Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oxi

samooplacze, balsamy brazujace

Polecane posty

Gość oxi

wiele kobiet uzywa samoopalaczy lub balsamow brazujacych. Ja rowniez ale mam jeden klopot z tym, jestem strasznie blada i po zastosowaniu tych 'upiekniaczy' ladnie mnie przyciemnia i rownomiernie ale co zrobic z dlonmi?? przeciez blade, prawie biale dlonie i opalone cialo nie maja wygladu. kobiety jak wy sobie z tym problemem radzicie? Co robicie i jak? bo kiedy ja uzyje tego na zewnetrzej stronie dloni to mam same plamy :/

bardzo dobrze Cię rozumiem bo też się ostatnio nad tym zastanawiałam:) no i wpadłam na pewnien pomysł :jak juz rozsmaruje balsam brązujący na całym ciele, wówczas biorę troche balsamu na wacik i rozsmarowuje dokładnie na zewnętrznej powierzchni dłoni. Mam nadzieję, że pomogłam:) Przy okazji zapraszam do odwiedzenia nowego programu dla kobiet www.kobieta.wellnesslife.pl

Gość Ja też jak już
nałożę samoopalacz na całe ciało, to myje ręce i odrobine kosetyku rozprpwadzam na dłoniach :))

Gość malutka_anulka
a jakiej frimy uzywacie samoopalacze

Gość zawsze.taki.wychodzi
eeee tam dlonie 🌻 a poza tym bladosc oczywiscie bez przesady tez ma swoj urok

nivea sun touch naturalny mialam kiedys kolastyne do jasnej karnacji bardzo NIE polecam nylam po niej żółta

nivea sun touch naturalny mialam kiedys kolastyne do jasnej karnacji bardzo NIE polecam nylam po niej żółta

Gość mirabellllla
SOPOT .....................zaji