszą rodzimą kulturę, a jednocześnie zyskać więcej otwartości na innych od nas ludzi.

a ja właśnie wróciłam z Tatr jak zwykle było cudnie, śnieg, mało ludzi na szlakach tam czuję, że żyję dopiero a dzisiaj - biurko zawalone robotą, cóż.... ale mam przynajmniej co sobie powspominać :)

Gość Kosmopolitka
Ciężko, oj cieżko się potem wraca. Zazdroszę Ci tych Tatr, choć przez tydzień... Za to gdzieś na choryzońcie błyska wizja wakacji, 3 tygodni robienia wszystkiego, na co teraz nie ma czasu i siły. Może ta zagranica to nie taki głupi polysł, nie mogę już patrzeć na wiadomości i ludzi wokoło...

Gość Androgenna
Ja uwielbiam jeździć w podróże zagraniczne, przeważnie 2 tyg w jakimś obcym kraju. Egipt, Turcja, Cypr, Bułgaria, na co mam akurat ochotę i co mnie zainspiruje. To najlepszy sposób na relaks połączony z ciekawą przygodą :D

Gość jaka ja
Tuż po długim urlopie, można zapomnieć, co to praca :) Oj ciężko było dzisiaj rano, ciężko. A te mini-wakacje właśnie w Tatrach, Zakopane pełne ludzi, ale już na szlakach robiło się luźniutko :] Teraz trzeba się na poważnie zająć za rezerwowanie wycieczki na wakacje, bo mi całą Bułgarię powykupują ;)

a ja wyjątkowo tym razem zapuściłam się dalej od kraju, byliśmy w Prowansji, bajka, polecam

Gość Buzia74
o ja niestety mam perspektywę siedzenia w warszawie całe lato:( no ale trudno -dostałam fajny projekt w robocie a że mi zależy to będę siedziała mam nadzieję ze podczas weekendów gdzieś się wyrwę na pewno wybiorę sie na Pikniki Bliskie Sercu na polach mokotowskich- fajne porady specjalistów- a przecież trzeba dbać o siebie:D

Buzia74 - będziesz tak pożytecznie spędzała wolny czas? Podziwiam :) Zaraz w kompleksy wpadnę i pójdę w Twoje ślady.

Gość mirelka20
a poropo's wakacji zobaczcie jaka fajna stronke znalazłam www.hitylata.pl nie tylko poza granicami naszego kraju mozna fajnie spedzac wakacje

Gość kwinto9
ej no te hity mnie zaskoczyły, myslałem ze to o muze chodzi a tu... bardzo fajna sprawa,mało kto wiem ze w naszym kraju jest tyle ładnych miejsc

Gość mart-enka
ja chyba sobie obczaje w tym roku jakas fajna wycieczke, ale nie wiem czy rezerwowac teraz na firt minute, czy moze w ostatniej chwili. korzystacie z first minute w ogole?

Gość kaktisiowa
ja w tym roku skorzystałam po raz pierwszy z first minute - zamówilam sobie taką oto wycieczke na połowę czerwca http://www.triada.pl/prezentacja.php?SID=&AKCJA=HOTEL&idHotelu=&Lotnisko=&TypWypoczynku=&IdTurnusu=1477226 co prawda bez wyżywienia, ale za to jaka niska cena. i to są własnie zalety first minute :) już się nie mogę doczekać :)

Czy mnie oczy nie mylą, czy to nie jest topik z 2006 roku? :o :D